Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah
1 kupa kabuk tarçınlı ananas kabuğu çayı

öğlen 12.00
1 ince dilim ananas
1 avuç kiraz

saat 13.10
1 yumurtadan pastırmalı, dil peynirli , baharatlı omlet
5 yeşil zeytin
domates, salatalık, taze nane
1/2 simit

ara
1 avuç çekirdek
çikolata
1 kupa beyaz çay
1 küçük kupa filtre kahve

akşam 19.20
3 tavuk köfte
1 servis kaşığı makarna
1 servis kaşığı kırmızı turp maydanoz salatası
1/2 bardak acılı şalgam

ara
çikolata
1 kupa beyaz çay

gün içinde toplamda 100 gr dan fazla çikolata yedim. moralim bozuk. ama mutlaka kontrol altına alacağım.

yatana kadar 2 ya da 2 lt ye yakın su içerim.

akşam üzeri hızlı seriden 40 dk leslie yaptım.

E daha nolsun yavri pide yok küfte var browniye bişey demiyorum çok yiyen kendini tutmaya çalışan için gayet makul yeter ki arada bişey yeme sahura kadar

Ben de bugün fena değildim. Bıgün deb7 bin adım tamamlasam süper olacak. Hareketle illaki gidecrk bu kilo eninde sonunda azalaır gram gram da olsa. Bir yışda ayda 1 kg verseydim bile bugün daha iyi bir durumda olacaktım. Ama önümüzde bir yıl iyi olacağım inş. Geçen hafta 50bin 700 adım atmışım başlangıççin çok iyi. Arada 15 dklık lesli ve 3. 5 dk bisiklet kullanyrm.

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız bayramda kaynanam bize baklava açacakmış eşim diyor sende lahmacun yap annem su böreği de yapar valla sinir oluyorum herkes boğaz derdinde kimse bana destek olmuyor
aile genelde öyle olur: hem zayıflamanı isterler hem de alırlar, yaparlar, yaptırırlar
Beni de alır msn grubuna. Ne oluuuuur çook başarılı olurum.
ahahhahaha alırım alırım gel

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız bayramda kaynanam bize baklava açacakmış eşim diyor sende lahmacun yap annem su böreği de yapar valla sinir oluyorum herkes boğaz derdinde kimse bana destek olmuyor
Benim de işim Ramazan'da egzantrik şeyler isteyip duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…