- 28 Eylül 2015
- 5.427
- 15.296
- 248
Kaçak geldiGünayydınnnsss
Eki Görüntüle 2636703
Ahali nasılsınız? Var mı haftalık plan?
E eboe
74FRIDA
60kiloyum
ISILDURU
Tgcervanne0133
Mthn83
MuMu85
Mefkurem
nisan34
@aijoo
bengisu022
huzurunmeraklisi
Ak kelebek
Pembe Lotus
@HasibeG
Sozen
N Nana
Geçmiş olsun benimde yıllar önce çıkmıştı dr başlangıç kilo ver demişti jel kullanmistim yst38 o topuk tabanligini bi yıldan fazla kullandımRamazan peşine sabahları yürüyüşe çıkim diyorum topuk dikenim evde olduğum için rahat tabi bakalım nasıl olucsk
Ahanda benim kafada biri dahabu hafta ramazanda son hafta
abur cubur olayına girmeyeceğim ama
diyete uyygun da takılmayacağım
sonrası dımtısssss tıs tak takı taaakkkkk
Evet bi dönem bende kullandım bunlardan faydasını gördümBunlar var fiyatları uygun. Flo da vardı sanırım. Ben uzun süre ayakta durduğumdan iyi oluyor. Ama eksi yönü hareket edebiliyor. Tabanlık dene bence8*4 Tabanlık Fiyatları - Ortopedik Tabanlık - GittiGidiyor
8*4 Tabanlık fiyatları ve tabanlık çeşitleri GittiGidiyor'da! Jel tabanlık, ortopedik tabanlık modellerini incelemek ve tabanlık satın almak için hemen tıklayın!www.gittigidiyor.com
kadın usulünce laf vuruyor desene. zira açıklamanı duymasına rağmensevgili karşı komşu teyze;
yıllardır göbeğime bakıp ayy canımmm hamile misin sorusuna
hayır gülsüm teyze hamile değilim şiş-ko-yuuuum dememe rağmen
neden kabullenmiyorsun göbeğimi
Kaçak geldi
Geçmiş olsun benimde yıllar önce çıkmıştı dr başlangıç kilo ver demişti jel kullanmistim yst38 o topuk tabanligini bi yıldan fazla kullandım
Ahanda benim kafada biri daha
Evet bi dönem bende kullandım bunlardan faydasını gördüm
kadın usulünce laf vuruyor desene. zira açıklamanı duymasına rağmenkız gülsüm teyzenin hatırına zayıfla. kadın mutlu olsun
Bunlar var fiyatları uygun. Flo da vardı sanırım. Ben uzun süre ayakta durduğumdan iyi oluyor. Ama eksi yönü hareket edebiliyor. Tabanlık dene bence8*4 Tabanlık Fiyatları - Ortopedik Tabanlık - GittiGidiyor
8*4 Tabanlık fiyatları ve tabanlık çeşitleri GittiGidiyor'da! Jel tabanlık, ortopedik tabanlık modellerini incelemek ve tabanlık satın almak için hemen tıklayın!www.gittigidiyor.com
Bi ayakkabıyı gözden çıkarsan ayakkabıcı ya sorsan yapılır mı diyeVar bundan ama kullanışlı değil evet yumuşak sadece topuk kısmı için ama yinede ayakkabıyı daraltıyo kayıyo biraz falan.
Jelli taban o kadar iyi geldiki önemli olan zaten o kısmın biraz boşa basması yumuşak bişeye basınca değişmiyo
Var bundan ama kullanışlı değil evet yumuşak sadece topuk kısmı için ama yinede ayakkabıyı daraltıyo kayıyo biraz falan.
Jelli taban o kadar iyi geldiki önemli olan zaten o kısmın biraz boşa basması yumuşak bişeye basınca değişmiyo
Bi ayakkabıyı gözden çıkarsan ayakkabıcı ya sorsan yapılır mı diye
Ekmeği birakmissinKızlar iyi akşamlar Menü bildireyim
Sahur
2 haşlanmış yumurta , peynir, zeytin, domates, salatalık, 3 ceviz,
Iftar
1 kepçe ayran çorbası, 1 tabak kıymalı kabak, 1 kase kaymaklı yoğurt, 4 tane ev yapımı çiğ köfte marul,
Sonra
5 kiraz, 1.parça karpuz,2 erik, kahve
medifoot Epin Yastığı (LARGE) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
medifoot Epin Yastığı (LARGE) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?