Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Niye çok mu seviyon sıvı
Yarın sabah kahvaltısıyla yeniden devam edim bende.
Karatay usulümü gitsek o içiriyodu
Kahvalti menüsünde cay olmazsa bogazimdan gecmezki :)) bide yemek sonrasida cok susarim normalde

Su haric diger kurallara uyacam

Sağol hasibem, zahmet edip uzun uzun yazmışsın, söylediklerine katılmamak imkansız. Ben artık sağlık için, kendi mi taşıyabilmek için zayıflamak istiyorum, aslında her şeyin farkındayız ama beynimizin oyununa yeniliyoruz.
Kaç başlangıcım oldu hatırlamıyorum, her şeye irade gösterirken buna gösterememekten dolayı kendime kızgınım. Yarın yine başlıyacam ama
Huuuu huuu kizlarrrrr

Gelin bizde yarin aksam basliyalim

Bonus
@60kiloyum
hergaf
Mefkurem nasılsın, kaç kilosun, epeydir girmedim takip edemedim seni
Başladın mı bugün, ben yarın tekrar başlıyacam, beraber yapalım istersen,
Slm kizlar
Dunku menumu vereyim
09.00 filtre kahve
12.30 domates salatalik peynir zeytin ceviz
18.30 kiymali karnibahar tane fasulye yogurt (yemekler az az kalmisti birer kucuk kase yedim) yarim avuc ici kadar findik
22.00 sade soda
Hasibe bir önceki menün tek öğündü bu iki öğün neye göre ayarlıyorsun bunu
Yüsra bugun yine ateşli.
Kalbim çürümüş gibi hissediyorum.
Hastalıktan çok insanlar mahvediyor beni
Geçmiş olsun miniğine,inşallah en kısa zamanda toparlanır. İnsanların dediklerini de kalbine yük yapma, gelip geçici herşey, şimdi üzüldüklerine sonraları niye takmışım bu kadar diye üzülürsün

Bir an once basla cnm cunku sonra pisman olacaksin keske daha once baslasaydim diye
Seviyeleri uyguluyorum cnm ben. 4. Seviyedeyim persembe gunu 5. Seviyeye gecicem insallah.
4. Seviyede bir gun hurma/incir/ceviz/findik seklinde kahvalti ertesi gun normal kahvalti yapiyoruz. Carsamba aksam yemeginden sonra oruca niyetleniyoruz. Persembe hicbir sey yemiyoruz sadece iftarda ihtiyacimiz kadar su iciyoruz. Cuma gunu sabahi 8de sebzesuyu+su ile orucumuzu aciyoruz 10da 1 meyve oglen tuzsuz salata aksam tuzsuz sebze yemegi var. 2 haftadir bu sekilde gidiyordum.

Hımm anladım, sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…