Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar
Kizlar gec yatti bu gece. Onlari yatirinca biskuvili pasta yaptim hem ortanca seviyor hem de buyuk icin okula koyarim dedim.
Isim bitince makineye kahve koydum demlensin diye. Salona oturmaya gectim. Kahve demlenesiye benim gozler gidiyor icim geciyor. Inat ettim kalktim aldim kahveyi simdi kahvemi icip giz kapaklarimla savasip sizleri okuyorum
Gecmis olsun cnm

Niye erkenciyim çünkü ufak kız ağlayarak uyandı dişim kulağım diye.
Gripti zaten 1 haftadır kulağına vurdu demek götürücem inş.

Dün gelemedim evde dip köşe temizlik yapıyodum direksiyon dersine de gitmedim. Negonun topiğindeydim.
Yetiştiremiyorum bazen kalıyo işlerim çoğunlukla gücüm yetmiyo dün dedim yapıcam akşama kadar bitircem.
Çoğusunu yaptım şükür gerisi bugün artık.

Tabi bi seferde yapınca çok yoruldum akşam her yerim sızlıyodu
Kilom bu kadar çok olmasaydı böyle zorlanmazdım tabiki.
İnş bigün kurtulduğumuda yazıcam.

6 öğün yine yap istiyosan 3 ana 3 ara öğün olucak farklı besin grupları alıcaksın.

Ana öğünlerin arası 4-5 saat ara öğünlerde o 5 saatin içindeki 2,5 saatte oluyor.
Çok öğünlü beslenen birinin porsiyonlarını sınırlı oluyor.

Sabah erken 8 de kahvaltı yapan biri
10:30 da ara öğünü
13:00 de öğle yemeğini
15:30 da ara öğünü
18: 30 da akşam yemeğini
21:00 de son ara öğününü yiyor

Bu ara öğünler sağlıkmı değilmi çok tartışılıyor bu şekilde kilo veren çok var tam saatler tutmasa da dikkat etmek lazım.

Birde 2 öğün beslenme şekli var porsiyonları daha çok öğün arası saatleri uzun oluyor.

Hatırladın mı şimdi :)

Ne dersi 4 gün?

Menüler

Salı

Sabah 10:00
2 haşlanmış yumurta
4 ceviz, 4 zeytin
2 kk beyaz peynir
Domates salatalık roka dereotu

Öğlen
13:00
1 kase tarhana
1 tabak karnabahar salatası

Akşam
4 tane nagıt 4-5 kaşık makarna

Su az. Limonlu maydânozlu ödem çayından 1 lt
Spor yok

Pazartesi

Sabah
1 tane tost
1,5 yumurta

Öğlen
7-8 tane kızarmış patates

Akşam
1 kase tarhana
Lahana sarması sayısını hatırlamıyorum hiç

Sporum yoktu

2.5 saat dimi olmadı bi türlü becerenedim ama ben öyle kilo verebildim2 ögün olayı olmuyor bende bozuyorum o vakit saol bonuscum
Ne dersi 4 gün?
Tecvid tevsir ilmihal osmanlica kuran 3 gun dersler 1 gün sohbet. Ayrica carsambalari oglenden sonra baska sohbet grubu var ayak uydurabilirsem gidicen 2. Haftam daha
Gayet güzel menulerin masaAllah canim darısı bana

Gunaydin kizlar
Gece menumu gonderemeden uyumus kalmisim
18 aralik menum
09.00 domates salatalik zeytin peynir
13.00 ceviz
19.00 kozlenmis kirmizi biber yogurtlamasi ceviz ve findik
23.30 filtre kahve
Su 2lt
Spor yok
Bulamiyorum baya azimlisin menun az kalorili darisı başıma

Bende takdım kil maskesi yapıyorum arada onun disinda temizliyorum yikama ve tonik degsik kremler suruyorum cok bi degisim olmuyo ama iyi hissettiriyo. Elle yikama kesmiyo artik bi fırca aldım memnunum ondan. Elektiriklileri vs de var ama bu bana yetiyo. Göz kremi de arada kullaniyorum kırısık icin deilde vitaminli vs ilk kez aldim uygunda bir urun sevdim açıkcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…