Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Neyi kabullenemiyorsunuz canım mahsuru yoksa eğer ....

Allah ferahlık versin, bir çıkış yollu inşallah
Canım herşeyi ile normal bir gebelik standart sezeryan travma söz konusu değil. Önce kas gevşekliğinden oturamadı başını tutamadı yürüyemedi. Şimdi fiziksel hiç bir özürü yok. 5.5 yaşında ama zekası 21 aylık. Sürekli bi gerileme içinde. En kötüsü tanısı yok. Neden böyle bilmiyoruz. Kaç kapıyı çaldık. Ne tahliller ilaçlar testler yok. Bu güne kadar yürür inşallah dediğimiz çocukta şimdi hiperaktivite var. Kendine zarar verecek korkusu var her şeyde. En büyüğü gelecek korkusu. Ben olmazsam bana birşey olursa...
Anlatmak yetmiyor bazen. Bazen alıp başımı gitmek istiyorum. Sanki çıkış varmış gibi. Sanki gidince kafamdan çıkacak gibi.
İş icabı gördüğümüz her engelli yetişkinde acaba böylemi olacak diyorum.
Kendince güzel bir çocuk. Biri gelip aaa sen ne tatlısın dedi mi bitiyorum. O konuşamaz...
Aman sabah sabah kusura bakmayın

Ne denir nasıl denir bilmiyorum, Allah size bir melek göndermiş sank,i ona en iyi şekilde bakabileceğinizi biliyormuş belkide. Tüm engeli anneleri senin düşündüğünü düşünüyor buna emin ol
Bu konuda bir eğitime gitmeye başladımı erkek çocuğuydu herhalde değilmi yemeğini rahatlıkla yiyebiliyor mu sen işte olduğun zaman kim bakıyor zanedersem saglıkçıydın

Bir yakınımızın bebeği 1.5 yıl önce otizim teşhisi konuldu aileye bakıyorum inanılmaz bir emek veriyorlar. gaps diyetini filan yaptırıyorlar çok emek isteyen zor ve ekonomik olarak küfetli tedaviler ama hergün daha iyiye gidiyor tedavi işe yarıyor yaniii.....

Çevremde var annelerine bakıyorum insan üstü bir çabayla çocuklarına bakıyorlar inanamıyorum demek başa gelince de Allah gücünü veriyor bu konuda istediğin zaman yazıp içini dökebilirsin ben her zaman dinlemeye hazırım

1 yaşından beri gidiyoruz canım. Nörolojik herşey yapıldı ama hiç birşey çıkmadı. O diyeti de araştırayım

Allah kolaylık versin
Sagol cnm ❤
Geçmiş olsun hadi iştesindir şimdi kolay gelsiiin
Sagol cnm nobetten ciktim uyumustum biraz bir sey sormak icin aradilar uyandim. Uyanmisken size bakayim dedim.
Allah sabir guc kuvvet versin cnm size. Zor bir durum ama Allah mukafatini verecek cnm sizlere onun emanetine en iyi sekilde baktiginiz icin.
Gecen mefkuremin gonderdigi belgeseli izlemistim oradada otizimli bir kiz ve erkek cocuk beslenmeyle yasam kalitelerinde artma oluyordu
Dün eşimi elazığ â göreve çağırdılar ne zaman gelir bilmiyorum. İşi zaten riskli gurbete gitmesi ayrı bir stres kaynağı
Umkede mi gorevli cnm esinde. Bizim bir arkadas gitti gecen cuma dun dondu yarin mesaisine gelecek insallah.

Eşim itfaye eri belli değil süre

sabah dayanamayip tartıldım,ibre sola dönmeye başlamış çok şükür
Gaza gelip lesli yapim dedim,9 aylık aradan sonra resmen nefesim kesildi..neyse azıcık daha hafiflemem lazım sanırım..

İyi akşamlar napaysınız, benden haberler iyi idare ediyoruz. iyi bir gün geçirdim sanki bir dilim ev baklavam var cıııss olarak

Bugün şok markete büsürü spor aleti gelmişti plates için .....vs. lazım olan varsa aradığınız bir ürünü uygun fiyata bulabilirsiniz

Tabi bana spor lazım değil sankii

Şu meşhur corona virüsüne kapılmadan önce bitmeyen gribimi atlatabilirsem havalarda biraz yumuşarsa yürüyüş yapsam iyi olur

Gerçi dağlar kadar ütüm varken bu mesajı yarı uykulu yazıyorum bir bardak çay içsem de uyusam diyorum sabah erken kalkarsam biraz ütü yaparım .....

Plânlar.....Plânlar....

Benimde 2 parça var senin araya kaynarsam çaktırmadan :)

eveeeeeettt ben geldimmmmmm helloooooo

sormayın kaç kilo alarak geldim
34 yıllık ömrümde bu kiloyu ilk defa görüyorum
ilk halt ettim dimi,
örseleyin, dönvüüünn beni
hemen başladım ufaktan kısma işine
inşallah şu sppor işinşi de haftaya halletcem artık

Spora niyetlendim ama hiç içimden gelmiyor hoşgeldin umarım sen daha azimlisindir

Iyi geceler kizlar
Bu hafta yogunluktan listemizi yapamadim
Kizlari yatirdiktan sonra pc actim yapayim diye uyuyakaldim
Artik bu hafta 2 haftalik yaparim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…