Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bulamiyorum Kiz sen benle aynı kilodamisin şimdi ikimizde 74 görüp nasıl kilo aldık akılsız gibi anlamıyorum tuh bize şimdide sil baştan desene poff
Aynen
Baktim bensiz yapamiyon seni gaza getirmem lazim dedim once isilduruyl ayni kiloya geleyim ki onu daha iyi motive edebileyim. Sirf seni dusundugumden yani
Insallah cnm

Bulamiyorum Kiz sen benle aynı kilodamisin şimdi ikimizde 74 görüp nasıl kilo aldık akılsız gibi anlamıyorum tuh bize şimdide sil baştan desene poff
Yav siz 74 gördünüz bari ben onu da göremedim.bu defa karalıyım..hele bayramda rl açması baklavamı da yiyeyim..biz de kv köye geldik. Koronadan beri 2.gelişimiz. Geçen hafta eşimin kuzenn çocuğu 22 yaşında şehit oldu. Çocuk gece 12 de annesiyle telefonda konuşuyor bu hafta kıyafetlerimin gönder diye annesi yemek de yapar gönderrm diyor. Kadın sahur yapıp uyuyor sabah askerler gelip başınız sağolsun diyor.nasıl zor bir durum ya.. Allah sabır versn.

Başınız sağolsun geride kalanlara sabir versin rabbim annesi babası için çok zor gerçekten kelimelerin bittigi an ailesi için
Şimdi oturdum bonus 9da uyandık temuzlik bitti ilk defa herkes gibi bu bayrami evde çekirdek ailemle geçireceğiz

watsaptan görüntülü bayramlasma olacak anne baba kv kP kardeşlerimle bunada şükür çok şükür ❤
Bugünler geçsin sağlıcakla daha nice mutlu bayramlarimiz olur inş hepimizin

merhaba kızlarrr güzel bir gün diliyorum arife günü de geldi. bir ramazan daha bitiyor ve biz hakkını veremedik yine. pandemi ortamında tadını bile alamadık, anlamadık yine buna da çok şükür. Allah tekrarını nasip etsin.
havalar biraz serinledi iyi oldu. valla ben çok sevindim

Yeter daaa aldık işte aldınız napalım.

Kv sendemi bayramda hele onu de

en güzel bayram kvsiz diyeceğim ama silai rahim diye
ağzımın üstüne terlikle vururlar diye en iyisi yutayım dediklerimi

son güzel evde kocayla oğulla lego oynuyoruz
bayramda da evde kocayla oğulla lego oynayacağız

hiiiiç mi hiç sevmiyorum sıcak havayı aarkadaş

fazla almışsın ama başlarsan verirsin tıkır tıkır canım. moralini bozma hiç.
Sag tarafı felçli canım
geçmiş olsun canım. Allah sağlık versin.
Ben bekarligimda çok tütsü yakardım ama hoş kokusu için yani, başka bir amacı varsa bilmiyorum
evet kokuları da güzel. ben hep ilgi duyardım ama hiç yakmadım. aman uğraşamam dedim. ama bunu ortamdaki negatif elektriği yok etmek, rahatlamak için falan da yakıyorlarmış. o nedenle ben de artık yakmaya karar verdim. araştırıyorum.
bir doğal olanlar varmış. bir de HM diye ünlü bir hint firmasının çubuk tütsüleri var. her yerde görmüşsünüzdür. onlar nasıl acaba? etkileri falan. kimyasal var mı?
Rabbim şehadetini kabul etsin canım. mekanı cennet olsun. ailesine de sabır versin

Ben bugün çalıştım geldim. İçim titriyor midem bulanıyor üşüyorum hadi hayırlısı
sıcak birşeyler iç canım. çok iyi geliyor. mesela nane limon falan.
Hiçbirşey yapmıyorum bu bayram
aynen. her bayram haşhaşlı cevizli çörek, börek, sarma vs yapardık. bu bayram sadece az sarma var o kadar. tatlı olarak sütlaç. zaten gelen giden yok. biz yiyeceğiz.

Allah rahmet eylesin Allah sabir versin
Evdeyiz nerde olucaz. Bayram icin temizlik bile yapmadim. Kendi kendimizeyiz zaten. 2. Gun temizlik yaparim artik. Tatlida yapmadim gelen giden olmucak nasilsa diye
Insallah cnm

Hayırlı bayramlar... Bayramnz mübarek olsun kızlar. Çok şükür sağlıkla kavuştuk. Bşr dahakine gönül rahatlığıyla gezebilecepimiz bayram görürüz inş. Pandeminin bittiği insanın insandan kaçmadığı bitir bayram. Yine de bayram çoşkusunu yaşamaya çalıışalım. Daha özenli giyinelim bugün ev ahalimizle bayramlaşalım.çocukkarımıza harçlık hediye verip bayramı hissettirelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…