Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar kızlar❤
Menüm
Kahvaltı klasik kahvaltı, 2 dilim tb ekmeği, yeşil çay
Ara ayran ve 12 çiğ badem
Ara Züber
Akşam 1 kepçe çorba, taze fasulye, 1 biber dolması
Ara ayran

Balım klasik kahvaltı bol yeşillik domates peynir mi? Al pekmez sucuk falan yok inşAllah
Onun dışında güzel, akşam dolmanın yanında azda olsa yoğurt ye canım. Bu arada kaç lt su içtin gün boyu? Hava çok sıcak suyu ihmal etme mümkünse en az 2 lt olsun ❤

Minigim saatler biraz sıkıntı olmuş ama sen gece hep ayaktasın
Kahvaltıda bol domatez birkaç zeytin biber(tatlı kıl biberlerden) daha bol daha göz doyurucu olur acıkmayız çok ekle canım olur mu kahvaltıya

Klasik diyet kahvaltı canım. 1 haşl.yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, 6zeytin, yeşillik ve söğüş. Su 3 litreyi buluyor. Normalde de çok içerim. Teşekkürler tavsiyelerin için

Ben hiç değişik bir şeye girmeyeyim canım. Gebelik planlıyorum. Sağlıklı beslenmeyle devam edeyim. Kan pıhtılaşmam olduğu için maydonoz yiyemem zaten

mutlu pazarlar kızlarrr
kusura bakmayın valla geçen hafta gelmeyince grupla da ilgilenemedim ama hala kendim de tam toplayamadım. motivasyonum düşük. çok ilgilenemeyeceğim. o nedenle isterseniz bizim gruba başkası kaptanlık etsin.

Hangi çarşıya gittin ksk mi kemeraltimi kalabalıkmiydi bende 4 ay oldu gitmeyeli

kemeraltı canım. çankayadan girdim konaktan çıktım. aynen ben de en son sanırım şubat ayında gitmiştim. ama sonra bayağı insan gelmiştir. yığın yığın geldiklerini görünce hemen kaçtım.

Bu hafta anneme gideceğim diye pazarlanmadik yeşillik vs yok inşallah önümüzdeki kahvaltılar daha iyi olacak

Bahçede domates biber çıkmış ama olmamış daha

Bir şey sorucam. Benim doğumdan sonra göbeğim gitmedi yine sanki 6 aylık hamile gibiyim. Midem de şiş yani bildiğin hamile göbeği gider diye bekliyorum ama gitmiyor. Mekikten başka bir çare var mı buna. Geçen ablama gösterdim dedi ki senin miden şiş ne yapmalı buna detoks falan işe yarar mı ki ya da korse falan :/ sezeryan doğum yaptım bu arada

Benimde aynı canım plank ve mekik gerçekten iyi geliyor
Pazartesi hep birlikte mekik ve planka başlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…