Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mefkurem nasılsın, kaç kilosun, epeydir girmedim takip edemedim seni
Başladın mı bugün, ben yarın tekrar başlıyacam, beraber yapalım istersen
Sen benim hangi kilomda kaldiydin hatirlamiyorum

En son 92 ye düşmüştüm
Eylul sonu
Tr ye gittim 96 oldum :)
1 aydir yerimde sayiyorum

Günayyyydınnnn

Amine Busra geçmiş olsun canım bazen oluyor böyle üstüste atlatamıyor yavrular allah kalıcı bişey vermesin. Sakın sakın kendini suçlama gebe halinle.
Kalp kırmak kabeyi yıkmak gibidir biliyoruz.
Seni üzen kimse ağzını kapatamıyorsan kulağını kapat kirlenmesin kulağın.
Saçma saçma konuşuyomu tak kulaklığını öyyle kalsın.

Yüzün gülsün biraz lütfen çabuk iyileşir inş yüsrada. Güçlendirici bi takviye veriyomusun?

Hoşgeldin canim..kendini tanıtmakla başlayabilirsin mesela..kaç yaşındasın,boyun kilon kaç,bebislerin kaç yaşında falan ?
Hoş buldum canım Adana'da yaşıyorum 25 yaşındayım bir 70 boyunda 100 kiloyum 1 tane engelli çocuğum var3 tüp bebek denemeden sonra bir hafta önce bir buçuk aylık bebeğimi kaybettim farklı sayfalara yaşındaydım sizin sayfanızda denk geldim hormon ilaçlarının dolayı biraz kilo aldığım için kendimi toparlamak adına

Hoş geldin aramıza.Allah sabır ve kolaylık versin.

2 haftadir multivitamin veriyorum. Evde kefir vs bildigim herseyi vermeye çalışıyorum

Gunaydinnn nasilsiniz ben din 122 yi gördüm başlayamıyorum bir türlü gorunce yiyorum başlığım dedikce daha cok yiyorum oyle iste yemin edip frenlemek istiyorum kendimi en azindan bi dur demis olurum diyorum oyle iste diyet yapmayınca girmek te istemedim yüzüm olmadi

Geçmiş olsun çok ne dedi doktor alerjik bir durummuymuş ?
Boğaz enf. Yine. Bugün ozele kbbye goturdum. Kamera ile bakildi. Kulak burun temiz. Bogaz da hafif kizariklik var cok muhim degil takip edelim dedi.
Aksamki akciger filminde. Hafif leke var dendi.

Boğaz enf. Yine. Bugün ozele kbbye goturdum. Kamera ile bakildi. Kulak burun temiz. Bogaz da hafif kizariklik var cok muhim degil takip edelim dedi.
Aksamki akciger filminde. Hafif leke var dendi.
Allah Allah neden acaba önemli bi durummuymş tedavı uyguluyolarmı? Demekki bogaz enf dan dolayi atesi cıkmıs yavrum. Ben mesajlarını kaçırmıştım bizim gruba yazdım sanıyorum senin mesajlarından son mesaja bakmştim gruplari karıştırmışım

Orda da yazmistim canim. Sagol. Zaten 2.5 aydir surekli tekrarlıyor. Antibiyotige devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…