- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 158
- 34
Sorma fazla bir temizlik yaptığımda yok bu evin işi bitmiyorGünaydın ❤
Kadİr geceniz mübarek olsun ❤
İyi mi keyifleriniz? Çoğunuz temizlik yapıyor bazılarınız yarışmalara mama yapıyor :))
@eboe
74FRIDA
60kiloyum
@ISILDURU
Tgcervanne0133
Mthn83
@MuMu85
@mefkurem
@nisan34
Amine Busra
bengisu022
huzurunmeraklisi
@Gulbe seker
Pembe Lotus
Bulamiyorum
@Sozen
N Nana
@Minik Meleklerim
Olur yarışırız. Ben de şimdilik evin içinde yürüyorum.Sahur en ideali kahvaltı tabagi , sahursuz çok zor oluyor
Sokağa çıkma yasağı yok mu canım siz
Tünaydın
Ben bu hafta hiç pilav(bulgur, arpa şehriye, pirinç vs) yemeyi düşünmüyorum. Mümkün olursa biraz yürüyüş ekleyeceğim yasak bittiğinde.
Yasak bitsin belki adım sayarsa yarışırız seninle
Ben 3 gün denedim. Yormadı zorlamadı ani harekete gelmiyor ama. Arada maden suyu içmek gerekiyor muş. Ben çay kahvede ekledim. Sıvı orucu gibiydi yani. Pazara da gittim yürüyüşte yaptımSu orucu hakkinda ne düşünüyorsunuz??
Temizlik iftara hazırlık gidiyor bayram sonu daha aktif olurum menulerde ve spordaGünaydın ❤
İyi mi keyifleriniz? Çoğunuz temizlik yapıyor bazılarınız yarışmalara mama yapıyor :))
@eboe
74FRIDA
60kiloyum
@ISILDURU
Tgcervanne0133
Mthn83
@MuMu85
@mefkurem
@nisan34
Amine Busra
bengisu022
huzurunmeraklisi
@Gulbe seker
Pembe Lotus
Bulamiyorum
@Sozen
N Nana
@Minik Meleklerim
Günaydın ❤
@eboe
74FRIDA
60kiloyum
@ISILDURU
Tgcervanne0133
Mthn83
@MuMu85
@mefkurem
@nisan34
Amine Busra
bengisu022
huzurunmeraklisi
@Gulbe seker
Pembe Lotus
Bulamiyorum
@Sozen
N Nana
@Minik Meleklerim
Kilo verdin mi ve bırakınca geri aldın mı hemen ??Ben 3 gün denedim. Yormadı zorlamadı ani harekete gelmiyor ama. Arada maden suyu içmek gerekiyor muş. Ben çay kahvede ekledim. Sıvı orucu gibiydi yani. Pazara da gittim yürüyüşte yaptım
Verdim ve normal yiyip için dolunca kilo alıyorsun tabii. 3 gün kıyas için kısa. Nette bunu sadece su ile yapan var. 40 güne tamamlamışlar 21 gün yapmışlar lavman filanda var tabii. Ben lavman yapmadım. Sonuç normal ye sende hala eksik de kalıyorsun.Kilo verdin mi ve bırakınca geri aldın mı hemen ??
Kilo verdin mi ve bırakınca geri aldın mı hemen ??
Banada göndermezsen herkese söylerim.Şşşş trilice yaptığımı kimse duymasın
Kardeşim doğum günü için istedi ama minik bir dilim tek alacağım
geldim cnm burdayim
❤❤❤huzurunmeraklisi
bengisu022
Bulamiyorum
Mutlaka unuturum etikette bilirsiniz kopyala yapıcam bundan sonra etiket manyağı yapıcam sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?