Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cok tebrikler cnm yine süper gitmis

Kt icinde kolayliklar, sonucunu merakla bekliyorum

kız eridin gittin

Merhabalar nasılsınız

Öğlenki yazmaya çalıştığım mesajı şimdi tamamlayıp göndereyim. kilo bildirimi yapayım geçtiğimiz hafta 109 kilo idim bu hafta 110.5 artı olucak hiçbişey yapmadım bir tane filan kaçamağın oldu herhalde ama tüm hafta wc sorunu yaşadım uykusuz günlerim oldu ondan mı artım var sinirim bozuldu...
bugünde arkadaşlarım kafeye kahvaltıya gelmişti onlarla öğlen oturup full biii kahvaltı yaptım sonrasında akşamda 2 mandalina bir muz yedim biraz öncede 6, 7 tane bağdem ....

Uykusuzluk wc sorunu tabiki etkiler cnm

Kan degerlerinde sorun cikmismiydi
Endokrine gittinmi

Uykusuzluk wc sorunu tabiki etkiler cnm

Kan degerlerinde sorun cikmismiydi
Endokrine gittinmi
Sonuçlar çıktı fakat henüz dr. Göstermedim 10 gün sonra filan gidiceğiz kızımın çıkması gereken bir sonucu var onu bekliyorum

Zamanla yürüyüşte ekleyeceğim biraz havalar yumuşasın grip durumumda var bakalım

Sen önceden az dikkatle cok guzel veriyodun cnm, şaşırdım

Bende katılabilir miyim? :) Bulamiyorum diğer başlıkta pek konuşan yok diye geldim buraya :)
Hosgeldin
Burasida bu aralar cok aktif degil canlandurmaya calisiyoruz ama elimizden bu kadar geliyor. Ahhh ahhh nerde eski 90lar sayfalarca gecmis okur muhabbetin dibine vururduk

Sen önceden az dikkatle cok guzel veriyodun cnm, şaşırdım
Sorma bende şaşkınım devam edeceğim mecbur yemek yapmayı filan bırakmıştım şimdi listeye uygun menüler hazırladığım için bende yiyorum
İki haftadır salata yapıyorum sanki 1 yıldır yeşilik yıkıyormuşum gibi geliyor

Günaydın kızlar. Bugün annemler kaldım. Dün yemenin içmenin dibine vurdum resmen kardeşimin doğum günüydü ailecek uzun süredir ilk kez dışarı çıktık. Sanırım dün üşürüm. Boğaz ağrısıyla uyandım. Yanında gezdirdiğim sular zamanla soğudu bende onları soğuk içmek zorunda kaldım

Hosgeldin
Burasida bu aralar cok aktif degil canlandurmaya calisiyoruz ama elimizden bu kadar geliyor. Ahhh ahhh nerde eski 90lar sayfalarca gecmis okur muhabbetin dibine vururduk
Eskiden spor zorunluğu filan vardı. Çok fazla menüde paylaşmıyoruz. Ben bu hafta evdeyim. Sanırım buzdolabına zincir vurmam gerekecek
Eşim ve ailem adına bir mutluluk var içimde. Eve geldiklerinde evde bi eş bir anne sıcak çorba sevgi dolu kucak bulacaklar. Umarım herşey hayal ettiğim gibi olur
Pişmanlıklar olmaz. Kendi psikolojimden çok korkuyorum
Hepsi bir yana bugün kuaföre gideyim. Kaşlarım orman gibi belki oturmayada giderim annem küçüğe ben bakarım dedi.
Güzel bir kahvaltı hazırlayım. Ailecek bir sofrada. Kardeşim il dışında çalışıyor böyle zamanlar nadirleşti artık.
Yazasım varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…