Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Diyetisyyen son araya yarim meyvemi verdi cnm
yok 1 porsiyon meyve. ama incir türü olursa yani glisemik indeksi yüksek 1 incir diyor. kurutulmuş cennet hurmasının da glisemik indeksi yüksek ya ve de 2 incir boyutunda. ben de yarım yedim. önceki günlerdeki şeftaliler de çok büyüktü. ondan yarım yedim. ama bugün öğlen cevizli ballı pestil kaçamak oldu. tat bakayım derken yedim. yazdım. yeme şimdilik dedi

Dünyaları yiyesim var ama size ihanet edecekmisim gibi bir hisle yemiyorum annem e gittim aşure yapmış miniiik bi kase yedim sadece
Gündüz yemisindir insallah :))

Dikkat edersen ilk haftalar cok guzel verilir cnm, iyi degerlendir

Pestili yediysen 1 porsiyon meyveyi cikaraktin o zaman :))

Tesekkur ederim cnm ❤❤❤

Dünyaları yiyesim var ama size ihanet edecekmisim gibi bir hisle yemiyorum annem e gittim aşure yapmış miniiik bi kase yedim sadece

Bence bize degil kendine ihanet etmis olursun. Hedefinden sapma ve ona ulasmak icin dosdogru ilerle yolunu uzatma. (Sonra ben gibi ugrasirsin iste)

Sogani robotta cektim suyunu siktim. 2 yumurta ve baharat attim. Normal oldu cocuklar rahatlikla yedi meryem bile ☺
Bende bugun ekmeksiz kofte yaptim. Yusra yesin diye yaptim ama hepimiz yedik.
Avuç içinden az fazla kiyma
Yarim kirmizi kapya biber
Yarim kabak
2 dis sarimsak
Yarim sogan.
Hepsini rendeledim kiymayla yoğurdum. Dolapta dinlendirdim.
Top kofte yaptım sonra una buladim sulu kofte yaptım. İstenirse yagli kagitla tost makinasında da pisirilebilir.
Ben sulu yemek olsun istedim. Patates havuc yarim kalan sogan kabak ve kapya biberi dograyip kavurdum en son kofteleri ekledim

Neyse bunca ugrastim en son bağıra cagira yedirdim yusra tugbaya

Oh ne guzel sürebilmek.ben de artk tek trafige cikiyrm.bayadr sürüyrdm ama hwp esim varken sürüyrdm.cok sukur bu hafta tek okula gidip geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…