Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah ağrım oldu Dr hiçbirsey yeme içme dedi. Her an operasyona alabilirim dedi. Sonra çok şükür azaldı.bugün. 2.doz iğne yapıldı Hcg takibi yapılıyor değer düşerse operasyona gerek yok. Düşmezse operasyon dedi. Bi de Bi hafta önce kürtaj da oldum o çok fenaydı. K
Kürtaj derken dış gebelik sonlandırılmış anladığım kadarıyla, hala neden hastanedesin anlamadım, iç kanama riskimi yarattı operasyon, allah yardımcın olsun şifa versin inşallah tez zamanda
Zaman zaman yoruluyoruz, sıkılıyoruz, dayanamıyoruz, boşa alıyoruz, kendimize vakit ayıramıyoruz........vs bu böyle uzar gider umut ve ümitde bitmiyor insanız çünki sağlıklı olmak istiyoruz

Napiyim başarısız oldum hemde 2 sefer 40 kilo verdim ve geri aldım. hala mide amaliyatı olmamak için direniyorum hem görüyorumda ameliyat olup başarısız olan veya 2. Amelyatı olan bile gördüm. ameliyat olup çok emek vererek sağlığına kavuşanıda gördüm ...

Bir yerden tekrar tutunmalıyım başka türlüde mutsuzum çünkü

Burda olmak için ile dört dörtlük diyet yapmana gerek yok. kendini başlamak ve motive etmek içinde gelebilirsin

Seni görmek güzel. olmadığın zaman yerin çok belli💞😘
Bende tam eşime mide küçültme ameliyatı olucam diyordum, oda hem karşı bu işlere hemde tanıdığım bir dr var istersen gidip konuşalım dedi valla çok araftayim daha kötü olurmuyum diye ameliyatın riskleri var malum

Günaydın mutlu pazarlar ,diyete başladım ama hemen vücut kitlendi kalici kilo almışım belliki, eskiden olsa hızla giderdi karataya başladığımda, buda beni bezdiriyor bırakıp bırakıp tekrar başlıyorum bezdum da
Seni gormek guzel cnm.
Sakin pes etme devam et elbet direnc kirilacak unutma.
Hemen arkadindan su repligi soylemek geldi icimden.
Isilduru! Sen isildurusun aptallik etme 😂

Kizlar vaktiniz olunca bunu mutlaka izleminizi tavsiye ediyorum
Gercekten cok faydali

AA tam da bunu izlemeyi düşünüyordum, teşekkürler, keto kafası videolarını izliyorum orda geçmişti bu video. Bugün ilk kgk kahvemi içtim, güzelmiş, makrolarımı hesaplamak için Türkçe bir program önerir misin bana rica etsem, 5 gün geçiş dönemi yapacağım, ondan sonra iki öğünlü yapmayı düşünüyorum. Senin menüler e baktım bayağı azaltmışsın. Uygulayıp yarar gördüğün şeyleri paylaşırsan sevinirim😘

Günaydın mutlu pazarlar ,diyete başladım ama hemen vücut kitlendi kalici kilo almışım belliki, eskiden olsa hızla giderdi karataya başladığımda, buda beni bezdiriyor bırakıp bırakıp tekrar başlıyorum bezdum da
Günaydın. Ben de başladım başaranlardan oluruz inşaallah bu sefer, keto yapmaya karar verdim. Tereyağlı, kremalı kahve içtim 2 saat önce hala suyunu veremedim, belli ki tok tutacak🙂

AA tam da bunu izlemeyi düşünüyordum, teşekkürler, keto kafası videolarını izliyorum orda geçmişti bu video. Bugün ilk kgk kahvemi içtim, güzelmiş, makrolarımı hesaplamak için Türkçe bir program önerir misin bana rica etsem, 5 gün geçiş dönemi yapacağım, ondan sonra iki öğünlü yapmayı düşünüyorum. Senin menüler e baktım bayağı azaltmışsın. Uygulayıp yarar gördüğün şeyleri paylaşırsan sevinirim😘
Cok sevindim tstlim 😍belgeseli mutlaka izle, karbonun neler yaptigini cok guzel anlatiyor
Benim aksam yarım kaldi, bastan bidaha izlicem

Fatsecret yada diyetkolik kullaniyorlar hesap yapanlar cnm
Ama orda net karbonu isaretlemen lazim
Cunku besinlerdeki lif orani karbon dan dusuluyor
Bide hesap yaparken dogrusu ayrintili yazmak
Mesela 1 kabak 1 kş yag. 1 ks. Salca gibi

Bana hesap zor geliyor kafama göre ayarliyorum 😅

Bikac gun zorlanirsin vücut karbon istiyor tabiki ama yagli lezzetli yemekler gerçekten doyurucu oluyor

