Aynen bende if ile 1 seviye karışık yaparım. Hem hatalarımızı görürüz. Çünkü her hatada başa dönmek gerekiyorkızlar benim bu konuda düşüncem şöyle: ben geçen başlangıçta çok hazırdım. kesin başlayacağım diyordum. ama takvim yine böyle ileri tarihli ayarlanıyordu. bekledim ve seviye başlangıç tarihi geldiğinde motivasyonumu kaybettim. zaten kanamalarım mahvediyordu beni ameliyattan önce. vücut halsiz. tabi başlamadım.
diyeceğim şu. belirlenen tarihte hepimiz o takvime uyalım. hem onlarla hem kendi aramızda aynı zamanda başlarsak müthiş motive olur. ama bu beklenen sürede benim ve sizin de geçen sefer olduğu gibi motivasyon kaybı olmaması için de pazartesi salı gibi herkes kendine bir beslenme programı seçsin. seviyelere kadar kafamıza göre, karatay, keto, listeler, oydu buydu ya da seviye 1 gibi ama çok odaklanmadan başlayalım. sporlarımızı düzene koyalım abartmadan. kilo vermeye çalışalım vücudu zorlamadan. takvim günü geldiğinde de hepimiz start veririz birlikte ve onlarla yani grupla başlamanın heyecanını da saklı tutarız.
hiçbirşey yapmadan takvimi beklersek motivasyon kaybı olur. ben bunu yaşadım ve çok üzüldüm. bir daha olmasını istemem.
ama az da olsa zayıflama yolunda sağlıklı beslenmeye çalışırsak heyecanımız yerinde durur. hem birbirimiz takip ederiz diyorum ben
zaten bu haftam geçti. kafamı boşaltayım şu sağlık işlerimi halledeyim haftaya yapacağım birşeyler.
Sen hangi şehirdesin kidoktora göründüm de ultrason günü için tanıdıkla erken tarih almaya çalışıyorum. bir aksilik oldu. 2 ay sonraya gün verildi. o kadar bekleyemem. yoksa iyi bir özele gidip çekileceğim.
Yapanlardan oruçla ilgili şikayet hiç yok gibi.
Cnm benim sayfamda tarihi 30 agustosa alip menulere ve menu resimlerine bakabilirsiniz. Aklinizda bir seyler sekillenir belkikızlar benim bu konuda düşüncem şöyle: ben geçen başlangıçta çok hazırdım. kesin başlayacağım diyordum. ama takvim yine böyle ileri tarihli ayarlanıyordu. bekledim ve seviye başlangıç tarihi geldiğinde motivasyonumu kaybettim. zaten kanamalarım mahvediyordu beni ameliyattan önce. vücut halsiz. tabi başlamadım.
diyeceğim şu. belirlenen tarihte hepimiz o takvime uyalım. hem onlarla hem kendi aramızda aynı zamanda başlarsak müthiş motive olur. ama bu beklenen sürede benim ve sizin de geçen sefer olduğu gibi motivasyon kaybı olmaması için de pazartesi salı gibi herkes kendine bir beslenme programı seçsin. seviyelere kadar kafamıza göre, karatay, keto, listeler, oydu buydu ya da seviye 1 gibi ama çok odaklanmadan başlayalım. sporlarımızı düzene koyalım abartmadan. kilo vermeye çalışalım vücudu zorlamadan. takvim günü geldiğinde de hepimiz start veririz birlikte ve onlarla yani grupla başlamanın heyecanını da saklı tutarız.
hiçbirşey yapmadan takvimi beklersek motivasyon kaybı olur. ben bunu yaşadım ve çok üzüldüm. bir daha olmasını istemem.
ama az da olsa zayıflama yolunda sağlıklı beslenmeye çalışırsak heyecanımız yerinde durur. hem birbirimizi takip ederiz diyorum ben
zaten bu haftam geçti. kafamı boşaltayım şu sağlık işlerimi halledeyim haftaya yapacağım birşeyler.
Sayfa 388 den itibaren başlamışsınKahve ben günde 3 kez içiyordum şimdi 2 oldu istediğimde içememek gerdi beni yarın daha iyi olur inşallah
Sende ben gibi yemegin pesine mi icerdin yoksa kahveyimerak etme alisiyorsun hatta 36 saatlik acliklarda aclik sonrasi gun de cay kahve yasak ona da alisiyorsun. 3 gunluk sonrasi da cay kahve yadak ona da alisiyorsun ve hatta ve hatta seviye 7 de 2 hafta kt sonrasi 3 gun cay kahve yasak ama onada alisiyorsun
Cnm benim sayfamda tarihi 30 agustosa alip menulere ve menu resimlerine bakabilirsiniz. Aklinizda bir seyler sekillenir belki
Yok yok gel bi şey kaçmadı dahayine cok şeyden geri kalmışım ben
Sende ben gibi yemegin pesine mi icerdin yoksa kahveyiKahve ben günde 3 kez içiyordum şimdi 2 oldu istediğimde içememek gerdi beni yarın daha iyi olur inşallah
Bende motivasyonumu kaybetmemek için başladım canim zaten çok zaman kaybettim sağlık sorunlarım girdi araya ne yapsam kar artikkızlar benim bu konuda düşüncem şöyle: ben geçen başlangıçta çok hazırdım. kesin başlayacağım diyordum. ama takvim yine böyle ileri tarihli ayarlanıyordu. bekledim ve seviye başlangıç tarihi geldiğinde motivasyonumu kaybettim. zaten kanamalarım mahvediyordu beni ameliyattan önce. vücut halsiz. tabi başlamadım.
ama az da olsa zayıflama yolunda sağlıklı beslenmeye çalışırsak heyecanımız yerinde durur. hem birbirimizi takip ederiz diyorum ben
Hayırlı cumalar kızlar
Geçen hafta 80.7
Bu hafta 82.6
Öyle kötü bir hafta geçirmedim ekmekler çikolatalar havada uçmadı çok kötü bi durum
AynenRegldin sanki
Vayyy çok kıskandımHayırlı cumalar
geçen cuma 96.2
bu hafta 93.2
ödemlerceeeeee
huzurunmeraklisi ödemine sağlık şipşak
Güzelmişne yaparsam yapayım diyete uyamıyorum
yok diyetisyen yok gruplar falan derken kendime baika bir yön buldum
instagram da diyete girdiğimi söyledim bi nevi ifşa ettim
vermezsem utanç duyarım diye, işe yaradı sanki
dün fotoğraf paylaştım, fotoğrafta iki adet. kurabiye vardı
bi sürü kişi mesaj attı yemeyeceksin değil mi
yemeyeceksen niye alayım dimi
ama yiyemedim , içime oturdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?