Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eline saglik cnm
Yeni listemizde bol bol eksiler gorelim insallah
Herkese merhaba
Ben yine kilo aldım sizi takip edip sizlerden ilham alıp yeniden zayıflamayı umuyorum
Gözüm üstünüzde umarım istediğiniz kilolara inersiniz bende sizden nasiplenirim
Hosgeldin cnm

M Muhfamus sen de hosgeldin cnm tekrar

15 aralikpazar
10:00 domates salatalik zeytin peynir yarim yumurta 4-5 dlm sucuk
17:00 3 incir 1 hurma
19:00 firin kofte domates salatalik sogan sogus, 2 catal firin mantar, 3 bulgurlu kara lahana sarmasi, yogurt.

Aksam menuyu yazip gonderemeden uyuyakalmisim.

16aralik pazartesi
09.00 domates salatalik peynir zeytin
13.00 2 kuru incir ceviz
15.00 filtre kahve
18.00 cay
19.00 tane fasulye yogurt findik
22.00 filtre kahve

Eline saglik cnm
Yeni listemizde bol bol eksiler gorelim insallah

Hosgeldin cnm

M Muhfamus sen de hosgeldin cnm tekrar
Hoşbuldum canlar
Bu sabah itibariyle saglikli beslenmeye basladim insaAllah. Bi buyuk bardak suyla gune basladim 1 kasik kadar kiyma kavurmasi ve 1 yumurtayla omlet 1 dilim ekmek 3 zeytin
Haftanin 4 gunu dersim var ara ogun sıkıntı olcak gibi ama grlince devam.
Hadi kızlar bi silkinelim bi güzelleselim canlanalımmmm

Ara oğün ana ögün arası kac saat olmalı ?
Birde bulgur pilavi dahi yenmedigi günde en cok kacdilim tam bugday ekmegi yrnebilir
5 yil oldu saniyorum diyetteyim son 3 4 ay bozdum ve aldim. Ama bu surdurdugum diyet kilo verfirmiyor koruyor sadece. Sizinle birlikteki diyette iyi vermistim 99 lardan 76 lara ve kiyafetlerin bol olması bu sefer piskolojimi bozmustu orda birakmistim.
Kilomu 76 78 arası tuttum 5 yil boyunca dun 80 dim hedefik 75 ama istikrar yok beraber olursak yapabiliriz.

Günaydın, ben geldim
Zor, hastalıklı bir süreç geçirdik, hala da devam ediyor, bu süreçte sporu bırakmak zorunda kaldım devam etmeyeceğim artık..
Diyete de devam edemedim şuan 97 kiloyum.. +3 yani..Yılbaşına kadar tartılmadan diyete devam etmek istiyorum.. Tekrar odaklanmam lazım, yoksa hızla geri geliyor kilolar..

Geçmis olsun . Diyete hep beraber dönelim insaAllah.

Anneme gittigm Canım yanına kuruyemiş alablrsn mesela araogun için

Hoşgeldin evet hızla gelip ağır ağır gidiyorlar

Canım diyet kişiye özeldir aslında sen ne zaman acıkırsan yiyecgn gibi ara ogunleride kendine gore duzenlmelsn. Sadece akşam yemeği uyumadan 3 4 saat önce yersen harika olur. Ekmeksiz doymuyorsan başlangıçta her öğünde 1 dilim yesek sonra zamanla onları da azaltsan iyi olur.

Anneme gittigm
Canım yanına kuruyemiş alablrsn mesela araogun için
Bu gün oýle yaptim ama hoca ısrar etti kek kurabiye getirmisler ince 1 dilim bir kek ve bir kurabiye yedim yarinda beraber kursta kahvalti yapicaz aksam dikkatli olucam ins.
InsaAllah eskiden gayet iyi yaptim diyetimi ama bu kez heves az bahane bulur gibi oldum
InsaAllah basaririm yeniden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…