Ne zaman başlıyoruz peki
Bonus Canım seviyeleri gözüm kesmiyor. benim bünyemi çok zayıflattı sanki emin olamyrm. Düşük yapmamı bile diyete bağlıyorum. Ama normal diyete başlayabilirim. Hızlı olmasa da az az veririm.. en azından kilo almam. Diyette olmayınca çok saçma yiyorum. Beslenme felsefemi tam oturtamadığm için kendime çok kızıyorum
Vallasormabonus. Kimi kolay anne oluyo kimi zor. Ben de zor olanlardanım. Yine de çok şükür halime. Bi evladım var hiç olmayanlara bakıp çok şükür diyorum.Lohusasın sen yorma zaten kendini başlama. Ama düşüğü buna bağlama.
Seninki normal düşük değil dış gebelikti hayati tehlikesi vardı.
Senin veletler ekşını seviyolar
Bizimle başlamış gibi sıkı olursun sende.
İnan hazır değil gibiyim ittiriyorum kendimi zorla
Vallasormabonus. Kimi kolay anne oluyo kimi zor. Ben de zor olanlardanım. Yine de çok şükür halime. Bi evladım var hiç olmayanlara bakıp çok şükür diyorum.
Evet cnm kt karaciger temizligi oluyorKt ne hasibecim karaciğer temizliğimi
Karaciğer temizligide ne zormus canım şimdi okudum ben oralara gelebilirmiyim hic emin degilim ilk 5 seviye yi yapar birakirim diye dusunmustum yanlişmi düşünüyorum bilmem
Sikinti olmaz cnmBende kitabı alayım madem elimin altında olsun karatay in kitabınıda alıp hatim etmiştim sıra bunda olsun ,ben şimdi 40 günlük seviye 1 e başlasam diyorum ,ki bu akşam başladım zaten,sonra gurupla devam etsem 40 gün değil benimki 60 gün olur bu durumda hata olurmu
Aidin salihin kitabinda safra taslari icin kür varKür ne kürü seviye 7 tekrarımı
Evet cnm play store dan indirebilirsin. Ordaki kanalda ahmet apanin sesli mesajlari var. Geriye donukte dinleyebiliyorsun.Uygulama olan telegram mı indirek hemen napacuk orda?
Insallah cnmTatlım hoşgeldin. Bizi de fit hatunlar grubuna girmek için destekle canım. Bu işler destek işi biliyorsun
Kahve serbest ki sabah kahveni ic 12 de kahvalti yap ogle 15te kahve ic hic sikinti olmaz ya da iglen yesil cay ic aksam tekrar kahve ic istersen sabah ogle aksam kahve ic1.seviye ikinci gun olarak sivi alim saatleri zorluyor diyebilirim, açlık hiç hissetmedim esnemekten ağzım yirtilacak kahvesizlik beni mahvetti
Şöyle 1. Seviye 40'gün Ramazan'a kadar bitecek ise 1. Seviye 24 nisan sanırım oruç başlangıcı 40 gün gerisi 14-15 Mart yapıyor1 ay sonrası belli değilki işte ya
ben başlayacağım Allahın izniyle. ama şu an hazır değilim. şu doktor işimi halledeyim.Ayyy bulamadım ya çünkü neden çünkü belli değil günü.
Biz boşuna bekliyoruz hemen başlayalım.
Ordan haber gelirse uyarız onlara belkş baya ilerliycez boşa beklemeyelim.
Bu gece cuma gecesi güzel niyetimizi alalım.
Ne diyosunuz? Çok korkuyorum ha tövbe est
ISILDURU
60kiloyum
Ak kelebek
@mefkurem
Mthn83
@Niran Nevra
bengisu022
Kesin başlamak isteyen birlikte uyum içinde olucak olan kimler?
benim canım. daha nedeni belli olmadı. strestense yüksek doz omega 3 tedavisi iyi geliyormuş. ağrıyı kesiyormuş. sabah akşam 1 er adet. şimdilik 1 adetle başladım. şu ultrasonu çekileyim de bakacağım. bugün fena yaptı beni zira.Yaa kimin ağrısı vardı? Göğüs rahatsızlıkları için brokoli kürü faydalıymış. Özellikle adet dönemi hassasiyeti için.
1 ay sonrası belli değilki işte ya
Kızlar şimdilik sadece 2 öğün çeksek bünye tek öğünle idare etmeyi öğren se. Sonra yasakları getirsek. Grubun durumuda net olur böyleceŞöyle 1. Seviye 40'gün Ramazan'a kadar bitecek ise 1. Seviye 24 nisan sanırım oruç başlangıcı 40 gün gerisi 14-15 Mart yapıyor
Kapı kapı gezince emin olamadım. Niye böyle gecikti ki? Ultrasonben başlayacağım Allahın izniyle. ama şu an hazır değilim. şu doktor işimi halledeyim.
benim canım. daha nedeni belli olmadı. strestense yüksek doz omega 3 tedavisi iyi geliyormuş. ağrıyı kesiyormuş. sabah akşam 1 er adet. şimdilik 1 adetle başladım. şu ultrasonu çekileyim de bakacağım. bugün fena yaptı beni zira.
Kahve ben günde 3 kez içiyordum şimdi 2 oldu istediğimde içememek gerdi beni yarın daha iyi olur inşallahKahve var ki
Yapanlardan oruçla ilgili şikayet hiç yok gibi.
Aynen şu an ben 2 öğün beslenmeye çalışıyorumKızlar şimdilik sadece 2 öğün çeksek bünye tek öğünle idare etmeyi öğren se. Sonra yasakları getirsek. Grubun durumuda net olur böylece
kızlar benim bu konuda düşüncem şöyle: ben geçen başlangıçta çok hazırdım. kesin başlayacağım diyordum. ama takvim yine böyle ileri tarihli ayarlanıyordu. bekledim ve seviye başlangıç tarihi geldiğinde motivasyonumu kaybettim. zaten kanamalarım mahvediyordu beni ameliyattan önce. vücut halsiz. tabi başlamadım.1 ay sonrası belli değilki işte ya
Kapı kapı gezince emin olamadım. Niye böyle gecikti ki? Ultrason
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?