Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam..
Bu sabah yusra soguk havale geçirdi. Çok uzgunum. Hâla hastanedeyiz. Sonuclarini bekliyoruz. Dua istemeye geldim, tekrarlamasin ne olur cok korktum cok :'(
Çok geçmiş olsun canım bizi haberdar et kuzuna acil şifalar diliyorum
Gunaydinnnnnn

Şu anda sistemde hata varmis bekliyoruz is yerinde

Bu arada bildirimimi yapayim dedim

Gecen hafta 96
Bugun 92.7
Fark 3.3
Yuzde 3.44
Vav diyorum hatunlar ne yaptınız E eboe yle ikiniz bizden habersiz ne diyeti bu?

Bu hafta gelemedim küçük kızımın doğum günü vardı birde okul telaşı sardı bizi alışverişler yapıldı ufaklık anaokuluna büyük 4 e devam edecek tatlı bir telas kilom aldı başını gitti artık ne yapicam bilmiyorum kendimi durduramiyorum reglim de var işte beyleyken beyle

Gunaydin kizlar

Ben şoklar icerisindeyim

Hic boyle bir fark gormemistim

Ilk hafta odem gitti ve dun afedersiniz ama biraz ishal ciktim bagirsaklarim bosaldi ona veriyorum bu kadar eksiyi. Haftaya bakalim nasil olacak

Gelelim sonuclara

Gecen hafta 104.6
Bugun 100.9
Fark -3.7

Haftaya insallah 2li haneleri gorurum

Güüünnaayyydııınn

Kilo bildirimii

Geçen hafta 104
Bu hafta 99.9
Fark -4.1

Eki Görüntüle 2304834
Gunaydinnnnnn

Gecen hafta 96
Bugun 92.7
Fark 3.3
Yuzde 3.44

Ben kendime sasiriyordum kiz sizlerde muhtesemsiniz. Sizdede olduguna gire demekki olabiliyirmis bende bir gariplik yokmus. Sasirmama gerek yokmus

E eboe liste icin tesekkurler canm.okula az kaldi acilmafan3.5 kilo versek cok iyi olacak.kendimizi daha iyi hissedecez.zor degil biraz caba gostersek olacak
Vavvvvv masallah cnm muhtesemmmmm
Gunaydinnnnnn

Gecen hafta 96
Bugun 92.7
Fark 3.3
Yuzde 3.44

Vayy supersiniz kizlar tebrikerin en en buyugu kocamani size

Hayırlı cumalar kızlar ,ben bu hafta gramı gramına sabitim 81.0 .En azindan artim yok diye teselli buluyorum Sanırım ,daha da kısmam gerecek listeyi.Ya da kan ilaci iciyorum her gün o mu engel oluyor vs diye de düşündüm ama bilemiyorum.
Bol eksili kilo veren arkadaşlarim muhtesemsiniz Can'ı gönülden tebrikler ederim sizi.Haftaya insallahh ben de en az 1 kg veririm saglikla

Kizlar bana bir akil verin.
Bugun bir arkadasima bebek gormeye gitcem. Mutlaka ikram bir seyler verecektir.
Saat 5 ten sonra gidicez.
Aksam yemegimi 5e dogru yersem cok erken olur ve sivi alim kurallarina gore yemekten 2 saat sonraya kadar bir sey yiyemem. Yani oturmaya gittigimde ne birsey yiyebilirim ne de icebilirim.
Ya da yemek yemeden gidip orada sadece cay icerim. Eve gelince yemek yerim. Yemek saatim en gec 7de bitmis olmasi lazim. Gec gelme durumuna gore 1 gunlukte olsa aksam yemegi saatim geçe mi kalsin.
Ikinci secenek bana daha mantikli geliyor ama yinede size danismak istedim.

Bence aksam öğününü eve gelince yap. Yatma saatinden en az 3 saat önce yemelisin kuralina göre yetisirsin diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…