Birakinca kilolar gitmicekki cnm
Hizli degil istikrarli eksi olmaya calis

Bence ameliyatlik bi kilon yok
Hem kolaymi o kadar eziyeti cekmek
Tek yapacagimiz zararli karbonlardan uzak durmak

Merhabalar arkadaşlar,
Bende bugün diyete başlamaya karar verdim. Nasıl yapacağımı inanın kestiremiyorum çünkü dün akşam tartıldığımda 103.7 kiloyu görünce çok şaşırdım. Çevremdekiler kilo aldın zayıflamasın diyorlardı ama ben kendimi de böyle iyi mutlu hissediyordum lakin kendimi kandırdığımı o tartı da gördüğüm anda anlamıştım. Bugün izin günüm olduğundan nasıl beslenme uygulayabilirim ne gibi detokslar uygulayabilirim onları araştıracağım sizin de biraz desteğinize ihtiyacım var gibi:) şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar arkadaşlar,
Bende bugün diyete başlamaya karar verdim. Nasıl yapacağımı inanın kestiremiyorum çünkü dün akşam tartıldığımda 103.7 kiloyu görünce çok şaşırdım. Çevremdekiler kilo aldın zayıflamasın diyorlardı ama ben kendimi de böyle iyi mutlu hissediyordum lakin kendimi kandırdığımı o tartı da gördüğüm anda anlamıştım. Bugün izin günüm olduğundan nasıl beslenme uygulayabilirim ne gibi detokslar uygulayabilirim onları araştıracağım sizin de biraz desteğinize ihtiyacım var gibi:) şimdiden teşekkür ederim.
Hosgeldin cnm seni taniyabilirmiyiz biraz

Ilk adim olarak zararlı karbonlari hayatindan cikararak basliyabilirsin
Baslangicta hemen detoks falan düşünme derim

Tabi istanbulda yaşıyorum 28 yaşındayım. 2 sene önce kortizon tedavisi görmüştüm ve kilo almam kortizon ile birlikte başladı 2 sene önce 58 ve 63 kilo arasında gezerken kortizon tedavisi bittikten sonra 93 kiloya ulaşmıştım şimdi de ne yazıkki umursamadığımdan ya da kendimi kandırdığımdan engel olmadan 103 kiloya kadar çıktım. Ve en önemlisi karbonları hayatından çıkar demişsin. Karbon hangi yiyecekler de vardır yoktur pek bilemiyorum ve ilginden dolayı teşekkür ederim.

Ellerine sağlık çok güzel olmuş, 😘yakında o listede girerim diye umuyorum🙂
Tabiki cnm ne demek yeriniz her zaman hazir yeter ki siz istikrarli olup geri gelin. Haftaya gecen haftaki kilonu da yazki fark hesabi yapabileyim
Merhabalar arkadaşlar,
Hosgeldin cnm.
Bende hayatimda en cok 107 kiloyu gordum. O zamanlar kendimi kilolu gormuyordum. Su an donup o resimlere bakinca aman Allah im ne yapmisim ben kendime diyorum. Insallah tekrar o gunleri yasamam Allah hepimize kilo vermeyi ve sonundada bu kiloyu koruyabilmeyi nasip etsin insallah AMİNNNN
(bu arada simdi 73 kiloyum)

Cok sevindim tstlim 😍belgeseli mutlaka izle, karbonun neler yaptigini cok guzel anlatiyor
Benim aksam yarım kaldi, bastan bidaha izlicem

Fatsecret yada diyetkolik kullaniyorlar hesap yapanlar cnm
Ama orda net karbonu isaretlemen lazim
Cunku besinlerdeki lif orani karbon dan dusuluyor
Bide hesap yaparken dogrusu ayrintili yazmak
Mesela 1 kabak 1 kş yag. 1 ks. Salca gibi

Bana hesap zor geliyor kafama göre ayarliyorum 😅

Bikac gun zorlanirsin vücut karbon istiyor tabiki ama yagli lezzetli yemekler gerçekten doyurucu oluyor
İzledim gerçekten etkileyici, bugün sabah ketoya tam karar vermemiştim, kendi yaptığım çok ince bir lahmacun yedim dünden beri aklımdaydı🤪. sonra videolara bakmaya devam ettim ve başlamaya karar verdim ve ilk kahvemi denedim ve sevdim. Sonrasında da uydum, mucize ilaç da pekiştirmiş oldu. Birazdan alışverişe çıkacam😀ertele ertele nereye kadar. Hafif baş ağrısı var ama geçecek. Önceden kullandığım probiyotk vardı İçeriğinde fruktoz var, gün aşırı içiyordum iyi geliyor bağırsak için, devam etsem çok zarar vermiş olur
muyum ketoya, birde zencefil, zerdeçallı içecekler içebilir miyim, biraz başını ağrıtacağım galiba, kusuruma bakma😘

