Hoşgeldin canım. Daha detaylar oturmadı bayram sonunaIyi geceler kizlaryatmadan size bir bakayim dedim.
Yeter artik kendimi iyice saldim cuma tartiyla yuzlesip bir ceki duzen vermem lazim. Bu korona mahvetti beni. Cok sukir isler biraz rayina girdi artik kendimle ilgilenebilirim. Eger izniniz olursa cuma bildirimle listeye dahil olmak isterim.
Etiketlerime bakarken grup kocluk vs gordum ama okuyamadim detayini ne yapiyorsunuz yeni bir duzen mi kurdumuz bi aydinlativerin beni
geldim cnm burdayim
❤❤❤
Uzun zaman(1 gün )giremedim canım kusura bakma :))Günaydın ❤
Kadİr geceniz mübarek olsun ❤
İyi mi keyifleriniz? Çoğunuz temizlik yapıyor bazılarınız yarışmalara mama yapıyor :))
E eboe
74FRIDA
60kiloyum
ISILDURU
Tgcervanne0133
Mthn83
MuMu85
Mefkurem
nisan34
@aijoo
bengisu022
huzurunmeraklisi
@Gulbe seker
Pembe Lotus
Bulamiyorum
Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere
Hasibem hoşgeldin uzun zamandır soramadım seni ramazan girdi araya, korona vakaları hafifledi demiştin en son ,umarım hepsi bitmiş sizin hastane kimse hastalık kapmadan temizlenmiştir çabuk dön bekliyoruzIyi geceler kizlaryatmadan size bir bakayim dedim.
Yeter artik kendimi iyice saldim cuma tartiyla yuzlesip bir ceki duzen vermem lazim. Bu korona mahvetti beni. Cok sukir isler biraz rayina girdi artik kendimle ilgilenebilirim. Eger izniniz olursa cuma bildirimle listeye dahil olmak isterim.
Etiketlerime bakarken grup kocluk vs gordum ama okuyamadim detayini ne yapiyorsunuz yeni bir duzen mi kurdumuz bi aydinlativerin beni
geldim cnm burdayim
❤❤❤
Hosbuldum cnmHasibem hoşgeldin uzun zamandır soramadım seni ramazan girdi araya, korona vakaları hafifledi demiştin en son ,umarım hepsi bitmiş sizin hastane kimse hastalık kapmadan temizlenmiştir çabuk dön bekliyoruz
Etiketler gelmiyor bildirim olarak bana nedense
Canım en kötüsünü düşün. Bazen istemsiz bağlar kopuyor. Sonuçta bu ilişkiler tek taraflı değil. Bu taşınmaz yarın birgün hadi aldım gidiyorum diyemezsin. İyiysen zaten kapıların her zaman açıktır. Çaresiz kalmaktan iyidir. Alt kata bordum gibi birşey yaptırıp üstüne prefabrik koydursaniz. İki ev içinde maddi durumun yetmezni?Günaydın kızlar nasılsınız?? Neler yapıyorsunuz??sizlere bişey soracam.bizim bir bahçemiz var yaşadığımz yere yakın. 10 km. Meyve ağaçlarımz var. Daha doğrusu kv nin.. Çocuklarına paylaşacak. Bize de veriyor. Biz de son yaşadıklarmzdan deprem korona derken zaten bayadır düşündüğümüz ev fikrine daha sıcak baktık. Yalnız nasıl yapacağımıza karar veremedik.kv kp her gün köyden oraya gidio geliyorlar. Sebze yetiştiriyorlar..köy 5 km oraya. Biz ev yapınca siz de gelin kalın dedik. Kv ev içinde ev olmaz. Zaten onlar da yapmayı düşünüyordu.ama yeteri kadar paraları yok. 15 binleri var bizde. Biz evi yapalım gel bir odada sen yaşa dedik.odaya ayrı kapı dışarıya verin eşyalarımı koyayım yeter diyor. Çocuklarım gelir gider kalabalık siz de yiyip içmek olmaz diyor rahat edemeyz diyor (ayrıca görümcelerm herşey den kavga çıkarabilecek potansiyeldeler.) biz ayrı yapsak çok pahalı olacak ama kafamız rahat olacak. Eşim bir ev yapalım gelen gelir hoşlanmazsak misafir geldiğinde biz kendi evimize gelirz diyor. Onu da ben istemyrm ben yokken niye evimde kalsınlar.. 100 m2 nin 70 ini bize 30 m2 sini kv yap diyorum. Onlara bir oda bir mutfak amerikan mutfak. Sizce nasıl daha mantıklı olur. Ayrıca burda müstakil eski evimiz var orayı zaten kv gile gelin oturun dedik. Bir iki yıl sonra oraya gelecekler. Sadece kendimi düşünüp temiz büyük bir ev mi yoksa ayrı 2 tane mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?