Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne guzelmis yediklerin, ağzımın suyu akti
Afiyet olsun ...

Ne guzelmis yediklerin, ağzımın suyu akti
Afiyet olsun ...
Cok sagol canim keske ikram edebilme sansim olsa. Ben yapamiyorum açıkcasi yoresel lezzetlerimizi.Ablam ,canimin ici sağolsun o getirmis .Bizim Bursa nin cok çeşitli ve güzel mutfağı vardır.Kasimda ziyarete gitmeyi düşünüyorum kismetse insallah.Gurbette yasamak zor valla ama napalim herkesin rızkı başka yerden.Allah sağlik versin önce.

Ben cantik yemistim Bursa'da, tadı hala damağımda :)

Nerede oturuyorsun, meslek nedir işle ilgili farklı yerde olduğunuzu yazmışsın .

Ben cantik yemistim Bursa'da, tadı hala damağımda :)

Nerede oturuyorsun, meslek nedir işle ilgili farklı yerde olduğunuzu yazmışsın .
O kadar özledim ki cantıği bilemezsin.Tr nin hic bir yerinde yok maalesef..Ben calismiyorum,eşim burda emekli oldu turizm sektörü diyelim,Muğla taraflarinda canim.Uzagiz yani cok yani Bursama

O kadar özledim ki cantıği bilemezsin.Tr nin hic bir yerinde yok maalesef..Ben calismiyorum,eşim burda emekli oldu turizm sektörü diyelim,Muğla taraflarinda canim.Uzagiz yani cok yani Bursama
Evet başka yerde yapilmiyor .. sadece Bursa'da ..

Üzülme .. sağlıklı olalım da varsın uzak olunsun memleketten..

Bence guzel menu sadece ayni gun eriste ve pilav biraz sikinti :)

Menüü

09:00
1 kupa sade kahve

10:00
1 haşlanmış yumurta
1 kk süzme peynir
3 zeytin
1 dilim kepek ekmek
Domates
Salatalık
Yeşillik

13:00
15 çiğ fındık
1 kupa yeşil çay

19:00
Sulu köfteden 2 köfte, 5 küçük küp patates
1 silme kaşık pilav
2 çiğköfte
Az lorlu salata

Su 2 lt.. 3e tamamlayacağım..

Bir kaç gündür artıdayım,regl öncesi.. Bugün akşam çok diyet olmadı ama çok az yedim zararlılardan..

Iyi aksamlar bugunun menusu cok karışık yedim

Kah 2 yumurta dom cok az peynir çökelek
Ara 1 kase ayran corbasi
Okulda çökelek dom 7.8 zeytin
Kayinvelidede yarm kase taze fasulye salatalk 3.5 incir
Evde yarm kase pironc pilavi bi kepce etli patates sulusu kizimdan kalan
Bikac incir findik leblebi

Bugun kislik icin de biseyler yapyrm ypgunum kendime bisey hazrlamaynca karisikyedim

Slm Kizlar

Bugun gunibirlik servisinde calistim ve yalnizdim. Bir ara cok yigilinca destek istedim ama oglenden sonra kimse gelmedi. Hic bos kalmadim dogru duzgun oturmadim bile. Hala ayaklarimin alti aciyor.

Dun de menu vermeyi unuttum
Cok yorgunum resim olarak atayim. Orucluydum zaten biri sahur digeri iftar resmi

Bugunde sahura kalkamadim ama yinede niyetlendim iftar yemegimde budur. Simdi 1-2 bardak cay icerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…