Düğünde 76 kiloydum hatırladığım kadarıyla 5 ayda geldiğim noktaya bak agobun kazı gibi yiyorumYoo çok eski değil.
Kardeşinin düğününde o kiloda degilmiydin
he sinerji tam sinerji bakalım bu kış sezonunu nasıl geçireceğiz :)
Tekrar gelmiş geçmiş olsun canimEmineyi aldim geldim eve. Aksam tedavisini evde yapcam yarin sabah tekrar gitcez hastaneye. Kahve iciyorum simdi sonra markete gitcem. Gelincede yemek yer bir dus alir yatarim herhalde.
Emineyi aldim geldim eve. Aksam tedavisini evde yapcam yarin sabah tekrar gitcez hastaneye. Kahve iciyorum simdi sonra markete gitcem. Gelincede yemek yer bir dus alir yatarim herhalde.
katlıyorum.Dukan tostu nasil yapıyorsun cnm
Sagolasin güzelmiş cnmkatlıyorum.
1 yumurta
2 yk süt veya kefir
2 yk yulaf kepeği
çay kaşığının ucuyla karbonat (kefir konursa gerek yok)
tüm malzemeyi karıştırıp tost makinesinin arasına koyuyorum. altı pişince ters çevirip arasına bolca peynir vs koyup katlıyorum. az da öyle dışı kızarıyor. çok lezzetli oluyor ve çok tok tutuyor. tavsiye ederim. ben bunu karabuğday unuyla da denedim. o da güzel oldu.
Tekrar gelmiş geçmiş olsun canim
Sagolun kizlar simdilik atesi cikmadi bir daha insallah sabaha kadarda cikmazsa yarin tahlil aliriz. Bir yandanda arkada azi disleri cikmis bir tanesi abse yapmis onun acisida var. Bir sey cigneyemiyor. Yumusak seyler yedirdim hep.geçmiş olsun canım.
Hadi gözün aydın canım..Sagolun kizlar simdilik atesi cikmadi bir daha insallah sabaha kadarda cikmazsa yarin tahlil aliriz. Bir yandanda arkada azi disleri cikmis bir tanesi abse yapmis onun acisida var. Bir sey cigneyemiyor. Yumusak seyler yedirdim hep.
Harikaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?