Sağol canım, çok şükür değil sadece sağ tarafını kullanamıyor kendi ihtiyaçlarını görüyor, bugunumuze şükürGeçmiş olsun canım
Yatalak mi?
Hele dadaş bizdedir yoksa baklavayı kim açaYeter daaa aldık işte aldınız napalım.
Kv sendemi bayramda hele onu de
AynenBulamiyorum Kiz sen benle aynı kilodamisin şimdi ikimizde 74 görüp nasıl kilo aldık akılsız gibi anlamıyorum tuh bize şimdide sil baştan desene poff
Insallah cnmIyi geceler herkese.
Pazartesi 95.1
Cuma 94.8
Fark - 300 gram . Almadığıma şükrediyorum bu aralar .
Bayram sonrası güzel bir ritim tutturcaz inşallah .bu gece son sahurlar yapılır artık . Bayramda tatlı yersem onu vermek icin en az bir hafta daha çabalamam gerekecek . Bizimkiler ister bende yaparım yapmasına da inşallah tutabilirim kendimi .ev ramazan boyunca aburcuburdan geçilmedi .heryer mayınlı tarla gibi hâlâ .
Bu arada @Bonuscum geçmiş olsun kuzum.
Bulamiyorum canim bayram sonrası sende biraz rahatlarsın inşallah . Hava güzel olur boşluk bulursak yürümek hepimize iyi gelecektir ..
Geçmiş olsun canım.Sag tarafı felçli canım
Yav siz 74 gördünüz bari ben onu da göremedim.bu defa karalıyım..hele bayramda rl açması baklavamı da yiyeyim..biz de kv köye geldik. Koronadan beri 2.gelişimiz. Geçen hafta eşimin kuzenn çocuğu 22 yaşında şehit oldu. Çocuk gece 12 de annesiyle telefonda konuşuyor bu hafta kıyafetlerimin gönder diye annesi yemek de yapar gönderrm diyor. Kadın sahur yapıp uyuyor sabah askerler gelip başınız sağolsun diyor.nasıl zor bir durum ya.. Allah sabır versn.Bulamiyorum Kiz sen benle aynı kilodamisin şimdi ikimizde 74 görüp nasıl kilo aldık akılsız gibi anlamıyorum tuh bize şimdide sil baştan desene poff
Başınız sağolsun geride kalanlara sabir versin rabbim annesi babası için çok zor gerçektenYav siz 74 gördünüz bari ben onu da göremedim.bu defa karalıyım..hele bayramda rl açması baklavamı da yiyeyim..biz de kv köye geldik. Koronadan beri 2.gelişimiz. Geçen hafta eşimin kuzenn çocuğu 22 yaşında şehit oldu. Çocuk gece 12 de annesiyle telefonda konuşuyor bu hafta kıyafetlerimin gönder diye annesi yemek de yapar gönderrm diyor. Kadın sahur yapıp uyuyor sabah askerler gelip başınız sağolsun diyor.nasıl zor bir durum ya.. Allah sabır versn.
Şimdi oturdum bonus 9da uyandık temuzlik bitti ilk defa herkes gibi bu bayrami evde çekirdek ailemle geçireceğizNeydirsiiz ahali iyimisiniz?
Bayram hazırlıkları nasıl gidiyor?
Evde bayramda neler yapıcaksınız?
E eboe
74FRIDA
60kiloyum
ISILDURU
Tgcervanne0133
Mthn83
MuMu85
Mefkurem
nisan34
@aijoo
bengisu022
huzurunmeraklisi
@Gulbe seker
Pembe Lotus
Bulamiyorum
Sozen
N Nana
@Minik Meleklerim
Bende ödem Atıcı çay yaptım dün sabah 82.7 çıktım devam bozmadan
Yeter daaa aldık işte aldınız napalım.
Kv sendemi bayramda hele onu de
Neydirsiiz ahali iyimisiniz?
E eboe
74FRIDA
60kiloyum
ISILDURU
Tgcervanne0133
Mthn83
MuMu85
Mefkurem
nisan34
@aijoo
bengisu022
huzurunmeraklisi
@Gulbe seker
Pembe Lotus
Bulamiyorum
Sozen
N Nana
@Minik Meleklerim
merhaba kızlarrr güzel bir gün diliyorumarife günü de geldi. bir ramazan daha bitiyor ve biz hakkını veremedik yine. pandemi ortamında tadını bile alamadık, anlamadık yine buna da çok şükür. Allah tekrarını nasip etsin.
