Cok tebrikler cnm yine süper gitmisGunaydin kizlar
Bugun evdeyim kizlarla yalnizim esim isten gelene kadar. Hemen bildirim yapayim yoksa benim kucuk cadi telefonu gordumu elinden dusurmez. Aglar durur telefon pesine.
Gecen hafta 71.1
Bugun 69.2
Fark -1.9
Kizlar bugun karaciger temizligi yapicam lutfen bana dua edin hayirlisiyla tamamlayayim insallah.
Bu yuzden bu aksam halim olmaz yarin aksam ya da yarin meryemi uyutunca oglen listeyi yaparim insallah
teşekkür ederim cnmCok tebrikler cnm yine süper gitmis
Kt icinde kolayliklar, sonucunu merakla bekliyorum
E
Teşekkür ederm canm. Evdeyim şimdi ağrılarım var inş çabuk iyilrşirm
Gunaydin kizlar
Bugun evdeyim kizlarla yalnizim esim isten gelene kadar. Hemen bildirim yapayim yoksa benim kucuk cadi telefonu gordumu elinden dusurmez. Aglar durur telefon pesine.
Gecen hafta 71.1
Bugun 69.2
Fark -1.9
Kizlar bugun karaciger temizligi yapicam lutfen bana dua edin hayirlisiyla tamamlayayim insallah.
Bu yuzden bu aksam halim olmaz yarin aksam ya da yarin meryemi uyutunca oglen listeyi yaparim insallah
Onu bende merak ettim
Uykusuzluk wc sorunu tabiki etkiler cnmMerhabalar nasılsınız
Öğlenki yazmaya çalıştığım mesajı şimdi tamamlayıp göndereyim. kilo bildirimi yapayım geçtiğimiz hafta 109 kilo idim bu hafta 110.5 artı olucak hiçbişey yapmadım bir tane filan kaçamağın oldu herhalde ama tüm hafta wc sorunu yaşadım uykusuz günlerim oldu ondan mı artım var sinirim bozuldu...
bugünde arkadaşlarım kafeye kahvaltıya gelmişti onlarla öğlen oturup full biii kahvaltı yaptım sonrasında akşamda 2 mandalina bir muz yedim biraz öncede 6, 7 tane bağdem ....
Burasida cok aktif degil ama hosgeldin cnm :))Bende katılabilir miyim? :)Bulamiyorum diğer başlıkta pek konuşan yok diye geldim buraya :)
Sonuçlar çıktı fakat henüz dr. Göstermedim 10 gün sonra filan gidiceğiz kızımın çıkması gereken bir sonucu var onu bekliyorumUykusuzluk wc sorunu tabiki etkiler cnm
Kan degerlerinde sorun cikmismiydi
Endokrine gittinmi
Sen önceden az dikkatle cok guzel veriyodun cnm, şaşırdımSonuçlar çıktı fakat henüz dr. Göstermedim 10 gün sonra filan gidiceğiz kızımın çıkması gereken bir sonucu var onu bekliyorum
Zamanla yürüyüşte ekleyeceğim biraz havalar yumuşasın grip durumumda var bakalım
HosgeldinBende katılabilir miyim? :)Bulamiyorum diğer başlıkta pek konuşan yok diye geldim buraya :)
Sorma bende şaşkınımSen önceden az dikkatle cok guzel veriyodun cnm, şaşırdım
Eskiden spor zorunluğu filan vardı. Çok fazla menüde paylaşmıyoruz. Ben bu hafta evdeyim. Sanırım buzdolabına zincir vurmam gerekecekHosgeldin
Burasida bu aralar cok aktif degil canlandurmaya calisiyoruz ama elimizden bu kadar geliyor. Ahhh ahhh nerde eski 90lar sayfalarca gecmis okur muhabbetin dibine vururduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?