Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Seviyedaşlar nerdesiniz

Dün aksam erken yedigim icin bugun uzun sureli aclik baya zorladi
Tam 24 saat :)) sadece 5 saati uykuda
Erken kalkanlar saat 10 da falan yiyebilir deniyordu
Bende 5.30 da kalktigima göre benim icin gecerli olur heralde :))
Yoksa iş yerinde cok zorlaniyorum
Yanima biraz kuruyemis falan alip sabah 10 da yiyim diye düşünüyorum

Bu arada dün 1.4 artim vardi hepsi uçmuş

Artnn gitmesi super.ben de cok artym.bikac gündür karbonlari abarttm.yarın basliyrm.hedefm 21 gün yapmak.ben genelde sabah 11 ile aksam 7 de yedim.kahvaltlarm da doyurucu olmasna ragmen iyi kilo verdm.ama bikac gun ara verince artilar hızlıca geldi

Merhaba hanımlar
Dün rahatsızdım erkenden yattım. Dün tam başlayamadım bugün kahvaltımı kaçamaksız yaptım sayılır, iki ısırımlık ekmeği saymazsak. Akşam niyetle başlamayı düşünüyorum. Aslında son zamanlarda kahvaltımı 12. 00-13.00arası yapıyorum bunda zorlanmıyorum. Bende kayış okul dönüşü 17.00-20.00 arası kopuyor üstüste yedikçe yiyorum tatlı, tuzlu ne varsa abartıyorum burda. Sonra sakinleşip öğlen 12.00 ye kadar sadece içeceklerle durabiliyorum

Sen benim hangi kilomda kaldiydin hatirlamiyorum

En son 92 ye düşmüştüm
Eylul sonu
Tr ye gittim 96 oldum :)
1 aydir yerimde sayiyorum
Çok değilmişsin, daha fazla bekliyordum yalan yoksen hızlı alıp hızlı veriyorsun, başlayalım seninle, sen başlayınca içinden bir kontrol canavarı çıkıyor, bana da tam böyle biri lazım
hergaf tatlim dogrusunu istersen hepsini yapicam diyemiyorum
Ama 1.seviyeyi yapmaya calisacam :)
Birlikte yaparsak birbirimizden utanir bozamayiz

hergaf
Bugün akşam başlıyorum inşaallah. Sen benden 1 gün önce başlamış oldun, haydi bakalım gazamız mübarek olsun
Hoşgeldin aramıza, Allah sabır versin, yardımcın olsun, üzücü şeyler yaşamışsın
Hasta bi çocuk,nikâhı olan bir kardeş,alışverişe çıkamayan ve üzerine birşey bulamayan bir ben
Geçmiş olsun, Allah şifa versin kuzucuğa. Diğer işlerin için de kolaylıklar diliyorum, sen halledersin işini bilen hatunsun

Slm kizlar
Aksam mesajlara bakayim diye girdim foruma telefon elimde sizmis kalmisim. Kalktim yerime yattim sonra.
Dunku menum
09.00 filtre kahve
12.30 peynir domates salatalik zeytin ceviz
15.00 cay
18.30 salcali bulgur pilavi(tavuk suyuyla yaptim) haslanmis tavuk butu ve yogurt
Canim cok cekmisti valla biraz fazla kacirdim.

Sabahta bulgurun sisligini tartida gordum. Insallah yarina toparlarim. Bu ara kilo verimim durdu vucudum korumaya gecti sanirim. Bugun 5. Seviyeye basladim belki bu sefer yine verme asamasina gecerim. Burada yazdiklarimdan baska bir sey de yemiyorum kacamagim hic yok.

Bugun bir kac kisi beni cevirip nasil zayifladigimi sordu. Boyle ilgi gormek hosuma gitti acikcasi. Bu ara kilo veremesemde incelmemin devam ettigini dusunuyorum cunku eski formalarima girmekle kalmadim artik onlarda bol gelmeye basladi.

Bugun menu yok cunku bugun orucluyum yarin sabah acicam insallah orucumu. Oruclu oldugum icin bugun spora gitmedim. Yarin kv evine gidecek anca c.tesi gidebilicem spora tekrar.

Benden havadisler bunlar iste

Harikasin canim. Cocuklar nasıl

Gunaydin kizlar
Gecen hafta 87.6
Bugun 87.7
Fark +0.1
Bu hafta boyle olsun bakalim insallah haftaya 86lari gorurum.

Harikasin canim. Cocuklar nasıl
Sagol cnm.
Cocuklar iyiler cok sukur. Bir ara grip atlattik bizde gecen haftada antibiyotik aldilar. Gecinip gidiyoruz iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…