havalar biraz serinledi iyi oldu. valla ben çok sevindim
fazla almışsın ama başlarsan verirsin tıkır tıkır canım. moralini bozma hiç.82-83tum cnm
Slm cnm seninle tanismiyoruz sanirim
Ben eski uyelerdenim. Ahmet apanin programini uyguladim 107den 67ye dustum. Sonra normal duzene gecince 74 oldum sonra bir rahatsizlik gecirdim daha dogrusu vucudum soka girdi sanirim odem tuttum sonrasinda 82lerde gezindim covidden once o kilodaydim. Simdide 90.5 oldun iste. Bismillah yeniden baslicam insallah zira bu kiloya uygun kiyafetim artik yokAllahtan eski formalarimi armamisimda is yerinde sikinti yasamadim
Aklima ata demirerin onu dotu kalkarmi demesi geldi. Biz kalkacazda tartiya gidecezdee tartilcazdaaaa oooooooooo
geçmiş olsun canım. Allah sağlık versin.Sag tarafı felçli canım
evet kokuları da güzel. ben hep ilgi duyardım ama hiç yakmadım. aman uğraşamam dedim. ama bunu ortamdaki negatif elektriği yok etmek, rahatlamak için falan da yakıyorlarmış. o nedenle ben de artık yakmaya karar verdim. araştırıyorum.Ben bekarligimda çok tütsü yakardım ama hoş kokusu için yani, başka bir amacı varsa bilmiyorum
Rabbim şehadetini kabul etsin canım. mekanı cennet olsun. ailesine de sabır versinYav siz 74 gördünüz bari ben onu da göremedim.bu defa karalıyım..hele bayramda rl açması baklavamı da yiyeyim..biz de kv köye geldik. Koronadan beri 2.gelişimiz. Geçen hafta eşimin kuzenn çocuğu 22 yaşında şehit oldu. Çocuk gece 12 de annesiyle telefonda konuşuyor bu hafta kıyafetlerimin gönder diye annesi yemek de yapar gönderrm diyor. Kadın sahur yapıp uyuyor sabah askerler gelip başınız sağolsun diyor.nasıl zor bir durum ya.. Allah sabır versn.
Hiçbirşey yapmıyorum bu bayramNeydirsiiz ahali iyimisiniz?
E eboe
74FRIDA
60kiloyum
ISILDURU
Tgcervanne0133
Mthn83
MuMu85
Mefkurem
nisan34
@aijoo
bengisu022
huzurunmeraklisi
@Gulbe seker
Pembe Lotus
Bulamiyorum
Sozen
N Nana
@Minik Meleklerim
sıcak birşeyler iç canım. çok iyi geliyor. mesela nane limon falan.Ben bugün çalıştım geldim. İçim titriyor midem bulanıyor üşüyorum hadi hayırlısı
aynen. her bayram haşhaşlı cevizli çörek, börek, sarma vs yapardık. bu bayram sadece az sarma var o kadar. tatlı olarak sütlaç. zaten gelen giden yok. biz yiyeceğiz.Hiçbirşey yapmıyorum bu bayram
Allah rahmet eylesin Allah sabir versinYav siz 74 gördünüz bari ben onu da göremedim.bu defa karalıyım..hele bayramda rl açması baklavamı da yiyeyim..biz de kv köye geldik. Koronadan beri 2.gelişimiz. Geçen hafta eşimin kuzenn çocuğu 22 yaşında şehit oldu. Çocuk gece 12 de annesiyle telefonda konuşuyor bu hafta kıyafetlerimin gönder diye annesi yemek de yapar gönderrm diyor. Kadın sahur yapıp uyuyor sabah askerler gelip başınız sağolsun diyor.nasıl zor bir durum ya.. Allah sabır versn.
Evdeyiz nerde olucaz. Bayram icin temizlik bile yapmadim. Kendi kendimizeyiz zaten. 2. Gun temizlik yaparim artik. Tatlida yapmadim gelen giden olmucak nasilsa diyeNeydirsiiz ahali iyimisiniz?
E eboe
74FRIDA
60kiloyum
ISILDURU
Tgcervanne0133
Mthn83
MuMu85
Mefkurem
nisan34
@aijoo
bengisu022
huzurunmeraklisi
@Gulbe seker
Pembe Lotus
Bulamiyorum
Sozen
N Nana
@Minik Meleklerim
Insallah cnmfazla almışsın ama başlarsan verirsin tıkır tıkır canım. moralini bozma hiç.
geçmiş olsun canım. Allah sağlık versin.
evet kokuları da güzel. ben hep ilgi duyardım ama hiç yakmadım. aman uğraşamam dedim. ama bunu ortamdaki negatif elektriği yok etmek, rahatlamak için falan da yakıyorlarmış. o nedenle ben de artık yakmaya karar verdim. araştırıyorum.
bir doğal olanlar varmış. bir de HM diye ünlü bir hint firmasının çubuk tütsüleri var. her yerde görmüşsünüzdür. onlar nasıl acaba? etkileri falan. kimyasal var mı?
Rabbim şehadetini kabul etsin canım. mekanı cennet olsun. ailesine de sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?