Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne yediğimin farkinda degilimki. Tamamen duygusal yaklasiyorum

kendini doyurucu öğünler ye dediğim gibi. kan şekerini hoplatıcı değil. duygusal karmaşadan uzaklaşmak için de kendine uğraş bul. mesela netten dizi izle, kitap oku, hobi bul vs. oyala kendini.

kendini doyurucu öğünler ye dediğim gibi. kan şekerini hoplatıcı değil. duygusal karmaşadan uzaklaşmak için de kendine uğraş bul. mesela netten dizi izle, kitap oku, hobi bul vs. oyala kendini.
Kizdan hic biseye vakit kalmiyoki. Gunlerdir uykusuzum. 2.5 aydir surekli hasta. Zaten birsey yapmak icimden gelmiyor. İmkan buldukca uyuyorum...

Sabah kahvaltı,temizlik rutuninden sonra ervayla büyük parka gittik,hem değiştirmem gereken birsey vardi onu değiştirdim,hem eglendik,hem kızımla yemek yedik..onunla birşeyler yapabilmek müthiş hoşuma gidiyor
aksam üstü kardesimin nikah fotoğraflarını almaya gittik yürüyerek yakındı eve,yemeğe annemler gelecekti ona hazırlık yaparken hop köyden kuzenim geldi,yemek çay fasli,eşim ise gitti derken gece yarısı oldu evi topladım ama mutfak kaldi,ayaklarimda tostopak oldu sisti..bi gayret bulaşıkları dizip yatacağım inşallah,ıyi geceler

Biz hâla ayaktayiz. Delirmeye az kaldi

Fulyacim merhaba nasıl gidiyor diyete baslayabildinmi birbirimize bir el atsak süper olucak benim kilom aldı başını gitti

Dicem diyede korkmuyo degilim. Tikanmaya başladım
Al bendende o kadar akşam yemeğinden sonra ve gece yatınca nefes nefeseyim kendime bunu nasıl yaptım diye dün gece çok düşündüm ve üzüldüm insallah tekrar ayni hataya dusmemde biraz kilo veririm yazık bu bünyeye

Cocuklari yatirdim cok sukur kafa dinliyorum sen nasilsin
Çocukları yatırdım demek ne büyük mutluluk hasibe hayranım sana benimkiler ben uyumadan uyumaz bebeklikten beri böyleler yıldım valla hiç anne baba saati diye bisey anlamıyorlar kedi gibiler yatır gel hop geri geliyorlar bravo sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…