Şişmanlık da bi erteleme hastalığı..ama yarışa bayramdan sonra mı başlasak
Şişmanlık da bi erteleme hastalığı..
Pazartesi olsun,bahar gelsin,bayram geçsin
Bence hemen bugün başlayın.
O zaman grup belli olursa 1 hafta anca toplanırız zaten bayam sonrası düzen oturur, bende devam ediyorum diyeteyok zaten ben devam ediyorum ama şu 2 gündür regl öncesiyim. oruçtu şuydu buydu derken yeniyor. yarışın bayramdan sonra olması daha iyi olur dedim.
evet işte bunu demek istedim. ben de şu an 2 öğüne devam ediyorum. ama 2 akşamdır çikolata yedim. regl öncesiyim ve oruçtum. onu demek istedim. bayramda her ne kadar gezmeler olmasa da insanlar birşeyler hazırlayıp yiyecek. ister istemez kaçak olacak. böyle daha iyi olur diye düşünüyorum.O zaman grup belli olursa 1 hafta anca toplanırız zaten bayam sonrası düzen oturur, bende devam ediyorum diyete
Barı bayramdan sonra başlasaBonus kim kimi neresinden tutacaksa yaz biran önce. heyecan dorukta
Aynen canım yaevet işte bunu demek istedim. ben de şu an 2 öğüne devam ediyorum. ama 2 akşamdır çikolata yedim. regl öncesiyim ve oruçtum. onu demek istedim. bayramda her ne kadar gezmeler olmasa da insanlar birşeyler hazırlayıp yiyecek. ister istemez kaçak olacak. böyle daha iyi olur diye düşünüyorum.
Bonus kim kimi neresinden tutacaksa yaz biran önce. heyecan dorukta
ama yarışa bayramdan sonra mı başlasak
Eslem bugun 3 aylik oldu. Yusra baya kiskaniyor. Bide bu corona dan evde olmak gerginligi arttiriyorPrensesler nasıl?? Yusra nasıl esleme karşı??
Oğlum mantı istediBu hevesli hallerin pek hoşuma gitti hevesimizi akşam neyle kutlayalım?
yooooooooo ben gezcem valla yeter artikkkk marttan beri evdeyiz yeterrrevet işte bunu demek istedim. ben de şu an 2 öğüne devam ediyorum. ama 2 akşamdır çikolata yedim. regl öncesiyim ve oruçtum. onu demek istedim. bayramda her ne kadar gezmeler olmasa da insanlar birşeyler hazırlayıp yiyecek. ister istemez kaçak olacak. böyle daha iyi olur diye düşünüyorum.
sahur yok mu kuzum?efenim bogööön
1 kase mercimek çorbası
1 tabak nohut - 1 kaşık pilav
biraz da pideni kenarından tırtıkladım
evde abur cubur olmadığı için bu gece biraz çetin gececek
inşallah almamak için direneceğim ..
sahur yok mu kuzum?
bende bugün sahurda
1 haşlanmış yumurta 2 dlm karpuz çay avuç içi kadar ekmek domates salatalık. tüm bunları yemem 2 saatim aldı
iftarda 2 yk pirinç pilavı 2yk sac kavurma 2 dlm karpuz. 2 halka salatalık turşusu 1 yk yeşil fasulye 2 yk salata
tatlı olarak 2 tatlı kaşığı sade dondurma (oğlanın artığı)
bugün çok başım döndü. cam sil yerleri dip köşe al. oy oyy yani. 1 mil lesli yapsam daha ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?