78.5 canim simdi evime döndüm yarın yine sehir dısına cıkıcam diyet yok hayatımda malesef. Dönüstede misafirim olcak bi hafta sonra ama ins diyete giricem canımher gün 1 kilomu verecen
en son 78 din heralde degilmi cnm
vayyy hasibe harika cnm masallah
Haftaya 6 lar gelir heralde
Bu arada smotier blender aldım karacanın hem kendime diyet icin birseyler yapmak istiyorum cocuklar icin besleyici misafirlere lezetli seyler yapmak istiyorum. Cocuklara denemelerim oldu ama lezetli olmadılar. Bilen kullanan varsa tarif verirseniz sevinirim
ben çok bunaldım canım. ondan biraz ara vermek istedim. zaten biraz sabretmem gerek farkındayım. şubat başı kontrole gideceğim.aaa öyle deme bende aynı konudan muzdaribim tatlım , demir ve b12 hapı kullanıyorum , 3gündür kabızım vs. pazartesi 88 çıkmıştım bugün 500gr fazla çıktım yılmak yok, birbirimize destek olabilirizz
Fulyacim bizim tskimda niran bugun bi arkadasa istah acmayan ve kabizlik yapmayan bi demir ilaci var demisti bi bak istersen
onu kullanmadım ama bana verdiği depo demiri. şimdi bunu kullanman gerekli dedi. depo demiri düşmüş çünkü. 2 bileşlikli demir preperatları daha iyi dedi. yoksa ben ferrum fort kullanırken çok zorlanmadım. ilk haftalar iştah açmıştı. sonra vücut alışmıştı. ama bu kullandığım bariz iştah açıyor ve fena kabız yapıyor. bakalım kontrolde kaç çıkacak demir.
Kararina saygi duyuyorum cnm bir sey soyleyemem elbette ama ara sira en azindan halini hatrini bildirmek icin ugra merakta birakma bizi❤
Seni çok iyi anladığımı biliyosun dimi?
Bekliyorum ❤
Tamam dinlen birkaç gün çok fazla arayı açma ama olur mu
Hosgeldin cnm. Hazir ve paketli gidalardan uzak durursan sekerle ekmegi azaltirsan kolayca verirsinselamlar +90nin fıstık hatunları..
86 ile bugün spor hayatıma ve sağlıklı beslenmeye start veriyorum..
koşu bandım tozlu raflardan çıkarıldı,rezene çayım demlendi..
emzirirken az ve sık yemek dışında aklıma gelen bisey yok..önerilerinize acigim
Guzel menun cnm aksami erken kapatmissin sabahta gec yemissin. Aksam yemekten sonra bir ara ogun yapabilirsin gece miden kazinir emzirdigin icin.evet gelsin menü
kahvaltı 11.00
Tereyağ bal,yumurta,yeşil zeytin,peynir ve 1 dilim kadar yufka ekmekten oluşan standart kahvaltı
14.00
elma ve 1 bardak rezene
16.00
1 fırınlanmış patates
18.30
1 tabak bulgur pilavı
marul havuç sarımsaktan olusan süt salatasi
1 bardak rezene daha icilir
Profesyonel diyetcilerden yorum bekliyorum:))
Allah kolaylik versin cnmBenim küçük oğlum engelli yürüyemiyordu. Onun için ameliyat olmuştum. Kendime bakamazken ona nasıl bakayım diye. Şimdi başka sorunları var. Bakım konusu en hafifi şu anda. Gelecek korkusu beni benden alıyor
Hosgeldin cnm gecmis olsun. Ben de bildigin gibi is guc kosturmaca. Sali denetlemede var yetismeye calisiyorum her yereiyi akşamlar kızlar. bir uğrayayım dedim. umarım herkes iyidir.
bengisu022 canım çok geçmiş olsun. şimdi nasılsın?
cok geçmiş olsun cnmsize o mesajı yazdıktan sonra bir hasta oldum sormayın. yorgan döşek yattım. halla da kuru öksürüğüm var az.
hayirli olsun cnmIyi aksamlar canlarım.bu kış bizim evde grip nezle eksik olmadı allah başka dert vermesin.ustunede oğlanı sunnet ettirdik.hep küçükken yaptırmaya karşı oldum kendi de yaşasın bu geleneği bilsin diye ama iki gün cok nazlandı burnunuzdan getirdi.simdi iyi şükür ama tamamen iyileşmesi için yine bir kac gun var gibi.kilom yerimde sayıyor.bazen koşuşturmaca bakıyorum çocukları gören sen bunlarla nasıl kilo veremiyorsun diyorlar ama bilmiyorlar ki analarinin genetiği yuvarlakocak ayı bitiyor ayva çiçek açacak gram gram yaza nasıl gidecez bakalim.
Çok tesekkurederimmm yulaf süper olur aynen cok saolmesela 1 bardak süt, 1 muz, 5 adet çiğ badem
1 bardak süt, 4 adet çilek, 5 çiğ badem
1 bardak kefir, biraz bebek ıspanak, 2 ceviz
1 bardak süt, 2 yk yulaf ezmesi, 1/2 muz, 1 tk şekersiz fıstık ezmesi
1 bardak süt, 2 yk yulaf ezmesi, 1 dilim ananas, 1 ceviz, 1 çimdik tarçın
bunlar lezzetli oluyor canım. aynı zamanda tok da tutuyor. yulaf ezmesini 3 yk da yapabilirsin.
Çok geçmiş olsun. Limonlu suyla yada portakal mandalina ile al kan ilacını etkisi daha hızlı oluyorsize o mesajı yazdıktan sonra bir hasta oldum sormayın. yorgan döşek yattım. halla da kuru öksürüğüm var az.
Liste olduğunu düşünmedim nedense bilsem ben yapardım.Iyi geceler kizlar
Dun nobete kaldim gelemedim buralara yogundum cok 5 dk gozumu kirpmadim
Oglen biraz uyudum ama simdide uykum var. Kizlari birazdan yatirip mutfakta bir iki isim var onlari halledip yaticam insallah
Listeyi yrn yaparim insallah bugun vok yorgunum pc acamicam
Hosgeldin cnm. Hazir ve paketli gidalardan uzak durursan sekerle ekmegi azaltirsan kolayca verirsin
Guzel menun cnm aksami erken kapatmissin sabahta gec yemissin. Aksam yemekten sonra bir ara ogun yapabilirsin gece miden kazinir emzirdigin icin.
Allah kolaylik versin cnm
Hosgeldin cnm gecmis olsun. Ben de bildigin gibi is guc kosturmaca. Sali denetlemede var yetismeye calisiyorum her yere
inşallah hakkında hayırlısı olur tatlım :)ben çok bunaldım canım. ondan biraz ara vermek istedim. zaten biraz sabretmem gerek farkındayım. şubat başı kontrole gideceğim.
onu kullanmadım ama bana verdiği depo demiri. şimdi bunu kullanman gerekli dedi. depo demiri düşmüş çünkü. 2 bileşlikli demir preperatları daha iyi dedi. yoksa ben ferrum fort kullanırken çok zorlanmadım. ilk haftalar iştah açmıştı. sonra vücut alışmıştı. ama bu kullandığım bariz iştah açıyor ve fena kabız yapıyor. bakalım kontrolde kaç çıkacak demir.
bazen oluyor canım sen de biliyorsun
kız neden banlandın
bir uğrayayım dedim.
Ben işten yeni geldim cnm cok acikmisim dolu bi kahvalti yaptim :))Ee kimse yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?