Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynen bende if ile 1 seviye karışık yaparım. Hem hatalarımızı görürüz. Çünkü her hatada başa dönmek gerekiyor

Yapanlardan oruçla ilgili şikayet hiç yok gibi.

Kahve ben günde 3 kez içiyordum şimdi 2 oldu istediğimde içememek gerdi beni yarın daha iyi olur inşallah
[/QUOTE]
Sende ben gibi yemegin pesine mi icerdin yoksa kahveyi merak etme alisiyorsun hatta 36 saatlik acliklarda aclik sonrasi gun de cay kahve yasak ona da alisiyorsun. 3 gunluk sonrasi da cay kahve yadak ona da alisiyorsun ve hatta ve hatta seviye 7 de 2 hafta kt sonrasi 3 gun cay kahve yasak ama onada alisiyorsun
Cnm benim sayfamda tarihi 30 agustosa alip menulere ve menu resimlerine bakabilirsiniz. Aklinizda bir seyler sekillenir belki

Sayfa 388 den itibaren başlamışsın

Kahve ben günde 3 kez içiyordum şimdi 2 oldu istediğimde içememek gerdi beni yarın daha iyi olur inşallah
Sende ben gibi yemegin pesine mi icerdin yoksa kahveyi merak etme alisiyorsun hatta 36 saatlik acliklarda aclik sonrasi gun de cay kahve yasak ona da alisiyorsun. 3 gunluk sonrasi da cay kahve yadak ona da alisiyorsun ve hatta ve hatta seviye 7 de 2 hafta kt sonrasi 3 gun cay kahve yasak ama onada alisiyorsun

Cnm benim sayfamda tarihi 30 agustosa alip menulere ve menu resimlerine bakabilirsiniz. Aklinizda bir seyler sekillenir belki
[/QUOTE]
Hangi sayfandan nerden bakıcaz profilin sınırlı göremiyorum ki

Bende motivasyonumu kaybetmemek için başladım canim zaten çok zaman kaybettim sağlık sorunlarım girdi araya ne yapsam kar artik

ne yaparsam yapayım diyete uyamıyorum
yok diyetisyen yok gruplar falan derken kendime başka bir yön buldum
instagram da diyete girdiğimi söyledim bi nevi ifşa ettim
vermezsem utanç duyarım diye, işe yaradı sanki

dün fotoğraf paylaştım, fotoğrafta iki adet. kurabiye vardı
bi sürü kişi mesaj attı yemeyeceksin değil mi

yemeyeceksen niye alayım dimi

ama yiyemedim , içime oturdu

Güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…