Yok cnm ondan degil :)) yanlis yazmisim
Amaranthe olacakti, kineonin benzeri birazdaha küçüğü
AMARANTH (HOROZİBİĞİ) OTUNUN FAYDALARI
Amaranth (Horozibiği),bütün tahıllar içinde, servis başına düşen protein sıralamasında en üsttedir. Diğer tahıllarda eksik olan, gerekli amino asit lizini içerir. Amaranth, diğer tahıllara eklendiğinde, onların eksik proteinlerini gerçekten tamamlar. Ayrıca, Amaranth, tahıllar arasında, en yüksek lif içeriğine sahip olanlardan biridir. Bütün tahıllar içerisinde sadece kinoa bitkisinin demir değeri Amaranth'ın değerinden fazladır. Ayrıca iyi bir kalsiyum, magnezyum ve folate kaynağıdır. Kolesterol düşürücü ve kanserle savaşan bir fitokimyasal olan skualeni içerir.
Hatırlıyorum canımcım sen okadar dikkatli diyet yapardınki tek bir kaçamağın bile yoktu o zamanlar.Aynı yollardan bende geçtim tam 3 kere 61 e kadar inip geri 95 e çıktım.Her defasındada bu sefer son bu sefer koruyacam dedimSagolasin cnm iyi olmaya calisiyorum :))
Takima ilk geldigimde o hizla hevesle hedefe ulasmistim
Sonra koruyamadim
Kac senedirde al-ver yapiyorum
Her seferinde, bu sefer son diyorum
O yuzden bisey demiyorum artik
Hoşbulduk canımhoşgeldin aramıza
Onemli olan senin kendini iyi hissetmen cnm2,5 oldusikilasma olmadı istediğim gibi ...
Cerrahi müdahale şart onu da ben istemiyorum ..
Spor; pilates agirlikli yürüyüş artı aerobik ..
3 ay gibi bir süre fitness salonu ağırlık çalıştım ama ortamı sevmedim bıraktım ..
Öyle işte :)
Doymadin artilara heraldemerhaba kızlarrrsabahtan pazara gidip köylüden tazecik sebzeler aldım. eve gelince de aşureleri gömdüm
Allah bizi ıslah etsin ne diyelimHatırlıyorum canımcım sen okadar dikkatli diyet yapardınki tek bir kaçamağın bile yoktu o zamanlar.Aynı yollardan bende geçtim tam 3 kere 61 e kadar inip geri 95 e çıktım.Her defasındada bu sefer son bu sefer koruyacam dedimSonunda birşeyi farkettim diyet modunda olduğum sürece geri kilo almak kaçınılmaz olucak.Şimdilerde sağlıklı besleniyorum ben diyette değilim modunda takılıyorum bakalım işe yaracakmı görücez
Evet bı zamanalarBonus la 7.takimda idim.
Şimdi 6. Takimdayim.
Doğum kilolarını vermeye çalışıyorum
Onemli olan senin kendini iyi hissetmen cnm
Cok rahatsiz olmuyorsan ameliyat şart degil :))
Bende karın falan yaptiramam heralde o buyuk ameliyat geliyor bana bide dikiş izi falan
Ama göğüs dusinebilirim
Karın en uzun süren islemmis..
Ben kol düşünürüm eğer yaptirsaydim..
Facede vardı biri komple elden geçmiş tek seferdeBi taşla 2 çift guş olmuyomuymuş?
Facede vardı biri komple elden geçmiş tek seferde
Yoook.. ödüm kopuyo ..Hah ondan işte
Daha 2 gün önce yutupta bi kız gördüm kol ve karın olmuş karından çookk canım yandı ama kolumda hiç acı yok diodu .Bende istiyorum şu yengeç kollarımdan bi kurtulayım hatta bi taşla iki kuş göğüs artı kol videosu izlemiştim kırt kırt kesip çıt çıt zımbalayıverdilerdi iki doktor iki eldenKarın en uzun süren islemmis..
Ben kol düşünürüm eğer yaptirsaydim..
Daha 2 gün önce yutupta bi kız gördüm kol ve karın olmuş karından çookk canım yandı ama kolumda hiç acı yok diodu .Bende istiyorum şu yengeç kollarımdan bi kurtulayım hatta bi taşla iki kuş göğüs artı kol videosu izlemiştim kırt kırt kesip çıt çıt zımbalayıverdilerdi iki doktor iki eldenKaça patlarki acaba para biriktirmeye başlasammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?