Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne zaman başlıyoruz peki

Ya grubun takvimi henüz belli değil ben daha fazla beklemeyelim diyorum.
Olurda onlarda yakın zamanda başlarlarsa ayak uydururuz ama belki baya fark olucak arada bilmediğimiz için başlayalım diyorum.

Pazartesi günü.

y.o.l.c.u ve OGULCUKLARIM dan ve hasibeden fikir aldım ramazan giricek araya biz ramazanda 2.ve 3.seviyeleri yapıcaz 17 şubatta başlarsak.

Bayramın peşine 4. Seviye ile başlıycaz.

Telegramı indirdim sizde indirin face de ki grupta ayrıntılı anlatan videolar var grupları falan hiç kullanmayanlar için yol gösterici.
Burda da bi özel grup yapalım ayrıntılar için.

Bonus Canım seviyeleri gözüm kesmiyor. benim bünyemi çok zayıflattı sanki emin olamyrm. Düşük yapmamı bile diyete bağlıyorum. Ama normal diyete başlayabilirim. Hızlı olmasa da az az veririm.. en azından kilo almam. Diyette olmayınca çok saçma yiyorum. Beslenme felsefemi tam oturtamadığm için kendime çok kızıyorum

Lohusasın sen yorma zaten kendini başlama. Ama düşüğü buna bağlama.
Seninki normal düşük değil dış gebelikti hayati tehlikesi vardı.
Senin veletler ekşını seviyolar

Bizimle başlamış gibi sıkı olursun sende.

İnan hazır değil gibiyim ittiriyorum kendimi zorla

Vallasormabonus. Kimi kolay anne oluyo kimi zor. Ben de zor olanlardanım. Yine de çok şükür halime. Bi evladım var hiç olmayanlara bakıp çok şükür diyorum.

Kt ne hasibecim karaciğer temizliğimi

Karaciğer temizligide ne zormus canım şimdi okudum ben oralara gelebilirmiyim hic emin degilim ilk 5 seviye yi yapar birakirim diye dusunmustum yanlişmi düşünüyorum bilmem
Evet cnm kt karaciger temizligi oluyor
Seviye 5ide yaparsan o kadar yaptim ktyide yapabilirim diyorsun ve bir bakmissin kt rapru yaziyorsun
Sikinti olmaz cnm
Kür ne kürü seviye 7 tekrarımı
Aidin salihin kitabinda safra taslari icin kür var
Bir de saracoglunun caylari var onlari yapicam
Uygulama olan telegram mı indirek hemen napacuk orda?
Evet cnm play store dan indirebilirsin. Ordaki kanalda ahmet apanin sesli mesajlari var. Geriye donukte dinleyebiliyorsun.
Tatlım hoşgeldin. Bizi de fit hatunlar grubuna girmek için destekle canım. Bu işler destek işi biliyorsun
Insallah cnm
1.seviye ikinci gun olarak sivi alim saatleri zorluyor diyebilirim, açlık hiç hissetmedim esnemekten ağzım yirtilacak kahvesizlik beni mahvetti
Kahve serbest ki sabah kahveni ic 12 de kahvalti yap ogle 15te kahve ic hic sikinti olmaz ya da iglen yesil cay ic aksam tekrar kahve ic istersen sabah ogle aksam kahve ic

Ic

Ic

Ic

Ic

Icccccc

ben başlayacağım Allahın izniyle. ama şu an hazır değilim. şu doktor işimi halledeyim.
Yaa kimin ağrısı vardı? Göğüs rahatsızlıkları için brokoli kürü faydalıymış. Özellikle adet dönemi hassasiyeti için.
benim canım. daha nedeni belli olmadı. strestense yüksek doz omega 3 tedavisi iyi geliyormuş. ağrıyı kesiyormuş. sabah akşam 1 er adet. şimdilik 1 adetle başladım. şu ultrasonu çekileyim de bakacağım. bugün fena yaptı beni zira.

1 ay sonrası belli değilki işte ya
Şöyle 1. Seviye 40'gün Ramazan'a kadar bitecek ise 1. Seviye 24 nisan sanırım oruç başlangıcı 40 gün gerisi 14-15 Mart yapıyor
Kızlar şimdilik sadece 2 öğün çeksek bünye tek öğünle idare etmeyi öğren se. Sonra yasakları getirsek. Grubun durumuda net olur böylece

Kapı kapı gezince emin olamadım. Niye böyle gecikti ki? Ultrason

Bonus kuzum burda da motive oluyoruz illa ki ama ben Ahmet apa ile başlayacağım 1 ay sonra
1 ay sonrası belli değilki işte ya
kızlar benim bu konuda düşüncem şöyle: ben geçen başlangıçta çok hazırdım. kesin başlayacağım diyordum. ama takvim yine böyle ileri tarihli ayarlanıyordu. bekledim ve seviye başlangıç tarihi geldiğinde motivasyonumu kaybettim. zaten kanamalarım mahvediyordu beni ameliyattan önce. vücut halsiz. tabi başlamadım.

diyeceğim şu. belirlenen tarihte hepimiz o takvime uyalım. hem onlarla hem kendi aramızda aynı zamanda başlarsak müthiş motive olur. ama bu beklenen sürede benim ve sizin de geçen sefer olduğu gibi motivasyon kaybı olmaması için de pazartesi salı gibi herkes kendine bir beslenme programı seçsin. seviyelere kadar kafamıza göre, karatay, keto, listeler, oydu buydu ya da seviye 1 gibi ama çok odaklanmadan başlayalım. sporlarımızı düzene koyalım abartmadan. kilo vermeye çalışalım vücudu zorlamadan. takvim günü geldiğinde de hepimiz start veririz birlikte ve onlarla yani grupla başlamanın heyecanını da saklı tutarız.

hiçbirşey yapmadan takvimi beklersek motivasyon kaybı olur. ben bunu yaşadım ve çok üzüldüm. bir daha olmasını istemem.
ama az da olsa zayıflama yolunda sağlıklı beslenmeye çalışırsak heyecanımız yerinde durur. hem birbirimizi takip ederiz diyorum ben

zaten bu haftam geçti. kafamı boşaltayım şu sağlık işlerimi halledeyim haftaya yapacağım birşeyler.

Son düzenleme:
Kapı kapı gezince emin olamadım. Niye böyle gecikti ki? Ultrason

doktora göründüm de ultrason günü için tanıdıkla erken tarih almaya çalışıyorum. bir aksilik oldu. 2 ay sonraya gün verildi. o kadar bekleyemem. yoksa iyi bir özele gidip çekileceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…