Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin

Tesekkur ederim cnm

Bugun tartildinmi hasibecim merak ettim

Tartildin cnm pazartesi 103.2 ciktim yazmayi unuttum. Cuma 104.6ydim galiba tam hayirlayamadim

İnşallah gelecez cnm
1 hafta antalya 1 hafta konya :)

Masallah
Sagsalim gelinde guzel guzel gezin insallah

Günaydın kızlar ugrayamadim buraya bu ara kilom inişli çıkışlı baya da güzel yiyorum kızlar malesef diyette cips hic yemedim cips ekmek kızartma hepsinden yiyorum bugun sabah tartldm 79.5 çıktm siskinlik devam bu sureci boylr sabit atlatirsam cok guzel olacak

Ben de yrn meryeme dogum gunu yapicam. Aksamdan pastami yaparim. Dun seker hamurlu kurabiye yaptim tek tek posetledim bayatlamaz. Cocuklara verecegim supriz hediye cantalarini hazirladim. Su an baska ne yaparim bilmiyorum bi keskek yapacagim kesin onuda yarin sabah koyar pisiririm. Bana yasakli degil keskek erken piserse aksam yemegi olarak ondan yerim. Yrn yine buyuk bir sinav beni bekliyor. Dun aksam kurabiye ve abur cuburlardan kazasiz yirttik sukur

iyi akşamlar kızlarrr bugün o kadar yoruldum ki kelimeler kifayetsiz kalır. eve nasıl geldiğimi hatırlamıyorum. çok fenaydım. yemek yedim duş aldım. şimdi dukan birası karıştırılmış maden suyu içiyorum. az sonra yatacağım
kızlar bu arada saçlarım elime geliyor moralim çok bozuk

Böyle gidersen bu hafta guzel eksi gelecek cnm
Yalniz tb yada cavdar ekmekleri
Kepek ekmeginden daha doyurucu hemde daha saglikli

Bugun benimde üstümde cok yorgunluk var hiç halim yok

Biotin cinko falan alsan olurmuki cnm

Selamlar bugunun menusu

Kah 2 has yumurta peynir 3 zeytin dom sal 2catal kavurma
Ara cok az leblebi 5 minik incir
Yemek hazirlarken2catal kavurma
Öğlen 1tabak firinda sebzeli tavuk(6 7 d.patatesli)salata ayran

Aksam kizimın yemediği 1top dondurma(hepsini yemedm çöpe attm bi kismini)1tane kurabiye

Niyetim bugunu karbonhidratsz kapatmakti olmadi bikac d patetes ve bir kurabiyeyle elendim

Merhaba,Bugün menüm;
Sabah,klasik diyet kahvalti
Öglen ; Köz biberli ,cevizli,az peynirli akdeniz salata ( yağ 1 tatli kasigi yoktu) ,2 ince dilim cavdar ekmeginden tost ( yağsiz) icinde cok ince iki dilim sucuk,domates 1 yudum da salatalik tursusu vardi.
Ikindi; 1 mürdüm erigi
Aksam; et sote,cacık,2 kasik bulgur
Gece; 2 kuru incir ile su
Spor bugün yok ,su 1,5lt
Herkese iyi geceler ⚘

Super menu tebrik ederim gercekten.acıkmıyor musun?nasıl dayanıyon butun gun?
Bütün gün ac degilim ki cnm :))
Sadece sabah yemiyorum
Saat 10 da is yerinde 1 bar. Sade filtre kahve iciyorum sonra baska molam yok zaten
Eve gelincede kahvaltimi yapiyorum

Aksam aç kalmışsın sende cnm

Havalar sogudumu cnm niye suyu azalttin

Slm kizlar

Aksam hazirlik yaptigim icin giremedim sonrada sizip kalmisim.

Aksam pasta ve cupcake yaptim. Kremalar cikolatalar meyveler havada ucustu birak tadina bakmayi parmagimi bile yalamadim valla

Dunku menumu verememistim onu yazayim.

09.30 filtre kahve
12.10 3 haslama yumurta ceviz kapya biber domates salatalik 9 zeytin beyaz peynir
18.45 firinda hamsi salata roka
21.00 sade soda

Bugun eminenin sinif kurasi cekilecek ilk defa okuluna gidicez heyecanliyiz

Sagolasin cnm

Eksiler gelmeye baslamis bile

Eveeettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…