Hosbuldum tatlim
kızlar hoşgeldiniz yeniden
Eline saglik cnm
❤ +90 GRUBU KİLO TABLOSU ❤
HATUNLAR 1.HAFTA FARK 2.HAFTA FARK 3.HAFTA FARK 4.HAFTA AYLIK FARK @Bonus 107,7 106,8 -0,9 @bengisu022 83,8 84,1 +0,3 @HasibeG 82,5 81,6 -0,9 @rishrose 98,1 97,8 -0,3 @60kiloyum 87,6 88,4 +0,8 @mefkurem 94,8 94 -0,8 @nisan34 80,3 80,1 -0,2 @maralgozlu 85 @ISILDURU @hergaf 110 110 sabit @LeonOcean 100
Hosgeldin cnmHerkese merhaba
Ben yine kilo aldım sizi takip edip sizlerden ilham alıp yeniden zayıflamayı umuyorum
Gözüm üstünüzde umarım istediğiniz kilolara inersiniz bende sizden nasiplenirim
Tesekkur ederiz canimkızlar hoşgeldiniz yeniden
Hoşbuldum canlar
Geçmis olsun . Diyete hep beraber dönelim insaAllah.Günaydın, ben geldim
Zor, hastalıklı bir süreç geçirdik, hala da devam ediyor, bu süreçte sporu bırakmak zorunda kaldım devam etmeyeceğim artık..
Diyete de devam edemedim şuan 97 kiloyum.. +3 yani..Yılbaşına kadar tartılmadan diyete devam etmek istiyorum.. Tekrar odaklanmam lazım, yoksa hızla geri geliyor kilolar..
Canım yanına kuruyemiş alablrsn mesela araogun içinHoşbuldum canlar
Bu sabah itibariyle saglikli beslenmeye basladim insaAllah. Bi buyuk bardak suyla gune basladim 1 kasik kadar kiyma kavurmasi ve 1 yumurtayla omlet 1 dilim ekmek 3 zeytin
Haftanin 4 gunu dersim var ara ogun sıkıntı olcak gibi ama grlince devam.
Hadi kızlar bi silkinelim bi güzelleselim canlanalımmmm
Hoşgeldin evet hızla gelip ağır ağır gidiyorlarGünaydın, ben geldim
Zor, hastalıklı bir süreç geçirdik, hala da devam ediyor, bu süreçte sporu bırakmak zorunda kaldım devam etmeyeceğim artık..
Diyete de devam edemedim şuan 97 kiloyum.. +3 yani..Yılbaşına kadar tartılmadan diyete devam etmek istiyorum.. Tekrar odaklanmam lazım, yoksa hızla geri geliyor kilolar..
Canım diyet kişiye özeldir aslında sen ne zaman acıkırsan yiyecgn gibi ara ogunleride kendine gore duzenlmelsn. Sadece akşam yemeği uyumadan 3 4 saat önce yersen harika olur. Ekmeksiz doymuyorsan başlangıçta her öğünde 1 dilim yesek sonra zamanla onları da azaltsan iyi olur.Ara oğün ana ögün arası kac saat olmalı ?
Birde bulgur pilavi dahi yenmedigi günde en cok kacdilim tam bugday ekmegi yrnebilir
5 yil oldu saniyorum diyetteyim son 3 4 ay bozdum ve aldim. Ama bu surdurdugum diyet kilo verfirmiyor koruyor sadece. Sizinle birlikteki diyette iyi vermistim 99 lardan 76 lara ve kiyafetlerin bol olması bu sefer piskolojimi bozmustu orda birakmistim.
Kilomu 76 78 arası tuttum 5 yil boyunca dun 80 dim hedefik 75 ama istikrar yok beraber olursak yapabiliriz.
Mersin miiiGüneşli bi mersin den Günaydın herkeslere,gününüz bol neşeli,az kalorili gecsin
Doğrudur canım.. övünmek gibi olmasın buranın yemek kültürü muhtesemdir.Mersin miiiben mersinde 7 yıl okudum 2. Memleketim benim orası. Hep bu kilolar orda alındı tantunilerr künefeler
Bu gün oýle yaptim ama hoca ısrar etti kek kurabiye getirmisler ince 1 dilim bir kek ve bir kurabiye yedimAnneme gittigm
Canım yanına kuruyemiş alablrsn mesela araogun için
InsaAllah eskiden gayet iyi yaptim diyetimi ama bu kez heves az bahane bulur gibi oldumCanım diyet kişiye özeldir aslında sen ne zaman acıkırsan yiyecgn gibi ara ogunleride kendine gore duzenlmelsn. Sadece akşam yemeği uyumadan 3 4 saat önce yersen harika olur. Ekmeksiz doymuyorsan başlangıçta her öğünde 1 dilim yesek sonra zamanla onları da azaltsan iyi olur.
Yaa benim hemserim sayılırsin pozcu alanya fırını sokağında oturmstm her yer tantuncydiDoğrudur canım.. övünmek gibi olmasın buranın yemek kültürü muhtesemdir.
Hiç takatim yok nedendir bilmem hiç bir kıyafetim olmadığı halde bir ileri iki geri gidip duruyorum içimden kilo bildirmek bile gelmiyor kilo da veremiyorum bir iştah bir dirayetsizlik anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?