Çok geçmiş olsun canım bizi haberdar et kuzuna acil şifalar diliyorumSelam..
Bu sabah yusra soguk havale geçirdi. Çok uzgunum. Hâla hastanedeyiz. Sonuclarini bekliyoruz. Dua istemeye geldim, tekrarlamasin ne olur cok korktum cok :'(
Vav diyorum hatunlar ne yaptınız E eboe yle ikiniz bizden habersiz ne diyeti bu?Gunaydinnnnnn
Şu anda sistemde hata varmis bekliyoruz is yerinde
Bu arada bildirimimi yapayim dedim
Gecen hafta 96
Bugun 92.7
Fark 3.3
Yuzde 3.44
Gunaydinnnnnn
Gecen hafta 96
Bugun 92.7
Fark 3.3
Yuzde 3.44
Vavvvvv masallah cnm muhtesemmmmm
Gunaydinnnnnn
Gecen hafta 96
Bugun 92.7
Fark 3.3
Yuzde 3.44
Gecmis olsun cqnm.kizin simdi nasil?
Ateşi düştü mü canim
Teşekkür ederim canımGecmis olsun cnm
Bence aksam öğününü eve gelince yap. Yatma saatinden en az 3 saat önce yemelisin kuralina göre yetisirsin diye düşünüyorum.Kizlar bana bir akil verin.
Bugun bir arkadasima bebek gormeye gitcem. Mutlaka ikram bir seyler verecektir.
Saat 5 ten sonra gidicez.
Aksam yemegimi 5e dogru yersem cok erken olur ve sivi alim kurallarina gore yemekten 2 saat sonraya kadar bir sey yiyemem. Yani oturmaya gittigimde ne birsey yiyebilirim ne de icebilirim.
Ya da yemek yemeden gidip orada sadece cay icerim. Eve gelince yemek yerim. Yemek saatim en gec 7de bitmis olmasi lazim. Gec gelme durumuna gore 1 gunlukte olsa aksam yemegi saatim geçe mi kalsin.
Ikinci secenek bana daha mantikli geliyor ama yinede size danismak istedim.
Suan eeg cekiliyor. Tesekkur ederimGecmis olsun cqnm.kizin simdi nasil?
Serum yada ilacin etkisi gecince geri yukselise geciyor 6 saatte bir veriyolarAteşi düştü mü canimCok gecmişler olsun tekrar
Çok geçmiş olsun .. eeg neden,birşey dedilermi ?Serum yada ilacin etkisi gecince geri yukselise geciyor 6 saatte bir veriyolar
Havale geçirirken sadece sol kolunu atiyodu yatağa. Bu sebeple basit havale degilmis incelenmesini onerdiler bizde kabul ettikÇok geçmiş olsun .. eeg neden,birşey dedilermi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?