Ne guzelmis yediklerin, ağzımın suyu aktiİyi haftalar⚘hayırlı başarılı eğitim ögretim dönemleri olsun kızlarAblam var kalıyor bende memleketten.Başkasıyla olunca öğunler degisebiliyor ama yine de dikkatli besleniyorum diyebilirim.Dünki menüm ;
Sabah_Ablam kendi yaptigi (kahvaltılık biber suyu deriz biz Bursa nin köylüsüyüz anne tarafindan) biber suyu getirmiş .zeytinyagi eklenir serviste üstüne biraz.Ondan yedim 1 tatli kasigi az ekmege sürdüm.Ahududu receli getirmis yine kendi yaptigi .Ondan da 2 cay kasigi ,az beyaz peynir,1 ceviz çay
Öğlen; barbunya plaki,3 kaşık ev eriştesi
Ikindi; bir nektarin
Aksam ; karniyarik köz ile ,2 yk kasik pilav,coban salata ( yağsız)
Gece_1 bardak light süt
Spor: 12 bin adim su ; kararinca ( ne kadar cabalasam ancak 1,5 litre max oluyor.
Cok sagol canimNe guzelmis yediklerin, ağzımın suyu akti
Afiyet olsun ...
Cok sagol canimkeske ikram edebilme sansim olsa. Ben yapamiyorum açıkcasi yoresel lezzetlerimizi.Ablam ,canimin ici sağolsun o getirmis .Bizim Bursa nin cok çeşitli ve güzel mutfağı vardır.Kasimda ziyarete gitmeyi düşünüyorum kismetse insallah.Gurbette yasamak zor valla ama napalim herkesin rızkı başka yerden.Allah sağlik versin önce.
O kadar özledim ki cantıği bilemezsin.Tr nin hic bir yerinde yok maalesef..Ben calismiyorum,eşim burda emekli oldu turizm sektörü diyelim,Muğla taraflarinda canim.Uzagiz yani cok yani BursamaBen cantik yemistim Bursa'da, tadı hala damağımda :)
Nerede oturuyorsun, meslek nedir işle ilgili farklı yerde olduğunuzu yazmışsın .
Evet başka yerde yapilmiyor .. sadece Bursa'da ..O kadar özledim ki cantıği bilemezsin.Tr nin hic bir yerinde yok maalesef..Ben calismiyorum,eşim burda emekli oldu turizm sektörü diyelim,Muğla taraflarinda canim.Uzagiz yani cok yani Bursama
Aynen güzelimEvet başka yerde yapilmiyor .. sadece Bursa'da ..
Üzülme .. sağlıklı olalım da varsın uzak olunsun memleketten..
Gazan mübarek olsin cok sevindim :)
Onceden yine 90 li biseydin heralde degilmi cnm cnm
En azindan bu ayida almadan gecirirsem harika olmazmi :))Cok iyi tatlim
Bence guzel menu sadece ayni gun eriste ve pilav biraz sikinti :)İyi haftalar⚘hayırlı başarılı eğitim ögretim dönemleri olsun kızlarAblam var kalıyor bende memleketten.Başkasıyla olunca öğunler degisebiliyor ama yine de dikkatli besleniyorum diyebilirim.Dünki menüm ;
Sabah_Ablam kendi yaptigi (kahvaltılık biber suyu deriz biz Bursa nin köylüsüyüz anne tarafindan) biber suyu getirmiş .zeytinyagi eklenir serviste üstüne biraz.Ondan yedim 1 tatli kasigi az ekmege sürdüm.Ahududu receli getirmis yine kendi yaptigi .Ondan da 2 cay kasigi ,az beyaz peynir,1 ceviz çay
Öğlen; barbunya plaki,3 kaşık ev eriştesi
Ikindi; bir nektarin
Aksam ; karniyarik köz ile ,2 yk kasik pilav,coban salata ( yağsız)
Gece_1 bardak light süt
Spor: 12 bin adim su ; kararinca ( ne kadar cabalasam ancak 1,5 litre max oluyor.
Yine inersin canim.bakalim ben doguma kacla gidiceminşallah bu kez başarırım
93 ile başlamıştım 86 ya inmiştim, sonra hastalık yaz sezonu derken yine 90 oldum
inşallah az da olsa adapte olurum
Evet haklisin canim sagol.Göya ekmek yemedim diye oldurdum kendimceBence guzel menu sadece ayni gun eriste ve pilav biraz sikinti :)
Miktar takibi yapman cok önemli evde misafir varken hele cok zor bilirimEvet haklisin canim sagol.Göya ekmek yemedim diye oldurdum kendimceAma yemek kaşıklarim gercekten küçük ve silme koyuyorum.Doldurmuyorum
Neden olmasinEn azindan bu ayida almadan gecirirsem harika olmazmi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?