Iyi geceler kaç kilo aldınız ki ahh ahhh almak çok kolay vermek iskenceIyi geceler kizlar
Kilom 90.5
@ISILDURU yakaladim seni
Covid fena vurdu beni cok gecmeden 8lere dusup darisi 7lere insallah.
Haftaya hedefim 88 gormek.
Yaaa nana
kızlar içinizde tütsü yakan var mı? yakan varsa ne kullanıyorsunuz?
İyi geceler.
Çok yoğun bi gündü unutmuşum uğramayı.
Başım öyle bir ağrıdı ki iftardan beri ilaç aldım yatıyorum.
Daha iyiyim şimdi
bence de
aklımda olanlar adaçayı, üzerlik tohumu, sandal ağacı, amber zaten.Adaçayını tütsü yap fulyacım kötü ağırlığı alıyormuş. Altına mum koyarak bi tabaktada olur kendini yakarsan olurmu bilmiyorum tabi
geçmiiişşşş olsun yavru kuşuuummmm
Ha şöyle gel bana
Tezgahta yemek hazırlıyodum eğildim ağladım ya epeydir böyle olmamıştı. Eğilince başım patlıyo sanki kabus gibiydi
Ulan hamur sevilmez mihamur işleri sevmeyen ben ramazandan beri maşallahım var
yapmadığım sey kalmadı, artık nokta koymam lazım
aklına beni getir bi gülme tutar seni
şaka bir yana ramazan ve ev hapsi biraz bünyemizi bozdu
mart ayından beri dükkanım kapalı, ççok enteresan yarın acacak halim yok
82-83tum cnmcovidden önce en son kaçtın canım?
Slm cnm seninle tanismiyoruz sanirimIyi geceler kaç kilo aldınız ki ahh ahhh almak çok kolay vermek iskence
Yaaa nanane güldüm okuyunca eşim niye gülüyorsun diyo
Elimde zikirmatik gözüm bi burda bi dua grubunda
Aklima ata demirerin onu dotu kalkarmi demesi geldi. Biz kalkacazda tartiya gidecezdee tartilcazdaaaa oooooooooo:)) işte herkes kendini nasıl toparlıycaksa canom. Anca tartılırız demek :))
Gecmis olsun cnm ❤Ha şöyle gel bana
Tezgahta yemek hazırlıyodum eğildim ağladım ya epeydir böyle olmamıştı. Eğilince başım patlıyo sanki kabus gibiydi
Hangi tükkan? Sen hom ofiş çalışmıyon mu?
Anlama darlığım var idare et.
Gecmis olsun cnm ❤
Seninle ben cok cabuk kilo veririz gibi duruyor, cabuk gelen cabuk gider İnşAllahSlm cnm seninle tanismiyoruz sanirim
Ben eski uyelerdenim. Ahmet apanin programini uyguladim 107den 67ye dustum. Sonra normal duzene gecince 74 oldum sonra bir rahatsizlik gecirdim daha dogrusu vucudum soka girdi sanirim odem tuttum sonrasinda 82lerde gezindim covidden once o kilodaydim. Simdide 90.5 oldun iste. Bismillah yeniden baslicam insallah zira bu kiloya uygun kiyafetim artik yokAllahtan eski formalarimi armamisimda is yerinde sikinti yasamadim
Bonusum bugun bol bol dua edin ha unutmayin arefe günüSağol bebişim böyle zananlarda sen kendine serum falan şeydermisin
Yok canım neredeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?