- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Slm kizlar iyi geceler
Hepinize guzel dileklerimiz icin tesekkur ederim.
90lar hepbirden sahlanmiskrn tabiki sizi yalniz birakamam. Elimden geldigince sizlere yardimci olmak isterim.
Bazi tatsiz olaylar yasadim ve cok uzuldum. Detayina girmek istemiyorum ama en cok insanlarin beni yanlis tanimasindan ve yanlis anlamasindan rahatsiz oldum. Yoksa cok sukur hedefime ulastim sagligima kavustum varsin mezun olmayayim. Mezun olana reelde bir odul verilmiyor sonucta.
En guzel gunumde bu haberi aldim. Esimle serbest gun yapip bas basa vakit gecirecektik. Sinemaya girerkenElhan meryem abla aradi haber verdi. Onunla ilk sesli konusmam bu sekilde olmamaliydi film arasi bitti 2. Seans baslarken diskalifiye haberini aldim. Filmde millet gulerken karanlikta kimse beni gormuyor diye goz yaslarima hakim olamadim surekli suzulup durdular. Sonucta verilen bir emek var sanki takim arkadaslarimida bir daha ulasamicakmisim gibime geldi. Filmden ciktik esim ne oldu diyor. Anlattim onada o da sasirdi. Kiyafet deniyorum yuzum asik. Sagolsunlar moral kacti gunum zehir oldu.
Burdan olaylari carpitip baska sekilde yorumlayan ve iftira atan arkadas her kimse onu Allah a havale ediyorum.
Kuzum karar merci ben degilim :))Mefkurem ben de aynı takımdayim olayları yakinen biliyorum. Hasibe' nin ciddi bir kilo alımı durumu yoktu. Pazartesi bildiriminde cumadan o gune bir buçuk kilo eksisi vardı hatta. Diğer cumaya gelmeden izne ayrılmak istediğini bildiriyor kaptanimiza. Çünkü aynı programı uygulayanların temizlik sonrası tartıda kilo artışı gördüklerini öğrenmiş, bu durumun da normal olduğunu söylemişler. Bu süre zarfında yarışmadan uzak kalmak istemiş. Ne kaptanimizin ne Hasibe'nin suçu var. Suç , konu hakkında bilgisi olmayan bu durumu şikayet edenin. Hasibe arkadaşımı kutlamalarla mezun etmek isterdim hepimizin dileği buydu. Kuğu gibi oldu. Zipzip kaptanım da Hasibe de ucuz hesaplara girebilecek insanlar değil...Seni kendime yakın hissettiğim için yazdım bu konuda hala çok üzgünüm.
Slm kizlar iyi geceler
90lar hepbirden sahlanmiskrn tabiki sizi yalniz birakamam. Elimden geldigince sizlere yardimci olmak isterim.
Bazi tatsiz olaylar yasadim ve cok uzuldum. Detayina girmek istemiyorum ama en cok insanlarin beni yanlis tanimasindan ve yanlis anlamasindan rahatsiz oldum. Yoksa cok sukur hedefime ulastim sagligima kavustum varsin mezun olmayayim. Mezun olana reelde bir odul verilmiyor sonucta.
En guzel gunumde bu haberi aldim. Esimle serbest gun yapip bas basa vakit gecirecektik. Sinemaya girerkenElhan meryem abla aradi haber verdi. Onunla ilk sesli konusmam bu sekilde olmamaliydi film arasi bitti 2. Seans baslarken diskalifiye haberini aldim. Filmde millet gulerken karanlikta kimse beni gormuyor diye goz yaslarima hakim olamadim surekli suzulup durdular. Sonucta verilen bir emek var sanki takim arkadaslarimida bir daha ulasamicakmisim gibime geldi. Filmden ciktik esim ne oldu diyor. Anlattim onada o da sasirdi. Kiyafet deniyorum yuzum asik. Sagolsunlar moral kacti gunum zehir oldu.
Burdan olaylari carpitip baska sekilde yorumlayan ve iftira atan arkadas her kimse onu Allah a havale ediyorum.
Önemli olan senin hedefine ulaşmış olman cnmSlm kizlar iyi geceler
Ah kuzum çok üzüldüm önemli olan sensin her yerde içinde fesatlık olan var maalesef önemli olan senin sağlığına kavuşman şunu unutma fesat olan fesatlıktan çıkamazSlm kizlar iyi geceler
Ben safra taslarimdan kurtulamadim cnm safra icin kur yapip tekrar kt yapicam eger gecmezse baska bir kur daha yapip yine kt yapicam sonrada ramazan gelir herhalde bakicaz duruma gorepaylaşımdan okudum canım. üzücü olmuş. ister istemez online olup bildirimsiz izne ayrılmak başka yorumlara sebep olmuş. ama üzülme artık. sen hedefine ulaştın. gerisi de gelir.
