Sen benim hangi kilomda kaldiydin hatirlamiyorumMefkurem nasılsın, kaç kilosun, epeydir girmedim takip edemedim seni
Başladın mı bugün, ben yarın tekrar başlıyacam, beraber yapalım istersen
2.5 aydir hep hastalaniyor cunku. Agzi olan konusuyor. Aksam kanunideydik 40 derece atesle giris yaptık. Daha yeni dustu 38 altina ates suan evdeykzAmine Busra noldu yüsraya? Kim darlıyo seni bu kadar hiç cıvıl cıvıl göremiyorum seni büşra
Üst mesajda bahsi geçen sensin
@eboe
@y.o.l.c.u
@ISILDURU
@asumanzeynep
@YENA
@74FRIDA
@OGULCUKLARIM
Bulamiyorum
@bengisu022
@60kiloyum
@baharnaz
syns
hergaf
@huzurunmeraklisi
Mefkurem
Amine Busra
@nisan34
maralgozlu
Tgcervanne0133
@Derin
@cydnz_1
@Hepfitim
@zeze_84
@Davina
@Efser
@Sarayca
@Antepia27
@nursena
@dafi
@BEYZUS
@DelyDoly
@lolaxx
Geçmiş olsun canım benim,çocuklar hasta olunca insan mahvoluyor,rabbim sifa versin melegine.2.5 aydir hep hastalaniyor cunku. Agzi olan konusuyor. Aksam kanunideydik 40 derece atesle giris yaptık. Daha yeni dustu 38 altina ates suan evdeykz
Hoşgeldin canim..kendini tanıtmakla başlayabilirsin mesela..kaç yaşındasın,boyun kilon kaç,bebislerin kaç yaşında falan ?Günaydınlar sayfanızı yeni gördüm ben de katılmak istedim
Hoş buldum canım Adana'da yaşıyorum 25 yaşındayım bir 70 boyunda 100 kiloyum 1 tane engelli çocuğum var3 tüp bebek denemeden sonra bir hafta önce bir buçuk aylık bebeğimi kaybettim farklı sayfalara yaşındaydım sizin sayfanızda denk geldim hormon ilaçlarının dolayı biraz kilo aldığım için kendimi toparlamak adınaHoşgeldin canim..kendini tanıtmakla başlayabilirsin mesela..kaç yaşındasın,boyun kilon kaç,bebislerin kaç yaşında falan ?
Hoş geldin aramıza.Allah sabır ve kolaylık versin.Hoş buldum canım Adana'da yaşıyorum 25 yaşındayım bir 70 boyunda 100 kiloyum 1 tane engelli çocuğum var3 tüp bebek denemeden sonra bir hafta önce bir buçuk aylık bebeğimi kaybettim farklı sayfalara yaşındaydım sizin sayfanızda denk geldim hormon ilaçlarının dolayı biraz kilo aldığım için kendimi toparlamak adına
Amin Allah razı olsunHoş geldin aramıza.Allah sabır ve kolaylık versin.
2 haftadir multivitamin veriyorum. Evde kefir vs bildigim herseyi vermeye çalışıyorumGünayyyydınnnn❤
Amine Busra geçmiş olsun canım bazen oluyor böyle üstüste atlatamıyor yavrular allah kalıcı bişey vermesin. Sakın sakın kendini suçlama gebe halinle.
Kalp kırmak kabeyi yıkmak gibidir biliyoruz.
Seni üzen kimse ağzını kapatamıyorsan kulağını kapat kirlenmesin kulağın.
Saçma saçma konuşuyomu tak kulaklığını öyyle kalsın.
Yüzün gülsün biraz lütfen çabuk iyileşir inş yüsrada. Güçlendirici bi takviye veriyomusun?
Hosgeldin cnm. Allah sabir versinGünaydınlar sayfanızı yeni gördüm ben de katılmak istedim
Geçmiş olsun çok2 haftadir multivitamin veriyorum. Evde kefir vs bildigim herseyi vermeye çalışıyorum
Boğaz enf. Yine. Bugün ozele kbbye goturdum. Kamera ile bakildi. Kulak burun temiz. Bogaz da hafif kizariklik var cok muhim degil takip edelim dedi.Geçmiş olsun çokne dedi doktor alerjik bir durummuymuş ?
Allah Allah neden acaba önemli bi durummuymş tedavı uyguluyolarmı? Demekki bogaz enf dan dolayi atesi cıkmıs yavrum. Ben mesajlarını kaçırmıştım bizim gruba yazdım sanıyorum senin mesajlarından son mesaja bakmştim gruplari karıştırmışımBoğaz enf. Yine. Bugün ozele kbbye goturdum. Kamera ile bakildi. Kulak burun temiz. Bogaz da hafif kizariklik var cok muhim degil takip edelim dedi.
Aksamki akciger filminde. Hafif leke var dendi.
Orda da yazmistim canim. Sagol. Zaten 2.5 aydir surekli tekrarlıyor. Antibiyotige devam...Allah Allah neden acaba önemli bi durummuymş tedavı uyguluyolarmı? Demekki bogaz enf dan dolayi atesi cıkmıs yavrum. Ben mesajlarını kaçırmıştım bizim gruba yazdım sanıyorum senin mesajlarından son mesaja bakmştim gruplari karıştırmışım
Allah sifa versin canım hasta cocuklarla falan bi araya geldiyseniz hemen kapıyolar birbirlerinden özellikle okula gidenlerdenOrda da yazmistim canim. Sagol. Zaten 2.5 aydir surekli tekrarlıyor. Antibiyotige devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?