Ben bu akşam başlıyorum, duruma göre ya size katılıp 1. seviyeyi uzatırım ya da biraz önden gitmiş olurum canım. Seviyeleri yapacağım ben de inşallahCanım sende katıl seviyelere martta başlıyor ister misin
Canım sende katıl seviyelere martta başlıyor ister misin
Gülbiş martta başlıyorda eminmiyiz yaa belki ramazandan sonra diycekler
sayfadan ses çıksın öyle karar verelim.
Bende motivasyonumu kaybetmemek için başladım canim zaten çok zaman kaybettim sağlık sorunlarım girdi araya ne yapsam kar artik
Gülbiş martta başlıyorda eminmiyiz yaa belki ramazandan sonra diycekler
Eminim canım net açıklama yaptı biz önden sıvı alım kurallarını yapabilirGülbiş martta başlıyorda eminmiyiz yaa belki ramazandan sonra diycekler
Aynı şeyi söyledim canım Hatta senin sayfan var oradan da devam edebiliriz Veya sen açUyari: bu mesaj size saat18.00de spor salonunda yazilmistir fakat hatlarda sorun oldugu icin gonderilememistir. Gec olsun guc olmasin simdi gonderiyorum
Spordan hepinize sevgiler selamlar
Eki Görüntüle 2590580
Hadi resim cekeyimde atayim dedim mesaj yazarken kamerayi actim hooooppppp alintilar ucmus gitmisssssss
Sayfami herkes bulmus zaten ordan resimli menulere bakabilirsiniz fikir olur size sonralari resim atmayi birakip yazdim sadece ama o zamana kadar kavrrsiniz zaten sistemi. Yine akliniza bir sey takilirsa sorun.
HattaBonus ozel mesaj kuralim kimler ahmet apa yapacaksa sadece kurallarla alakali oradan sorunki daginik olmasin hepsi bir arada dursun. Sayfada gecmis cok birikiyor arada kaynamasin onemli seyler
Hasibe ig de beni de eklermisinRamazanda seviye 2 yapilacak sekilde ayarlayacaklar cnm gecen senede oyle yaptilar
Ben bu akşam başlıyorum, duruma göre ya size katılıp 1. seviyeyi uzatırım ya da biraz önden gitmiş olurum canım. Seviyeleri yapacağım ben de inşallah
Sessss işte ben varım başladım çok şükür eboe de var ee hadi sizde gelinsayfadan ses çıksın öyle karar verelim.
Kiz ne pazartesi si balon olduk hala pazartesi diyolla
Çok seviyeli bir gurup oldukBen bu akşam başlıyorum, duruma göre ya size katılıp 1. seviyeyi uzatırım ya da biraz önden gitmiş olurum canım. Seviyeleri yapacağım ben de inşallah
Tabi ki istiyorumherkese açık sayfada araya başka konular girer cnm. ozelden sadece kurallarla ilgili konuşalım. sohbet muhabbetimizi menülerimizi menü yorumlarımızı burda yaparız. +90ların ayrı bir ruhu var bence burda yazalım ama siz dersenizki senin sayfanda devam edelim siz bilirsiniz.
şimdi kimler kesin karar verip başlayacaksa mesajımı alıntılayıp ya da beni etiketleyip cevap yazsın özel mesaj grubu oluşturalım. pazar akşamına kadar bekleyeyim karar veremeyen mesajımı göremeyen olursa diye.
pazar akşamı kurallar grubunu oluşturalım. uygun mudur?
burdan yaparız cnm herkes numara vermek istemeyebilir. zaten bu sitenin kurallarına da uymaz diye biliyorum. kazen abi kızar sonra bizeTabi ki istiyorumburda mı özelden yazışma olacak yoksa whatssupp telegram mı canım
hoşgeldin cnm tabiki katılabilirsin burdaki arkadaşlıklar çok kıymetli hepimiz aynı dertten muzdaribiz ve birbirimizi çok iyi anlıyoruz. menü paylaşımı yorumlar genel sohbetimizi burda yaparız zaten. özelden sadece kurallarla ilgili sorular cevaplanır. tabi bu benim düşüncem takım arkadaşlarımda fikrini belirtsin oy çokluğu nasıl derse öyle yaparızHayirli geceler hanimlar
Nasilsiniz grubunuza bir suredir bakiyorum aranizda tanidigim arkadaslarimda var hepinize selamlar
Bulamiyorum Hasibecigimi takip ediyorum bir suredir. bende basladim ara ara 1 haftadan uzun surmedi simdi marttaki grubu bekliyordum ama size katilabilirim Bulamiyorum
sizin motivasyonunuz banada guc olur inşallah cok hizli kilo alip veren bir insanim ahmet apa ile ilk hafta 4.5 vermistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?