Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben tahmin etmiştim yanlış yazdığını. amarantı ben de kullandım.

Sagolasin cnm iyi olmaya calisiyorum :))
Takima ilk geldigimde o hizla hevesle hedefe ulasmistim
Sonra koruyamadim
Kac senedirde al-ver yapiyorum
Her seferinde, bu sefer son diyorum
O yuzden bisey demiyorum artik
Hatırlıyorum canımcım sen okadar dikkatli diyet yapardınki tek bir kaçamağın bile yoktu o zamanlar.Aynı yollardan bende geçtim tam 3 kere 61 e kadar inip geri 95 e çıktım.Her defasındada bu sefer son bu sefer koruyacam dedim Sonunda birşeyi farkettim diyet modunda olduğum sürece geri kilo almak kaçınılmaz olucak.Şimdilerde sağlıklı besleniyorum ben diyette değilim modunda takılıyorum bakalım işe yaracakmı görücez

Onemli olan senin kendini iyi hissetmen cnm
Cok rahatsiz olmuyorsan ameliyat şart degil :))

Bende karın falan yaptiramam heralde o buyuk ameliyat geliyor bana bide dikiş izi falan
Ama göğüs dusinebilirim

Allah bizi ıslah etsin ne diyelim

Bende diyet falan diye dusunmuyorum cnm hep saglikli beslenme mesaji veriyorum
Ama bi yerde kayiş kopunca durduramiyorum kendimi :))
O yüzden akışına biraktim artik büyük konusmuyorum

Onemli olan senin kendini iyi hissetmen cnm
Cok rahatsiz olmuyorsan ameliyat şart degil :))

Bende karın falan yaptiramam heralde o buyuk ameliyat geliyor bana bide dikiş izi falan
Ama göğüs dusinebilirim

Karın en uzun süren islemmis..
Ben kol düşünürüm eğer yaptirsaydim..

Karın en uzun süren islemmis..
Ben kol düşünürüm eğer yaptirsaydim..
Daha 2 gün önce yutupta bi kız gördüm kol ve karın olmuş karından çookk canım yandı ama kolumda hiç acı yok diodu .Bende istiyorum şu yengeç kollarımdan bi kurtulayım hatta bi taşla iki kuş göğüs artı kol videosu izlemiştim kırt kırt kesip çıt çıt zımbalayıverdilerdi iki doktor iki eldenKaça patlarki acaba para biriktirmeye başlasammı

Gogus devlette ücretsiz olunuyor .. fazla sarkık ise bi olcusu varmış onun omuzdan meme ucuna doğru olcuyorlarmis .. benim kesin olurdu zira omuzdan göbek deliğine geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…