Yok canım neredeeee
Nana gelsene 100bin ya fettah okuyoruzBonusum bugun bol bol dua edin ha unutmayin arefe günü
Hoşgeldin neler yapıyorsun Diyet icinBoyum 169 83.3 kiloyum Zayıflamak istiyorum
Geçmiş olsun canımİyi geceler.
Çok yoğun bi gündü unutmuşum uğramayı.
Başım öyle bir ağrıdı ki iftardan beri ilaç aldım yatıyorum.
Daha iyiyim şimdi
Bunu bize yapma Hasibe ters görmüşündür 60.5 dir o82-83tum cnm
Slm cnm seninle tanismiyoruz sanirim
Ben eski uyelerdenim. Ahmet apanin programini uyguladim 107den 67ye dustum. Sonra normal duzene gecince 74 oldum sonra bir rahatsizlik gecirdim daha dogrusu vucudum soka girdi sanirim odem tuttum sonrasinda 82lerde gezindim covidden once o kilodaydim. Simdide 90.5 oldun iste. Bismillah yeniden baslicam insallah zira bu kiloya uygun kiyafetim artik yokAllahtan eski formalarimi armamisimda is yerinde sikinti yasamadim
Aklima ata demirerin onu dotu kalkarmi demesi geldi. Biz kalkacazda tartiya gidecezdee tartilcazdaaaa oooooooooo
Allah işinde eşinde hayırlısı versin. Bende çalışmıyorum he hauz vayf takılıyorum
Nana gelsene 100bin ya fettah okuyoruz
Amin canım, benim mesleğim çok iyide annemden dolayı çalışamıyorum yoksa evde oturmak işkence geliyor artık
313 fatiha okuyordum kuzu, neyse ara vereyim orayada el atayım
Bilmiyordum canım ❤allah kabul etsin bütün dualarımızıAmin canım, benim mesleğim çok iyide annemden dolayı çalışamıyorum yoksa evde oturmak işkence geliyor artık
313 fatiha okuyordum kuzu, neyse ara vereyim orayada el atayım
Hastalık falanmıydı kuzum?
Ben cok nadir ilac alirim cnm. Dogum icin hastaneye yattigim zamani saymazsan hayatim boyunca 3-4 kere kendime serum ya taktirdim ya taktirmadim. Olmedigim surece sikinti yokSağol bebişim böyle zananlarda sen kendine serum falan şeydermisin
Insallah cnmSeninle ben cok cabuk kilo veririz gibi duruyor, cabuk gelen cabuk gider İnşAllah
Hoşgeldin neler yapıyorsun Diyet icin
Geçmiş olsun canım
Bunu bize yapma Hasibe ters görmüşündür 60.5 dir o
Gecmis olsun cnmSag tarafı felçli canım
Sağol kuzuInsallah cnm
Gecmis olsun cnm
Kiz o iki kilo çok gıcık bir bakmışsın pat diye geri gelmiş iki gün normal beslensem karbonlu hop geri2 kilo vermissin daha nesi iyi olsun
Ben bekarligimda çok tütsü yakardım ama hoş kokusu için yani, başka bir amacı varsa bilmiyorumben de artık tütsü yakmak istiyorum. hep aklımdaydı ama hiç yakmamıştım. artık düzenli yakmak istiyorum. sağol canım.
bir de etkisinden memnun musun?
Demekki napiyoruz, karbonlu beslenmiyoruzKiz o iki kilo çok gıcık bir bakmışsın pat diye geri gelmiş iki gün normal beslensem karbonlu hop geri
Ahhh o 2 kilo yok mu, 1 haftada verilip 2 günde geri alınırKiz o iki kilo çok gıcık bir bakmışsın pat diye geri gelmiş iki gün normal beslensem karbonlu hop geri
Bulamiyorum Kiz sen benle aynı kilodamisin şimdi ikimizde 74 görüp nasıl kilo aldık akılsız gibi anlamıyorum tuh bize şimdide sil baştan desene poff
Geçmiş olsun canımSag tarafı felçli canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?