- 28 Eylül 2015
- 5.428
- 15.298
- 248
İyi akşamlar kızlar❤
Menüm
Kahvaltı klasik kahvaltı, 2 dilim tb ekmeği, yeşil çay
Ara ayran ve 12 çiğ badem
Ara Züber
Akşam 1 kepçe çorba, taze fasulye, 1 biber dolması
Ara ayran
Klasik diyet kahvaltı canım. 1 haşl.yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, 6zeytin, yeşillik ve söğüş. Su 3 litreyi buluyor. Normalde de çok içerim. Teşekkürler tavsiyelerin içinBalım klasik kahvaltı bol yeşillik domates peynir mi? Al pekmez sucuk falan yok inşAllah
Onun dışında güzel, akşam dolmanın yanında azda olsa yoğurt ye canım. Bu arada kaç lt su içtin gün boyu? Hava çok sıcak suyu ihmal etme mümkünse en az 2 lt olsun ❤
Minigim saatler biraz sıkıntı olmuş ama sen gece hep ayaktasın
Kahvaltıda bol domatez birkaç zeytin biber(tatlı kıl biberlerden) daha bol daha göz doyurucu olur acıkmayız çok ekle canım olur mu kahvaltıya
Ben hiç değişik bir şeye girmeyeyim canım. Gebelik planlıyorum. Sağlıklı beslenmeyle devam edeyim. Kan pıhtılaşmam olduğu için maydonoz yiyemem zatenM Musluk Suyu
@nisandeniz
MuMu85
Mthn83
Tgcervanne0133
ayseMsb
Minik Duduklu Tencere
Canlar diyet nasıl gidiyor , şimdi dünün menülerine bakacağım. Acaba kendimize 1 haftalık ortak ürün seçip yesek mi yargıya nasıl yansıyor bakardık. Mesela haftaya her kahvaltıda maydanoz yemek gibi
Biraz atik ve aktif olalım uçalım buralarda , bizi parmakla göstersinler
Tamam canımBen hiç değişik bir şeye girmeyeyim canım. Gebelik planlıyorum. Sağlıklı beslenmeyle devam edeyim. Kan pıhtılaşmam olduğu için maydonoz yiyemem zaten
Hangi çarşıya gittin ksk mi kemeraltimi kalabalıkmiydi bende 4 ay oldu gitmeyeli
Bu hafta anneme gideceğim diye pazarlanmadik yeşillik vs yok inşallah önümüzdeki kahvaltılar daha iyi olacakBalım klasik kahvaltı bol yeşillik domates peynir mi? Al pekmez sucuk falan yok inşAllah
Onun dışında güzel, akşam dolmanın yanında azda olsa yoğurt ye canım. Bu arada kaç lt su içtin gün boyu? Hava çok sıcak suyu ihmal etme mümkünse en az 2 lt olsun ❤
Minigim saatler biraz sıkıntı olmuş ama sen gece hep ayaktasın
Kahvaltıda bol domatez birkaç zeytin biber(tatlı kıl biberlerden) daha bol daha göz doyurucu olur acıkmayız çok ekle canım olur mu kahvaltıya
Yazamadım ya :/ ama diyetten şaşmadım
Ihmal etme canım, en azından düzen kurdun mu ne yedin ne içtin kayıtlı olurYazamadım ya :/ ama diyetten şaşmadım
Tamam canım dikkat ederimIhmal etme canım, en azından düzen kurdun mu ne yedin ne içtin kayıtlı olur
Benimde aynı canım plank ve mekik gerçekten iyi geliyorBir şey sorucam. Benim doğumdan sonra göbeğim gitmedi yine sanki 6 aylık hamile gibiyim. Midem de şiş yani bildiğin hamile göbeği gider diye bekliyorum ama gitmiyor. Mekikten başka bir çare var mı buna. Geçen ablama gösterdim dedi ki senin miden şiş ne yapmalı buna detoks falan işe yarar mı ki ya da korse falan :/ sezeryan doğum yaptım bu arada
Melik yapabilirim ama plank yapamam sanırım zor görünüyorBenimde aynı canım plank ve mekik gerçekten iyi geliyor
Pazartesi hep birlikte mekik ve planka başlayalım
Yapabilirsin hergün saniye arttirarak kendine güven ve inanMelik yapabilirim ama plank yapamam sanırım zor görünüyor
91 :/Yapabilirsin hergün saniye arttirarak kendine güven ve inanbaşlayalım yarın sen kaç kiloydun
89lari bu hafta ucundan gorebilirsin üzülme
Ayyyy bilemedim ki deneyelim bakalım becerebilecek miyim89lari bu hafta ucundan gorebilirsin üzülme
Bu hafta 2li yarisalimmi seninle bak bende 86.7 yim
Motivasyon olur hem ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?