Tabi istanbulda yaşıyorum 28 yaşındayım. 2 sene önce kortizon tedavisi görmüştüm ve kilo almam kortizon ile birlikte başladı 2 sene önce 58 ve 63 kilo arasında gezerken kortizon tedavisi bittikten sonra 93 kiloya ulaşmıştım şimdi de ne yazıkki umursamadığımdan ya da kendimi kandırdığımdan engel olmadan 103 kiloya kadar çıktım. Ve en önemlisi karbonları hayatından çıkar demişsin. Karbon hangi yiyecekler de vardır yoktur pek bilemiyorum ve ilginden dolayı teşekkür ederim.
Pastalar borekler tatlilar butun hamurisleri kizartmalar paketli urunler
Ilk once bunlari birak
Ogunlerinde yumurta peynir zeytin sebze salata yogurt et urunleri olsun cnm

İzledim gerçekten etkileyici, bugün sabah ketoya tam karar vermemiştim, kendi yaptığım çok ince bir lahmacun yedim dünden beri aklımdaydı🤪. sonra videolara bakmaya devam ettim ve başlamaya karar verdim ve ilk kahvemi denedim ve sevdim. Sonrasında da uydum, mucize ilaç da pekiştirmiş oldu. Birazdan alışverişe çıkacam😀ertele ertele nereye kadar. Hafif baş ağrısı var ama geçecek. Önceden kullandığım probiyotk vardı İçeriğinde fruktoz var, gün aşırı içiyordum iyi geliyor bağırsak için, devam etsem çok zarar vermiş olur
muyum ketoya, birde zencefil, zerdeçallı içecekler içebilir miyim, biraz başını ağrıtacağım galiba, kusuruma bakma😘
Insan zaten yaptiginin dogruluguna inanirsa daha kolay yapar cnm
Ilk etapta baş agrisi falan cok normal
Belgeselde küçük kizin nasil krize girdigini görmüşsündür

Elimden geldiğince bildigim kadariyla tabiki yardimci olmaya calisirim cnm
Sekersiz olduktan sonra butun bitki caylari vs. Icebilirsin onda sorun yok

Diger fruktoz meselesi icin bilemiyorum sadece mantik yürütüyorum
Uzerinde karbon degeri yaziyormu, ona göre hesap edebilirsin
Biliyosun meyve yok ama orman meyveri sınırlı olarak olabiliyor
Karbon degeri yuksek olanlar olmuyor

Kürtaj derken dış gebelik sonlandırılmış anladığım kadarıyla, hala neden hastanedesin anlamadım, iç kanama riskimi yarattı operasyon, allah yardımcın olsun şifa versin inşallah tez zamanda

Bende tam eşime mide küçültme ameliyatı olucam diyordum, oda hem karşı bu işlere hemde tanıdığım bir dr var istersen gidip konuşalım dedi valla çok araftayim daha kötü olurmuyum diye ameliyatın riskleri var malum
Kürtajı boşuna olmuşum canm. Dr hem tüpte hem rahimde bişeyler görüyrm dedi. Önce rahmi temizleyelim kürtaj ol Hcg değerin düşerse tedavi sonuçlanmış olur dedi. Kürtaj oldum ama Hcg değeri yükselmeye devaM etti.dış gebelik kesinleşti. Bebek tüpe yerleşmiş maalesef. Ve bebek olduğu yerde Bi kanama başlatmış. Dr ilerkemezse sorun yok dedi. Ama her an iç kananann olma ihtimali var. İki gece sabaha kadar 2 saat arayla kan testi yapıldı..hatta önceki gece sorunlu çıktı sonuç Dr eşimi arayıp hastaneye gelyrm op. Yapacaz demiş.. Kızılay'dankan bile istendi.2 saat sonraki test iyi çıkınca iptal oldu. Dün gece yine şiddetli ağrm oldu ameliyathane kıyafeti giyip ameliyat masasına kadar gittm.Dr gece 2 de hastaneye geldi. Gelene kadar şiddeti azaldı muayene etti yine vazgeçti ameliyattan. Sünnetçiyi görüp kaçan çocuklar gibi oldum resmen

19.01. PAZAR

13.00

Tavada tereyagli yumurta +1 kş hc sütü
1 avakado
Az kaşar

16.30
Kgk
5 brezilya cevizi

18.25
1 tb kiymali isbanak.
1 kş süzme peynir

Back