Malesef
Sende hosgeldin cnm
Elimi eteğimi çektim hatunlar costu
Bugün kendimle savasmaya başladım. Dün dogumgunumdü resim cekinmek istemedim 27 yasimda 75 kg olmaliyim hedef budur :)
Benim ilk hedefim de yaz kilom olsun o zamanKeşke çekilseydin hep bunu yaptık kilolu çıkıcaz diye.
İnş 27 yaşında 75 kilo olduğunu yazarsın buraya
Bizim ilk hedefimiz 100 ün altına inmak inşallah
Malesef
Sende hosgeldin cnm
Elimi eteğimi çektim hatunlar costu
Ama şu bayram baklavasini yiyeyim de öyle geleyim
Aynen oyle ilk hedefim 100 gormek onun icin zaman henuz belirlemiyorum. Gecen seneki diyetisyenimle konuscam. Bayramdan sonra baslicam. Tek başına yapamam, emziriyorum sutumun azalmamasi lazimKeşke çekilseydin hep bunu yaptık kilolu çıkıcaz diye.
İnş 27 yaşında 75 kilo olduğunu yazarsın buraya
Bizim ilk hedefimiz 100 ün altına inmak inşallah
4bucuk yasinda bi kızım var 2.düşünüyoruzAynı biz:) kaç yaşında çocuğunuz? Kaç çocuğınuz vsr??
Virüs aciklanmadan önce diyetisyen gittiydim listeyi hic uygulayamadim kaşar yasaklı listesindeSen kendi grubuna layt peynir yedir ben kaşar verecem bebeklerime
❤
Kesinlikleeski kaşar peynirini ben de çok severim ama gerçekten çok yağlı.
Eşim aynen şöyle dedi yarın baklava ac ben dayanamiycam canım istiyor dedi sahura kaşarlı gözleme istiyormuş yarın baklava mutlaka olacakmış olmazsa internetten spariş vereceğim diyo bayram gelsin ve bitsin yoksa 90 görcemElimi eteğimi çektim hatunlar costu
Ama şu bayram baklavasini yiyeyim de öyle geleyim
Fırında tavuk ve ciğer var, yoğurt çorbası, lavaş, bulgur pilavı ve salata. Dünden kalanda kakaolu kek varAksama corba etli kuru fasulye sebzeli bulgur pilavı salata ayran var sizlerde menü ?
Aksama corba etli kuru fasulye sebzeli bulgur pilavı salata ayran var sizlerde menü ?
Fırında tavuk ve ciğer var, yoğurt çorbası, lavaş, bulgur pilavı ve salata. Dünden kalanda kakaolu kek var
Yok aslında kalabalık ama azsenin menü bayağı kalabalık
ben benn
Prensesler nasıl?? Yusra nasıl esleme karşı??Bugün kendimle savasmaya başladım. Dün dogumgunumdü resim cekinmek istemedim 27 yasimda 75 kg olmaliyim hedef budur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?