Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sözde 5 öğünüm var ama ben bazen 2 yada 3 öğünde kalıp liste dışına çıkıyorum

Kahvaltıda: 2adet yumurta ve peynirle omlet yaptım. bir kaşık yeşil zeytin 4 adet ceviz salatalık, yeşilik yedim

İkindi: bir tabak kısır, çeyrek avakado, 4 adet çeri domates, bir dilim ıspanaklı börek yedim

akşam çayın yanında çukulata ve kuru üzüm yedim

Kısır biraz fazla kaçtı rahatsız etti menümde yok zaten börekde yok tabii

Günlük istersem 30 gr çukulata yiyebiliyorum

Listeleye hala tam uyamıyorum ama çabalıyorum. tüm gün dışardaydım yoruldum bugün toptancı marketten 25 kiloluk unlar alıp taşıdım spor yerine geçsin :)

İşin kötü tarafı her an iç kanama riskim var. Bizi tedirgin eden de bu zaten. Bi de kızım evde ona da üzülüyorum
Anlıyorum seni rahatsız bir süreç mağlesef, çabucak toparlayıp miniğine bir an evvel kavuş canım önce senin sağlığın tabii Acil şifalar tekrardan

Günaydın. Bana Bi iğne vurmadan kilomu sordular. Ona göre mg hazırladılar. İnanın 85 kilo demeye utandım. 85 mg ilaç verdiler. Yani 10 kilo 20 kilo az olsam ilaç da az vericekler. Ciğerlerimi bmbreğimiherseyimi etkiliyor ilaç sonuçta. Bu kilo ne berbat bişey hayatımızın merkezinde maalesef. Ama karar verdim illaki 75 görecem yaza kadar

Iyi aksamlar

Kilo bildirimim

Gecen hafta 94.4
Bugun 92.8
Fark 1.6

Menulerime gore 2.5 falan bekliyodum ama bunada şükür tabi :))
Masallah cnm
Ben bu hafta adet sisiligi nedeniyle cok veremedim ama dunden bugune -0.6 var
Cumaya guzel bir eksi gelecek gibi 😉
Ben bi ara onun adini haturlayamadim kazik gibi kahve dedimdi 😂 simdi her kgk gorunce kursun gecirmez kahve yerine kazik gibi kahve diyesim geliyor 😂😂😂😂

Masallah cnm
Ben bu hafta adet sisiligi nedeniyle cok veremedim ama dunden bugune -0.6 var
Cumaya guzel bir eksi gelecek gibi
Oooo ilk gunden bu kadar eksi olduysa cuma yine ucacan demektir :)))
+90arkadasi olarak sevindim 😍
Ama 6.takim uyesi olarak
Cok calismam lazim 😂😂😂

Iyi akşamlar
Şu sıralar herkeste bir bezginlik var bende de var. Tamamen kopmamak, bırakmamak için direniyorum, sizleri okuyunca devam etmem gerektiğini düşünüyorum. Tartılmadım tartılmak istemiyorum,içimden gelmiyor Bonus Bonus canım seni anlıyorum,sen gibiyim ben de. İnşaallah tüm sıkıntılarından kurtulursun.
Mefkurem Mefkurem 74FRIDA 74FRIDA Bulamiyorum Bulamiyorum tebrikler, çok güzel ilerliyorsunuz. Topiğin motive kaynaklarısınız👏👏👏

Günaydın. Bana Bi iğne vurmadan kilomu sordular. Ona göre mg hazırladılar. İnanın 85 kilo demeye utandım. 85 mg ilaç verdiler. Yani 10 kilo 20 kilo az olsam ilaç da az vericekler. Ciğerlerimi bmbreğimiherseyimi etkiliyor ilaç sonuçta. Bu kilo ne berbat bişey hayatımızın merkezinde maalesef. Ama karar verdim illaki 75 görecem yaza kadar
Canım çok geçmiş olsun, hayırla sağlıkla sonuçlanır inşaallah tedavilerin

slm kızlar
bu cuma bildirim yapanlarla nacizane küçük bir tablo yapayım dedim gidişatımızı görürüz diye.
belki tablomuzu görüp geri dönmek isteyen arkadaşlarımız olur.
kızlar gibi afilli yapamadım ama idare edin artık maksat takip olsun :KK66:

18.1.20 cumartesi menum
10.30 resim atiyorum
14.00 yesil cay
19.00 resim atiyorum (dunku aksam menumle ayni) yemegi 2. Gun isittigim icin biraz parcalandi yanindakide kirmizi pancar ve 1 avokado
Su 2 lt spor yok (subatta baslicam insallah)
Seviye 7 ye gectim 2 hafta hayvansal gida ve tuz yasak
20200118_102632.webp
20200118_192103.webp

Back
X