1. seviye gibi beslenmeye devam edersen mis gibi azcık daha verirsin. boyun kaçtı bu arada?
buradan devam edersin. takımdaki arkadaşlarınla da görüşürsün yine. valla fıstık gibi oldun hasibe. darısı başıma
❤❤❤Hasibeyi bana anlatmana gerek yok ki, ben onu cok iyi taniyorum :)
gerçekten uzuldumde...
Bebişim sen üzme artık kendini dedim ya bu yarışma neler gördü.
Amin cnm insallahÖnemli olan senin hedefine ulaşmış olman cnm
Herkese cok güzel orneksin
Umarim bir daha hic kilo sorunu yasamazsin
Ah kuzum çok üzüldüm önemli olan sensin her yerde içinde fesatlık olan var maalesef önemli olan senin sağlığına kavuşman şunu unutma fesat olan fesatlıktan çıkamaz
Kt raporunu yazdinmi cnmBen safra taslarimdan kurtulamadim cnm safra icin kur yapip tekrar kt yapicam eger gecmezse baska bir kur daha yapip yine kt yapicam sonrada ramazan gelir herhalde bakicaz duruma gore
2 hafta kur yapip kt yap dedi eger dusmezse tekrar 2 hafta kur yapip yine kt yap dedi ahmet apaBulamiyorum sık aralıklarla mı olmuş olucak kt?
Yazdim cnm ama o donem buraya yazmiyordum malum sebepten dolayi beklemedeydim. Kopyalayip burayada yapistirayimKt raporunu yazdinmi cnm
Niye taşlara etki etmediki
Karaciğer temizligide ne zormus canım şimdi okudum ben oralara gelebilirmiyim hic emin degilim ilk 5 seviye yi yapar birakirim diye dusunmustum yanlişmi düşünüyorum bilmem2 hafta kur yapip kt yap dedi eger dusmezse tekrar 2 hafta kur yapip yine kt yap dedi ahmet apa
Yazdim cnm ama o donem buraya yazmiyordum malum sebepten dolayi beklemedeydim. Kopyalayip burayada yapistirayim
Bende kitabı alayım madem elimin altında olsun karatay in kitabınıda alıp hatim etmiştim sıra bunda olsun ,ben şimdi 40 günlük seviye 1 e başlasam diyorum ,ki bu akşam başladım zaten,sonra gurupla devam etsem 40 gün değil benimki 60 gün olur bu durumda hata olurmuBende kitabı aldım. Bugün biraz karıştırdım bakalım. Önemli gördüğüm şeyler olursa paylaşırım
Kür ne kürü seviye 7 tekrarımı2 hafta kur yapip kt yap dedi eger dusmezse tekrar 2 hafta kur yapip yine kt yap dedi ahmet apa
Yazdim cnm ama o donem buraya yazmiyordum malum sebepten dolayi beklemedeydim. Kopyalayip burayada yapistirayim
Canım gözüm hiç kesmiyor seviyeleri.Ama bugün çok saçma beslenin e kızdım kendime. Hemen başlamalıyımbengisu022 canım gel bu akşam sende katıl başlayalım seviye 1 e ne dersin
Bende kitabı alayım madem elimin altında olsun karatay in kitabınıda alıp hatim etmiştim sıra bunda olsun ,ben şimdi 40 günlük seviye 1 e başlasam diyorum ,ki bu akşam başladım zaten,sonra gurupla devam etsem 40 gün değil benimki 60 gün olur bu durumda hata olurmu
Hata olmaz canım ancak o kadar uzun süre zorlanırsın çünkü 60 günde seviye bir ve iki bitmiş oluyor sen hala seviye 1 bir de devam edeceksin Normalde ben de başlamak istiyorum ve sabırsızlanıyorum ancak dediğim gibi motivasyonumu kaybetmemek için büyük grupla başlamak istiyorum Bir de bu yıl Telegram üzerinden de devam edecek bana sorarsan şu an dikkat et kilo almamaya çalış zaten biraya kadar maksimum grup başlamış olacak bir de bir önceki mesajımda belirttiğim gibi seviyelerde yapmamız gerekenler bize tek tek anlatılacak yani biz hazır takvimi uygulayacağız ama şimdi sen tekrar tek başına başlarsan bunlarda zorlanabilirsin
Whatsupp gibi bir uygulama Orada grubun ismini yazıyorsun zaten çıkıyor hemen Oraya katılıyorsun oradan sesli mesaj veriyor bildirimleri kaçırmıyorsun canımUygulama olan telegram mı indirek hemen napacuk orda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?