Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Olsun gel yinede

Sozen Etikette unutmuşum gelmiyosun canım gel sende
Canim benim bende gelmek istiyorum ama çok çabuk dağılıp gidiyorum . istikrarlı olmak istiyorum ama cabucak pes ediyorum. Yeni bir grup olayına gireceksek seve seve katılırım . Ama istikrar benim en önemli eksiğim

Hangimiz dağılmadık ki kuzum böyle düşünüo hesap etmemiştik tabi... napalım artık önümüze bakıcaz gel yine öyle düşünme sohbetten kopma

60kiloyum fulyacim kan gurubumu sordun bir daha da sesin çıkmadı bende bekliyorum acaba bana bir fikirmi verecek diye

kan grubuna faydalı, nötr ve zararlı yiyecekleri listesini bul canım. zararlı olanlar gerçekten vücudu rahatsız ediyor ve kilo vermeyi de engelliyor. zararlı olanları yeme. ayda 1-2 ye o kadar çok sevdiğin varsa. ben de mümkün olduğunca elemeye çalışıyorum. çok faydasını görürsün.

İsilik olur zaten tek kat tulum badi yetebilir büşra burnu kulağı serin değilse üşümüyodur üşüyemez zaten bu havada. Ona ceyran olmasın yeter
Ya yusradan kalan kucukleri giydiriyorum. Onlarda biraz kalin. Kisakollu citcitliya gectimde uzerine uzun kolmu kisakolmu karar veremiyorum birden isininca hava tabi adapte olamadik. Henuz yazliklarida tam cikarmadim annem aldi biraz olur mu olmaz mi bakcaz artik

O zaman birden değil parça parça soy yavruyu

Mayısın ortasından temmuza atladık normal fena olmanız aman zorlamayın kendinizi dolap işini gece yapsan Mthn83 olmaz mı
Ben biraz zor ısınırım eşiminkileri çıkardım yıkanıyor. Akşamda ütü onun iş tamam. Açlık ta olunca ısınmakta zorlanı yorum. Evler o kadar sıcak değil daha. Küçüklerinkini çıkarmadım

Evet bide hasta etmeyim terlemeyede basladi emerken falan durdugu yerde de saclar terlemeye basladi tedirginim işte
Yeni annelerin bu telaşı çok güzel gelir hep bana. Üçüncüde bile ilkmiş gibi sorular sordum bazen
Emzirirken üstünde iki kat bişey varsa çıkarıp öyle al kucağına çünkü çaba sarfederken terliycek bari kıyafet yük olmasın.
Sende hormonlar çalıştığı için deli gibi terlersin. Ceyran gibi çok esinti olmadıktan sonra korkma allahız izniyle bişey olmaz.
Silersin başını mendille.

Aynen oyle 2. Degil 10. Da olsa hep telas olur
Kendi derdini anlatana dek usudumu acaba, sicakladimi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…