Bonuscum ne listesi bu ogrenebilirmiyimYarın sabah müsaitim yeni tablo yapıcam hatunlar kimleri ekliyim bi yaziyim hele zaten az kişiyiz.
Bonus
bengisu022
rishrose
hergaf
nisan34
maralgozlu
60kiloyum
Bulamiyorum
Masallah subhanallah. Kac haftalik dogdu canımMaşallah ne guzelbenim oğlum minicik doğdu erken 2660grdi 4 aylık 8100gr olmuş anne sütü mucizesi Rabbim tüm annelere bol süt versin inşallah
37+5de doğdu canım her şey iyi gidiyor derken kontrle gittim ki suyum tamamen btmsti aniden sezeryan oldm ama güle oynaya gittim yine deMasallah subhanallah. Kac haftalik dogdu canım
Suyunun geldigini anlamadin mi. Cok erken degilmis Allahtan normal bir haftaymis37+5de doğdu canım her şey iyi gidiyor derken kontrle gittim ki suyum tamamen btmsti aniden sezeryan oldm ama güle oynaya gittim yine de
Suyum gelmedi ki öyle filmlerdeki gibiSuyunun geldigini anlamadin mi. Cok erken degilmis Allahtan normal bir haftaymis
Bonuscum ne listesi bu ogrenebilirmiyim
Benimde yusrada wcde geldi parca parcada o yuzden sordum canim sizinti seklknde olunca anlasilmiyorSuyum gelmedi ki öyle filmlerdeki gibiher zmaanki gibi habire wc gidiyrdm su üretmeyi bırakmış dedi doktor ki 3 lt su iciyrdm her gün. Onunla da alakası yok dedi her şey baştan beri o kadar iyi gidiyor ki hatta son aya girdik her hafta gelmene gerek yok sen 2 hafta da gel normal yapcksn demsti bana bir an ne oldu anlamadım ama şükürler olsun her şey için Rabbime o 17 günde çok planım vardı ama nasip
Günaydinnn nasılsın :)
Günaydinnn nasılsın :)
O da olur elbet uzme kendiniiyiyim şükür zayıflarsam daha iyi olucam :))
Hani ben
❤ +90 GRUBU KİLO TABLOSU ❤
HATUNLAR 1.HAFTA FARK 2.HAFTA FARK 3.HAFTA FARK 4.HAFTA AYLIK FARK @Bonus @bengisu022 @HasibeG @rishrose @60kiloyum @mefkurem @nisan34 @maralgozlu @ISILDURU
hoş geldin canım.vay vay demek 100 kilo döndün ama meraklanma üstesinden geleceğizHani ben100 kilocuk yazalım
❤ +90 GRUBU KİLO TABLOSU ❤ |
HATUNLAR | 1.HAFTA | FARK | 2.HAFTA | FARK | 3.HAFTA | FARK | 4.HAFTA | AYLIK FARK |
@Bonus | 107,7 | 106,8 | -0,9 | |||||
@bengisu022 | 83,8 | 84,1 | +0,3 | |||||
@HasibeG | 82,5 | 81,6 | -0,9 | |||||
@rishrose | 98,1 | 97,8 | -0,3 | |||||
@60kiloyum | 87,6 | 88,4 | +0,8 | |||||
@mefkurem | 94,8 | 94 | -0,8 | |||||
@nisan34 | 80,3 | 80,1 | -0,2 | |||||
@maralgozlu | 85 | |||||||
@ISILDURU | ||||||||
@hergaf | 110 | 110 | sabit | |||||
@LeonOcean | 100 |
Ay maralgozlummm benimhoş geldin canım.vay vay demek 100 kilo döndün ama meraklanma üstesinden geleceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?