Tünayyyyyydııııınnnnn
Mutlu pazarlar
Profilden yazdım burdan da yazayım.
Başta canım arkadaşım E eboe
hergaf Ablacım ve bengisu022 topiğimizin güzel öğretmenlerinin günü kutlu olsun.
Allah sabrınızı artırsın.
Teşekkür ederim canım benimTünayyyyyydııııınnnnn
Mutlu pazarlar
hergaf Ablacım ve bengisu022 topiğimizin güzel öğretmenlerinin günü kutlu olsun.
sobayi kurduk sonunda,kaynanam gelmiş evin ortasında oturuyor hissi veriyor sobayı ortada gördükçe
Gelin kaynana kadarız işteTeşekkür ederim canım benim
kaynananla aran iyi mi bari
Cok tesekkur ederk canm benim.ben de topigimizdeki hergaf ve. Eboenin ogretmenler gununi kutluyrmTünayyyyyydııııınnnnn
Mutlu pazarlar
Hangi marka aldin acaba. Ve kaca aldin. Bende almak istiyorum ama dlyete baslayip birakmaktan cesaret edemiyorum fazlalik olur diye. Yürüme bandı dizlerimi ağrıtıyor.Bir de eliptik bisikletm geldi.ilk bijac gun 10 dk falan yaptm sonra giderek atırdm.bakalm tartiya etkisi olacak mi
Almadm canm ya.bi arkadasmdan ödünc aldm.bir yıldr kız gel al diyo bi turlu getiremestm.sagolsun verdi.nette de baktm uygunmus fiyatlarbenimki voit markasi klasik bisikletHangi marka aldin acaba. Ve kaca aldin. Bende almak istiyorum ama dlyete baslayip birakmaktan cesaret edemiyorum fazlalik olur diye. Yürüme bandı dizlerimi ağrıtıyor.
Tamam canım. Sağolasın. Bizim oturma odası küçük ben de bir bakayım .Almadm canm ya.bi arkadasmdan ödünc aldm.bir yıldr kız gel al diyo bi turlu getiremestm.sagolsun verdi.nette de baktm uygunmus fiyatlarbenimki voit markasi klasik bisiklet
gece yatmadan önce dünkü menumü yazmıştım ama uyku sersemi silmişim galiba gönderememişim
dünkü menüm
10:00 filtre kahve
12:30 9 hurma ve fındık
16:00 5i bir yerde cay
18:30 sade tavuk sote yanında söğüş ve yoğurt, biraz ceviz
22:00 sade soda
dün akşam yemeğinden sonra 36 saatlik oruca niyetlendim. bugün bir şey yemicem, yarın sabah bozucam inşallah orucumu. bu yüzden bugünkü menüm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?