tamam canım. benim menülerimde spor yazıyor her zaman zaten. cuma kilo bildirimimde yazarım toplu olarak.Sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için
60kiloyum haftalık dk olarak kilonla beraber cuma günleri bildir seni de ekleyelim spor listesine
Kizlar ben izine gidince oglana ne yemek yapip koysamki buzluga
Saglikli yemek istiyor :))
Kofte, kiymali patlican, mucver gibi dusundum
Baska ne olabilir
Menemenlik harç da koyabilirsin canim .Zamanin olursa yaprak sarma,sigara böregi ya da pişmiş gül böregi , atiştirmalik kek dilimleri de ekleyebilirsin.Aklima bunlar geldi ilk :))Kizlar ben izine gidince oglana ne yemek yapip koysamki buzluga
Baska ne olabilir
Kizlar ben izine gidince oglana ne yemek yapip koysamki buzluga
Baska ne olabilir
icli kofte hic yapmadimiçli köfte yap koy derin dondurucuya. salatayla beraber yer süper oluyor.
hamurisi tarzi istemiyor cnm :)) kilo vermek istiyorMenemenlik harç da koyabilirsin canim .Zamanin olursa yaprak sarma,sigara böregi ya da pişmiş gül böregi , atiştirmalik kek dilimleri de ekleyebilirsin.Aklima bunlar geldi ilk :))
corba falan sevmezde baklagil yapabilirimMefkuş konservede yaparız biz yemekleri.
Sulu köfte çorba baklagiller falan sıcak sıcak menemenlik yapar gibi kapayıp ters çevirip.
Tedbiren dolabın içinde bekletirim onları.
Bende dün baya bi abarttimGünaydın..
Gece kalkıp çikolata yedim... Şu regl gelip gidebilir mi
Cok gecmis olsun cnm kizdan sana gecti heraldeSlm kizlar
Hastayim burnun bi tikali bi akiyor. Oksuruk var. Balgam cikartiyorum. Basimda agriyor. Yorgunum
Dun yattim uyudum menu paylasamadim.
10.30 sade filtre kahve
12.30 resim
17.30 sade soda
19.00 kasarli menemen yogurt
Eki Görüntüle 2307711 Eki Görüntüle 2307712
E eboe gecmis olsun cnm ❤
içi için;icli kofte hic yapmadim
hamurisi tarzi istemiyor cnm :)) kilo vermek istiyor
corba falan sevmezde baklagil yapabilirim
Ilk gece hastanede usuttum herhalde gece ortu bulamadim kendime cok uyumamistim emineye surekli kalkmistim ama o zaman kaptim sifayi herhalde yavas yavas hastalik tablosu oturduCok gecmis olsun cnm kizdan sana gecti heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?