Kahvalti menüsünde cay olmazsa bogazimdan gecmezki :)) bide yemek sonrasida cok susarim normaldeNiye çok mu seviyon sıvı
Yarın sabah kahvaltısıyla yeniden devam edim bende.
Karatay usulümü gitsek o içiriyodu
Kahvalti menüsünde cay olmazsa bogazimdan gecmezki :)) bide yemek sonrasida cok susarim normalde
Su haric diger kurallara uyacam
Sagolasin cnm
Taam bende. Yanlıyorum sana böyle yan yan
Sizin küçüklerde hastaymış geçmiş olsun
Iyi akşamlar❤
Hala toparlanamadım
Umudum kaybetmek istemiyorum, başaracağım
Sen direkt seviye 3 ten basladin o zamanBenimki biraz mecburiyetten cnm
İş te sabah 10 da molam var kahve iciyorum o zaman
Bu ara iş cok, gec cikiyorum eve gelmem 5 i buluyor
Yalniz ben sıvı kurallarini yapamam heralde
Bende yeni basladim gel beraber yapalim cnmIyi akşamlar
Hala toparlanamadım
Umudum kaybetmek istemiyorum, başaracağım
Ben tek 1.seviyeyi okudum digerlerini okumadim :)))Sen direkt seviye 3 ten basladin o zaman
Sağol hasibem, zahmet edip uzun uzun yazmışsın, söylediklerine katılmamak imkansız. Ben artık sağlık için, kendi mi taşıyabilmek için zayıflamak istiyorum, aslında her şeyin farkındayız ama beynimizin oyununa yeniliyoruz.Valla cnm once kafada bitirmek gerekiyor. Kendi dusuncelerimi soyleyeyim sana kendimi nasil motive ettigimi anlatayim.
Hasibe geldin 30 yasina. Bu zamana kadar yedinde ne oldu. Iki ileri bir geri bir nefsine hakim olamadin. Verip alip verdigin kilolarin toplamiyla bir insan olurdu. Yazik degil mi bu bedenine. Hep bi bahanen vardi 3 cocuk istiyorum diyordun. Allah'a cok sukur nasip etti sana 3 cocuk. Onlara ileride nasil bakacaksin. Cocuklarinla nasil vakit gecireceksin. Hasta ve sisko bir anneleri mi olsun. Hoş sanki zayif insanlar hasta olmuyor ama kilo da her hastaligi tetikliyor. Sen fazlaliklarindan kurtul sagligina kavus hastalik gelip seni bulursa tabiki takdiri ilahi der sabir edersin.
Kizlarinla alisverise gittigini hayal et. Anne sana bunu alalim dediklerinde "hayir kizim bunun buyuk bedeni yokmus bak bunda beden var buna bakalim mi" demek istemiyorum. Olani degil yakisani giymek istiyorum. Sagim cikmis solum portlemis dertlerim olsun istemiyorum.
Eeeee hasibe boyle istiyorum demek kolay. Bunlari gerceklestirebilmek icin yapacagin sey de aslinda cok kolay. Alt tarafi bogazini tutacaksin. Artik cocuk degilsin ve farkindaligin artti. Onun tadina bakayim sunu merak ediyorum dedigin her seyi daha once yedin ictin. Bundan sonra yemezsen hic bir sey kaybetmezsin. Inan bana bunu basardikca kendine olan guvenin artacak. Kendinle daha barisik olacaksin ve kendini daha cok seveceksin. Kendine inan sen artik cocuk degilsin...
Seklinde devam ediyor. Biraz uzun oldu ama kusura bakmayin
Mefkurem nasılsın, kaç kilosun, epeydir girmedim takip edemedim seni
Hasibe bir önceki menün tek öğündü bu iki öğün neye göre ayarlıyorsun bunuSlm kizlar
Dunku menumu vereyim
09.00 filtre kahve
12.30 domates salatalik peynir zeytin ceviz
18.30 kiymali karnibahar tane fasulye yogurt (yemekler az az kalmisti birer kucuk kase yedim) yarim avuc ici kadar findik
22.00 sade soda
Geçmiş olsun miniğine,inşallah en kısa zamanda toparlanır. İnsanların dediklerini de kalbine yük yapma, gelip geçici herşey, şimdi üzüldüklerine sonraları niye takmışım bu kadar diye üzülürsünYüsra bugun yine ateşli.
Kalbim çürümüş gibi hissediyorum.
Hastalıktan çok insanlar mahvediyor beni
Bu bir işaret olmalı haydi bismillah deyip başlayalım senle, yoksa yakında kendimi boğazlıyacamO neymiş? Aynı kilodayız şu an biliyonmu acaba
Bir an once basla cnm cunku sonra pisman olacaksin keske daha once baslasaydim diyeSağol hasibem, zahmet edip uzun uzun yazmışsın, söylediklerine katılmamak imkansız. Ben artık sağlık için, kendi mi taşıyabilmek için zayıflamak istiyorum, aslında her şeyin farkındayız ama beynimizin oyununa yeniliyoruz.
Kaç başlangıcım oldu hatırlamıyorum, her şeye irade gösterirken buna gösterememekten dolayı kendime kızgınım. Yarın yine başlıyacam ama❤
Mefkurem nasılsın, kaç kilosun, epeydir girmedim takip edemedim seni
Başladın mı bugün, ben yarın tekrar başlıyacam, beraber yapalım istersen,
Hasibe bir önceki menün tek öğündü bu iki öğün neye göre ayarlıyorsun bunu
Geçmiş olsun miniğine,inşallah en kısa zamanda toparlanır. İnsanların dediklerini de kalbine yük yapma, gelip geçici herşey, şimdi üzüldüklerine sonraları niye takmışım bu kadar diye üzülürsün
Bu bir işaret olmalı haydi bismillah deyip başlayalım senle, yoksa yakında kendimi boğazlıyacam☺
Hımm anladım, sağol canımBir an once basla cnm cunku sonra pisman olacaksin keske daha once baslasaydim diye
Seviyeleri uyguluyorum cnm ben. 4. Seviyedeyim persembe gunu 5. Seviyeye gecicem insallah.
4. Seviyede bir gun hurma/incir/ceviz/findik seklinde kahvalti ertesi gun normal kahvalti yapiyoruz. Carsamba aksam yemeginden sonra oruca niyetleniyoruz. Persembe hicbir sey yemiyoruz sadece iftarda ihtiyacimiz kadar su iciyoruz. Cuma gunu sabahi 8de sebzesuyu+su ile orucumuzu aciyoruz 10da 1 meyve oglen tuzsuz salata aksam tuzsuz sebze yemegi var. 2 haftadir bu sekilde gidiyordum.
Sana kıyamam, önce kendimden başlıyacam, sonra senHay kibarlığını yerimsen beni boğazla kendine olmaz öyle
Devam edemedim bonus ya.cok iyi gidiyordu kilo bugun bi baktm hemen arti olmusum.40 gune tamamlasaydm keske.ama bi haftanicinde tekrar baslayacam 21 gun yapacam ayni sistemi❤ iyi gittin maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?