Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin canım. Daha detaylar oturmadı bayram sonuna
Ama canlandık. Ve HERKESSSSS dikkat ediyor kendince. Bu bayram kendimize bayram hediyesi sağlığımızı alacağız inşallah

Uzun zaman(1 gün )giremedim canım kusura bakma :))

İyiy şükür bayram temizliği bugün başlıyor benim için evdeyiz nede olsa çok da yormayacagim kendimi s

Sizler nasılsınız :))

Hasibem hoşgeldin uzun zamandır soramadım seni ramazan girdi araya, korona vakaları hafifledi demiştin en son ,umarım hepsi bitmiş sizin hastane kimse hastalık kapmadan temizlenmiştir çabuk dön bekliyoruz

Günaydın kızlar gelmişken Menü bildireyim

Sahur
2.yumurtadan peynirli omlet, peynir,zeytin, domates, salatalık, biber köz ve taze, 3 ceviz, 1 lokma karpuz

Iftar
Karışık ızgara, közlenmiş kırmızı biber ve patlıcanlı salata, ayran, közde soğan domates biber , 1 dilim tb ekmeği

1 çatal browni, kahve
Yeşil çay, su

Günaydın kızlar nasılsınız?? Neler yapıyorsunuz??sizlere bişey soracam.bizim bir bahçemiz var yaşadığımz yere yakın. 10 km. Meyve ağaçlarımz var. Daha doğrusu kv nin.. Çocuklarına paylaşacak. Bize de veriyor. Biz de son yaşadıklarmzdan deprem korona derken zaten bayadır düşündüğümüz ev fikrine daha sıcak baktık. Yalnız nasıl yapacağımıza karar veremedik.kv kp her gün köyden oraya gidio geliyorlar. Sebze yetiştiriyorlar..köy 5 km oraya. Biz ev yapınca siz de gelin kalın dedik. Kv ev içinde ev olmaz. Zaten onlar da yapmayı düşünüyordu.ama yeteri kadar paraları yok. 15 binleri var bizde. Biz evi yapalım gel bir odada sen yaşa dedik.odaya ayrı kapı dışarıya verin eşyalarımı koyayım yeter diyor. Çocuklarım gelir gider kalabalık siz de yiyip içmek olmaz diyor rahat edemeyz diyor (ayrıca görümcelerm herşey den kavga çıkarabilecek potansiyeldeler.) biz ayrı yapsak çok pahalı olacak ama kafamız rahat olacak. Eşim bir ev yapalım gelen gelir hoşlanmazsak misafir geldiğinde biz kendi evimize gelirz diyor. Onu da ben istemyrm ben yokken niye evimde kalsınlar.. 100 m2 nin 70 ini bize 30 m2 sini kv yap diyorum. Onlara bir oda bir mutfak amerikan mutfak. Sizce nasıl daha mantıklı olur. Ayrıca burda müstakil eski evimiz var orayı zaten kv gile gelin oturun dedik. Bir iki yıl sonra oraya gelecekler. Sadece kendimi düşünüp temiz büyük bir ev mi yoksa ayrı 2 tane mi??

5 km lik yok cok da önemli bi mesafe değil günü birlik hatta can sıkıntısından sık sık gidip gelinir,
siz kendinize göre yapın , gelen akşam evine geri döner
kvdenin dediği gibi onara ayrı kapıdan giriş yaparsınız

iyi geceler kızlar. bayrama kadar orucum inşallah. regl öncesiydi, bunaldıydım vs biraz dağıldım açıkçası. stresim uykuma da yansıdı. önceki gece yatakta döndüm durdum sabah ezandan sonra uyumuşum. vakitli de kalktım. çok uyumadım. dün gece 0 uykuyla yatakta döndüm yine. hiç uyumadan sabah işe gittim bilemedim neden daraldım sanırım. bayramda regl gelecek gibi. gelsin rahatlayayım. silkelenmek istiyorum. yeter artık 7 ler merhaba

Hasibem hoşgeldin uzun zamandır soramadım seni ramazan girdi araya, korona vakaları hafifledi demiştin en son ,umarım hepsi bitmiş sizin hastane kimse hastalık kapmadan temizlenmiştir çabuk dön bekliyoruz
Hosbuldum cnm
Servisler birlestirildi şu an 1. Kata indi hepsi supheli ve pozitif toplam 2 servisimiz var. Haziranda ust katlara normal servis acilacak cerrahi ve dahiliye karisik olacak. Cok sukur ben sadece izolasyon katinin sorumlusu olucam ust kata baskasi ayarlanacak. Haziranda daha iyi olucaz insallah.

Tünaydın kizlar.
Dün 8.30 gibi sahaya çıktım hiç mola olmaksızın 4 e kadar çalıştım. Dudaklarım çatladı. Ne çok sukursuz olduğumuzu bir kez daha anladım. Akşam olunca temiz su temiz nimet hamd olsun.
Dün ilk gittiğim hastaya benden sonra covid testi yapmışlar iki kez. Çok şükür negatif çıkmış ama sonuç gelene kadar ufak bir gerginlik oluyor tabii.
Ne yedim içtim bilmiyorum. Hele sahurda resmen uyurken yedim. Bugünü sıkıntısız atlatirim inşallah

Canım en kötüsünü düşün. Bazen istemsiz bağlar kopuyor. Sonuçta bu ilişkiler tek taraflı değil. Bu taşınmaz yarın birgün hadi aldım gidiyorum diyemezsin. İyiysen zaten kapıların her zaman açıktır. Çaresiz kalmaktan iyidir. Alt kata bordum gibi birşey yaptırıp üstüne prefabrik koydursaniz. İki ev içinde maddi durumun yetmezni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…