- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Bende senin bildirimi arıyordum abla MaşAllah çok iyi gitmiş yineIyi aksamlar
Kilo bildirimim
Gecen hafta 94.4
Bugun 92.8
Fark 1.6
Menulerime gore 2.5 falan bekliyodum ama bunada şükür tabi :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende senin bildirimi arıyordum abla MaşAllah çok iyi gitmiş yineIyi aksamlar
Kilo bildirimim
Gecen hafta 94.4
Bugun 92.8
Fark 1.6
Menulerime gore 2.5 falan bekliyodum ama bunada şükür tabi :))
Haftaya fazlasiyla gidecegine emimim cnm :)Slm kizlar
Gecen hafta cok verdigim icin bu hafta az verecegimi tahmin ediyordum ama adette eklenince baya az gitti. Neyse haftayada cok gider adet duzene girince
Gecen hafta 74.5
Bu hafta 74.3
Fark -0.2
Asuuu masallah cnm cok guzel eksiMerhabalar bugün tartı günümüz tartılarınız yüz güldürsün inşallah
Geçen hafta :111.1
Bugün: 109
Fark: 2.1
Geçen haftaki kilomu hatırlamam iyi oldu. Karnelerde alındı iyi tatiler herkese![]()
Sagolasin cnmBende senin bildirimi arıyordum abla MaşAllah çok iyi gitmiş yine
Umarim almadan dönersin cnm :)Hayırlı cumalar
Spor yok
Kilo 78.5 aynı 15 tatildeki hedefim almamak sehir dısında olacagim icin gelince kaldıgım yerden devam insaAllah
Bol eksili gunler![]()
Sen nasil oldun tatlim alistimi bebis evine :))bugün cuma ona rağmen 3 kilo bildirimi var..niye eski yoğunluk yakalanmadı bi türlu bilmiyorum.eskiden tombik ama mutluyduk burada,sohbetler ediyorduk,özlüyorum o gunleri sayfa üyeleri bilesiniz![]()
Çok sağol canimTgcervanne0133 Bi türlü yazmaya fırsatım olmadı. Hayırlı olsun bebeğin. Allah analı babalı büyütsün
O alistida,ben alışamadım..yanı daha bi düzen oturtamadım malesef.Sen nasil oldun tatlim alistimi bebis evine :))
Sen buranın demirbaslarindansin canım benim,senin o yeşil rengini görmek bile beni mutlu ediyor..yanlız bırakma,kendini iyi hisssettikce gelBen gelemiyorum ve gelmek istemiyorum bu ara kusuruma bakmayın.
Hele diyet bölümlerinde boş yere durmak çok tüketti içimi.
Tatlicim bidenem sen bi ara diyetisyene gidiyordun o zaman iyi gelmisti sanki sana
Tatlicim bidenem sen bi ara diyetisyene gidiyordun o zaman iyi gelmisti sanki sana
Bu konuda psikolojik destek alsan cok iyi olur aslinda
Hastaneye gidince falan yonlendirmiyolarmi
Diyetisyene baslasan belki psikologla beraber calisilabilir
Cnm ne yap et bi toparla artik kendiniBaşka türlü destek arayışındayım. Hastaneler zor özeller gereksiz pahalı.
Kbb ye gidicem baş dönmeleri için özele oda ayrı tüketti beni etrafa anlatmak zor çocuklar ayrı zor
Zaman zaman yoruluyoruz, sıkılıyoruz, dayanamıyoruz, boşa alıyoruz, kendimize vakit ayıramıyoruz........vs bu böyle uzar gider umut ve ümitde bitmiyor insanız çünki sağlıklı olmak istiyoruz
Evet iyi geldi:) ilk hafta diye olabilir mi bilemiyorum devam edip görücezAsuuu masallah cnm cok guzel eksi
Böyle devam edersen bi cirpida düşersin 2 li rakamlara![]()
Kgk neydi17.01 CUMA
14.30
Kgk
15.30
pastirmali 3 yumurta
1 avakado
Kaşar
19.05
1 tb kiymali isbanak
2 kş sade quark