Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Menu bildireyim

Sahur
2 haşlanmış yumurta ,peynir, zeytin, 1 tatlı kaşığı kaymak, 3 ceviz, domates, salatalık, 1 bardak süt

Iftar
1 kase mercimek çorbası, 1 kase etli patlıcan, 1 bardak naneli ayran, 1 biber dolma, 3 yaprak sarma, 1 kase çoban salatası, 1 lokma karpuz, 1 çatal browni

1 türk kahvesi şekersiz
1 yeşil çay

Gelemedim, gelemiyorum. Uzerine eklemeye devam ediyorum. Ne yapacagimida bilmiyorum. Tatli yemedigim günler bas donmesi yasadigimi farkettim. Bugünde tesadufen annemlerde oldu, şekerimi ölçtüm düşük geldi.. doktora gitmem şart. Bayram sonrasi diyetisyene baslasam diyorum. Çünkü sütümün azalmasindan korkuyorum

ISILDURU canım menünde çeşit fazlaysa miktarları azalt. mesela 1 kase dolusu çorba ortalama 4 kepçe eder aynı anda dolma yemişsin.karbonhidrat oranı yüksek olmuş. ayrıca bu menüyü takıma da yaz. iki taraflı motive olursun. buraya da oraya da kilo bildirimi yap canım.

İyi geceler.. Bayram temizliğine başladım bitiriyo beni bugün salonu bitirdim, yarın mutfağa gireceğim. Bi yandan 4 yaşında bir kızım var onla uğraşıyorum yapışık sürekli oyun oynamak istiyo.
Dün menü yazdım mı hatırlamıyorum, klasik karatay kahvaltılı sahur yapmıştım, akşam tavuklu nohutlu pirinç pilavı salata. Pilavı azdı. belki 2 kaşık..

Yav sana diyet diyen kim kuzun gel sohbete nolucak sanki biz doğurup emzirmedik mi burda erken daha zaten ne diyeti.
Ben sana sadece aşırı tatlı yeme dedim sütün besin değeri ful şeker olur oda iyi değil biliyosun.
Tatlı bişeyler ye ki çok abartmayasın ve ysnında mutlaka süt iç. Ama gaz yapar emziriyosun ayran iç yada yoğurt ye.
Yemezsen bi sıkıntı olur ama bu aşılabilir inş hep olumsuzu düşünme süt veriyosun sen.
Muzunu hurmanı ye. Muzlu hurmalı yoğurt yap kendine öğlen arada mutlaka ye.
Başka bi ara yaptığında kuru meyveyle süt çayı iç. Vakit ayırman zor biliyorum ayaküstü at ağzına çayıda emzirirken yudumla bari.

Bi acelen yok bunca zaman böyleydik bi hamilelik doğum geçirdin iki günde olur mu hiç? Daha rahim bile toparlanmadı. Yüklenme ruhen bedenen kendine.

Yok kız çorba 1 kepçe içtim, 4 kepce çorbayı nasıl içeyim :)

Fiziken de cok ağrılarım var. Bel kalca agrisi hamilelik ten degilmis. Kgdan meger iki gunde olmaz ama sanki aylardır aç kalmisim gibi yemek yeme istegi var durmak bilmeyen. Onune gecmem lazim emzirmek birazda bahane kaliyo buna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…