Tabiki mutlaka gidecek cnm
Ben bi cumartesi biraz fazla yemistim, sonraki günler hep hafifti dogru dürüst doymadim bile
Hem aç, hem eksisiz olunca mutsuz oluyorum
Yok hiç abartmıyorum canım ya çevreme bakıyorum arkadaşlarım 50 kilo benimle yaşıt nasıl oluyorda böyle fitler çok sinir bozucu, bugün havuza girelim dediler içimden gelmedi valla en son 86.7 gördüm birkaç gündür kendimi sıfır kaçamak yapmaya zorluyorum ama bu akşam aklım gene yemekte tatlida direncim çabuk kiriliyor 83 gördüm dün tabi regl siskinligim vardı o indi ödem falan ama neticede şişkoyum kiyafetlerimde olmuyor onada moralim bozuluyor işte böyle ne çok yazdımBin kilo nedir yahu abartma
Zaten izine cikacam cnmacaba yediklerin az olunca vücut durakladı mı? istersen menünü çok azaltma.
Masallah azmin daim olsun cnmSlm kizlar aksam 9.30da ateslendi emine yine serum taktim. Uyudu simdi. Bende hemen size bakayim dedim. Sonra kizlarla bi bardak cay icer gelip yatarim yorgun hissediyorum kendimi.
Menumu resim olarak koyuyorum.
10.00 sade turk kahvesi
12.45 resim
20.10 resim. Fasulyenin yarisini yedim. Kalan yarisini da yarin yerim.
21.30 cay
Birazdan da cay icicem
Eki Görüntüle 2306624 Eki Görüntüle 2306625
Dukan tostu nasil yapıyorsun cnmsabah 08.30
tulum peynirli dukan tost
domates ve 1 avuç maydanoz nane
3 ceviz
öğlen 12.30
kıymalı az bulgurlu pazı yemeği
2 salatalık
3 yk süzme yoğurt
1 wasa
ara 16.30
15 küçük kırmızı üzüm
10 taze fındık
akşam 19.00
4,5 ekmeksiz köfte
yağsız limonlu salata
5 yk makarna
ara 21.20
150 mlt tarçınlı az yağlı süt
1/2 şeftali
yatana kadar 2,5 lt su
50 dk tempolu yürüyüş
Sagol cnm. Basa sarmak istemiyorum bu yuzden. Aksam ogun saatim biraz kayiyor ama en azindan yasakli bir sey yemiyorum. 3-4 gun gec yesem bir sey olmaz herhaldeMasallah azmin daim olsun cnm
Ordayken bile bozmuyosan bidaha bozmazsin
Yok hiç abartmıyorum canım ya çevreme bakıyorum arkadaşlarım 50 kilo benimle yaşıt nasıl oluyorda böyle fitler çok sinir bozucu, bugün havuza girelim dediler içimden gelmedi valla en son 86.7 gördüm birkaç gündür kendimi sıfır kaçamak yapmaya zorluyorum ama bu akşam aklım gene yemekte tatlida direncim çabuk kiriliyor 83 gördüm dün tabi regl siskinligim vardı o indi ödem falan ama neticede şişkoyum kiyafetlerimde olmuyor onada moralim bozuluyor işte böyle ne çok yazdım
Zaten izine cikacam cnm
Donunce mutlaka işe sandwich türü bisey goturecem
Evet canım 74 çok eski bir hayalSana Karatay çok iyi geliyor ..
O na başla gider hemen
En son 74 gormustun dimi
Kesinlikle ye .. tamamen aç kalmak gerçekten iyi değil..
Yoo çok eski değil.Evet canım 74 çok eski bir hayal
Muzu dilimle ,sonra da kucuk bir posetin icine kakao koy bi miktar .muzlari icine at ve güzelce karistir posetin icinde.enfes bir tatli oluyor .hem de kalorisi sadece muza ait.muzun büyükse yarim muzdan yap.Bir de tarcinli soguk süt de tatli istegimi alabiliyor .Bugün iki buçuk gün olacak yemek düzenine girdigim dün aksama kadar koşturdum halletmem gereken resmi işlemler vardı ama bozmadım diyeti ac gezdim bugün de halsiz keyifsiz gibiyim ve inanılmaz bi tatlı yeme isteğim var yememem lazım diye kendi kendime soyleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?