yok 1 porsiyon meyve. ama incir türü olursa yani glisemik indeksi yüksek 1 incir diyor. kurutulmuş cennet hurmasının da glisemik indeksi yüksek ya ve de 2 incir boyutunda. ben de yarım yedim. önceki günlerdeki şeftaliler de çok büyüktü. ondan yarım yedim. ama bugün öğlen cevizli ballı pestil kaçamak oldu. tat bakayım derken yedim. yazdım. yeme şimdilik dediDiyetisyyen son araya yarim meyvemi verdi cnm
Gündüz yemisindir insallah :))Dünyaları yiyesim var ama size ihanet edecekmisim gibi bir hisle yemiyorum annem e gittim aşure yapmış miniiik bi kase yedim sadece
Pestili yediysen 1 porsiyon meyveyi cikaraktin o zaman :))yok 1 porsiyon meyve. ama incir türü olursa yani glisemik indeksi yüksek 1 incir diyor. kurutulmuş cennet hurmasının da glisemik indeksi yüksek ya ve de 2 incir boyutunda. ben de yarım yedim. önceki günlerdeki şeftaliler de çok büyüktü. ondan yarım yedim. ama bugün öğlen cevizli ballı pestil kaçamak oldu. tat bakayım derken yedim. yazdım. yeme şimdilik dedi
Pestili yediysen 1 porsiyon meyveyi cikaraktin o zaman :))
Aksam yogurt niye oyle az cnmşu karnımdaki yağ kitlesi azcık inse 80 olsam 79 olsam o bile çok büyük moral olacak bana. inanın şu an çok açım. ama yemiyorum.
eksiler yine gelmeye baslamis, ne guzel rakamlar bunlar
baslangiclariniz hayirli olsun kizlar
Maral hosgeldin cnm
guzelim niye hep az veriyorum diyorsun gercekten anlamiyorum800 gr az degilki gayet güzel
vavvv harika cnm
Oncedende demistim heralde
Sen menulerine biraz dikkat etsen guzel verebiliyosun :))
hasibeeee masallah cnm emeklerinin karsiligini almisin cok guzel
cok guzel baslangic fulyacim
Heralde 1 aya kalmadan 7 ler gelecek
hosgeldin tatlim
Sabah kalkinca aç karna tartiliyoruz :))
Dünyaları yiyesim var ama size ihanet edecekmisim gibi bir hisle yemiyorum annem e gittim aşure yapmış miniiik bi kase yedim sadece
Aksam yogurt niye oyle az cnm
Köfteye ekmek koymadiginda sert oluyormu cnmIyi geceler kizlar
Menumu verip yatmaya gidiyorum. Sabah erken kalkip hastaneye gidicez yine tahlil vermek icin.
10.0 sade turk kahvesi
12.40 resim
19.30 resim
23.00 filtre kahve
Eki Görüntüle 2307298 Eki Görüntüle 2307300
Sogani robotta cektim suyunu siktim. 2 yumurta ve baharat attim. Normal oldu cocuklar rahatlikla yedi meryem bile ☺Köfteye ekmek koymadiginda sert oluyormu cnm
Bende bugun ekmeksiz kofte yaptim. Yusra yesin diye yaptim ama hepimiz yedik.Sogani robotta cektim suyunu siktim. 2 yumurta ve baharat attim. Normal oldu cocuklar rahatlikla yedi meryem bile ☺
Oh ne guzel sürebilmek.ben de artk tek trafige cikiyrm.bayadr sürüyrdm ama hwp esim varken sürüyrdm.cok sukur bu hafta tek okula gidip geldim.Selam canlar nasılsınız, sabah erkenden ufakligin veli toplantısına gittim pazarı marketide halledip eve döndüm bir yağmur bastırdı hafif çaplı ıslandım arkadaşlar da vardı hep beraber okulu pazarı halledip geldik arabada kullanıyorum ya artık çok şükür çok rahat ettim ne kadar geç kalmışım nasılsa eşim babam beni taşıyor diye neyse gelelim kilo şeysine
Bu sabahki kilom
82.9
3 gündür tartı kıpırdamıyor bağırsak hareketlerim sıfır
Grcenlerde disciye gitmemismiydin cnm senAşure yaptigima yapacagima pisman oldum. Dişim çok kötü tuttu dünden beri agriyor. Hayir hâlada canim istiyor yaa aglamak istiyorum :'(
Ben yasarin bu sarkisini cok severdimGünaydınnnnnsss
Mutlu haftasonları ❤❤❤❤
Gece kötü geçebilir ne yapalım sabahı verene şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?