Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şişmanlık da bi erteleme hastalığı..
Pazartesi olsun,bahar gelsin,bayram geçsin
Bence hemen bugün başlayın.

yok zaten ben devam ediyorum ama şu 2 gündür regl öncesiyim. oruçtu şuydu buydu derken yeniyor. yarışın bayramdan sonra olması daha iyi olur dedim.

yok zaten ben devam ediyorum ama şu 2 gündür regl öncesiyim. oruçtu şuydu buydu derken yeniyor. yarışın bayramdan sonra olması daha iyi olur dedim.
O zaman grup belli olursa 1 hafta anca toplanırız zaten bayam sonrası düzen oturur, bende devam ediyorum diyete

O zaman grup belli olursa 1 hafta anca toplanırız zaten bayam sonrası düzen oturur, bende devam ediyorum diyete
evet işte bunu demek istedim. ben de şu an 2 öğüne devam ediyorum. ama 2 akşamdır çikolata yedim. regl öncesiyim ve oruçtum. onu demek istedim. bayramda her ne kadar gezmeler olmasa da insanlar birşeyler hazırlayıp yiyecek. ister istemez kaçak olacak. böyle daha iyi olur diye düşünüyorum.

Aynen canım ya

yooooooooo ben gezcem valla yeter artikkkk marttan beri evdeyiz yeterrr
not:siyirian mumu

sahur yok mu kuzum?
bende bugün sahurda
1 haşlanmış yumurta 2 dlm karpuz çay avuç içi kadar ekmek domates salatalık. tüm bunları yemem 2 saatim aldı
iftarda 2 yk pirinç pilavı 2yk sac kavurma 2 dlm karpuz. 2 halka salatalık turşusu 1 yk yeşil fasulye 2 yk salata
tatlı olarak 2 tatlı kaşığı sade dondurma (oğlanın artığı)
bugün çok başım döndü. cam sil yerleri dip köşe al. oy oyy yani. 1 mil lesli yapsam daha ne?

heeee sahur aklıma gelmedi yazmak

1 haşlanmış yyumurta - yarım avakado biraz peynir ve çeyrek pide yedimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…