- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Uuu super tebrik ediyorum.masallah 7 yaş gençleşmişsn.azminin karsiligini alyrsnBen bir sistem uyguluyorum kendime gore duzenlemiyorum yediklerimi.
Bugun spor salonunda 1 ayim doldu ve olcumlerim yapildi. Antronor sasirdi kaldi cok iyi vermissiniz cok guzel beslenmissiniz hic kastan gitmemis hep yagdan gitmis dedi. Ilk defa birinin karin yaglanmasinin 1.5 azaldigini goruyorum dedi. Burayada koyayim fotoyu
Eki Görüntüle 2559522
Canım ben de bugün hem çorba hem yemek hem de pilav yedim. Ama iyi doydum acaba çok mu yedim bilemedim.Iyi geceler kızlar bi akravam diyetisyen gecen onunla konuştm.bu yaptgm 1,seviyeyi sordum zor bi diyet yalabiliyorsan yap zararı olmaz dedi.sizlerle de paylasmak istedim.bu arada bugun 3 gunumdü.diyeti bozmadm sadece bugun saatler karisti biraz.11.30 da kahvalti yaptm 2.3 gibi ara yaptm haşlanmis nohut yedim sonra aksam 6 da yedim ama aksam boyu biseyler yedim.önemli not .yasakli hicbirsey yemedim bu hafta cok beklentim yok ama haftaya guzel kilo verrm ins
Afiyet olsun cnm ❤Geçenlerde yufka ekmek yapmistik ve ben onun sayesinde uzun zaman sonra ilkkez karnım doyana kadar yemek ve ekmek yedim..doygunluk hissini bile ozlemisim yahu..
zaten top gibiyim şimdi kendimi koskocamannn ve huzurlu hissediyorum
Hayirli olsun cnm.Yarın yeniden başlıyorum
Cumada takımda listeye giricem sanırım.
Sizler iyisinizdir inş. Yeni bir liste yapsam son iki hafta bildirim yapanlara sadece
Tesekkur ederim cnmUuu super tebrik ediyorum.masallah 7 yaş gençleşmişsn.azminin karsiligini alyrsn
Afiyet olsun cnm ❤
Hayirli olsun cnm.
Hangi takimda baslicaksin
Listeyide sen nasil uygun goruyorsan oyle yap bence. Zaten zor is birde biz karismayalim
Tesekkur ederim cnm
Geçmiş olsun.şiddetli hastalık son buldu şükür, o . nasıl bi salgın di yakamı bırakmadı
nedense başarmıyorum bu diyeti
niyetim haziranda ikinci bebeğe hamile kalmak
ama bu kiloyla değil
Yani şeker orucu mu yapacaksın karatay daki gibi.Günaydn bonus yeniden baslamana sevindim.bakalm benim hedef sekersz 21 gün .bu defa devam etmek istyrm.haftasonu annemle babam gelecek benim icin zor olacak biraz
Karbon bendede aynı etkiyi yapıyor ikimizede asiri negatif etki yapıyor rakibem başlasakmi artık ne dersin ama söz verelim kendimize sıfır kaçamak diyeKilo bildirimi gecen hafta83,8
Bugun86,10
Muhtesemim demi
Ben basladm canm.sen de basla.3 gundur hic karbon yemedim.bir an once 80 lerden kurtulmak istyrmKarbon bendede aynı etkiyi yapıyor ikimizede asiri negatif etki yapıyor rakibem başlasakmi artık ne dersin ama söz verelim kendimize sıfır kaçamak diye
Benim gibi kilolu hamile kalma. Gayret et 70lere in canim... Ben 100ü gordum bile coktanşiddetli hastalık son buldu şükür, o . nasıl bi salgın di yakamı bırakmadı
nedense başarmıyorum bu diyeti
niyetim haziranda ikinci bebeğe hamile kalmak
ama bu kiloyla değil
Vermek ne kadar zaman alıyor almaksa ne kolay. Kac kg oldun, ben 100ü gördüm çoktanKarbon bendede aynı etkiyi yapıyor ikimizede asiri negatif etki yapıyor rakibem başlasakmi artık ne dersin ama söz verelim kendimize sıfır kaçamak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?