Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tesekkur ederim.
Aksam eve geldik. Aksamdan beri atesi cikmadi simdi oyun oynuyo :) oksuruk hapsuruk basladi bende alerji surubundan vermeye basladim. Galiba boyle aticak..
Birde aksam bir kaza daha yasadik :/ nedir bu basimizdaki anlamadım. Wcde kizi giydirirken one egildim. Uykudan uyandi sevinsin diye dedesiyle dayilarinin geldigini sevindim. O da birden fazla sevinip ziplamaya baslayinca burnuma kafa atti kanamaya basladi sanirim damar çatladi. Allahtan babamlar vardida mudahale ettiler. Suanda burnum şiş canim aciyo

Yaaa dikkat et canım . Sadaka falan verin.
Öyle oluyor canım bi dönem herşey çok ustuste geliyor ..
Allah ferahlık versin

Herkes ayni seyi diyor gercekten ovunmek icin demiyorum cok sadaka veren bir insanimdir. Anlamiyorum neden boyle oluyor
Demek ki verdiğin sadakalar daha büyük olayların önüne geçiyor ...
Hadi bozma moralini pozitif enerji yolla evrene

Kaç kilo oldun

Gogus devlette ücretsiz olunuyor .. fazla sarkık ise bi olcusu varmış onun omuzdan meme ucuna doğru olcuyorlarmis .. benim kesin olurdu zira omuzdan göbek deliğine geliyo
O yutupta gördüğüm kızda devlette olmuş kol ve karın ameliyatını demekki devlette artık hertürlü ameliyatı yapıyolar.Yapıyolarda merak ettiğim sonucu güzel oluyormu cillop gibi olmucaksa okadar eziyete değermi iyi doktor seçmek lazım

Yeşilyurt bu konuda iyiymiş bilgine

en iyisi o yöntem zaten. diyet bitti mi eski yiyiş geri dönüyor maalesef ama porsiyon kontrollü sağlıklı menüler ömürlük

Rabbim yardımcısı olsun öyle olanın. çok kötü ben bu kiloda hareket zorluğu yaşıyorum. onlar daha kötü durumda. hele bu hafta stresten yedim durdum şiştim iyice. mutsuzum.
Konularla çok alakasız bir dalış yaptım canım
Canım sen çok mükemeliyetçisin ondan hep sanki, yaaa hep yaa hiç mantığı gibi liste yazdığında bakıyorum çok tefaruatlı anlıyorum sağlıklı beslenmek istiyorsun fakat günümüz koşullarında bazen tuturamayabiliyoruz ilede dört dörtlük olmasına gerek varmı bilemiyorum ....

Diyetisyene yarın mı gidiyorsun ?

Allahın izniyle yarın ilk görüşmem var asucum. tatlım kendi başıma bir hevesle başlıyorum. sonra sürdüremiyorum. diyetisyene en azından hesap veririm. bir de bana özel liste verecek. bakalım iyi olur inşallah.

Herşey gönlünce olur inşallah canım

Bende merakla bekliyorum

Hayırlı olsun fulya.. sana uğur ve azim getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…