Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ah canim benim karı koca arasında geçen hiç bir şeye yorum yapmamak lazım.cunku iyi ya da kötü erkek değilse bile kadınlar her yorumdan etkileniyor.ilk evlendiğim yıllarda kaynım ve eltim bir bayram aksami çocukların yaramazlık yüzünden herkesin önünde çok fena tartıştılar.aslinda kaynım çok sabırlıdır ama erke iste cocuk laf dinlemeyince bağırdı hem eşine hem çocuğa herkesin yanında kadin ağlayarak odasına gitti.bende yeni gelinim daha nasıl davranacağımı kestiremedim.o gece boyunca bunlar konuşmadılar hatta kaynım oturma odasında uyudu.sabah oldu kahvaltı hazırlanıyor eltim cikmadi odadan.bende yanına gittim ağlıyor.allah onu bildiği gibi yapsin,beni rencide etik hepinizin gözü önünde bu nasıl bi Adam,iki tane çocuğu niye yaptım buna cocuk mu lazımdı diye söyleniyor.bende üzüldüm sarildim ağlama olur böyle siz kac yıldır berabersiniz dedim.neyse sonra bayram bitti biz evlerimize dağıldık.sanirim iki hafta sonrasiydi eltim ben ve birkaç gencten akraba ayda bir disarda buluşurduk.soz kocalardan açıldı.eltim demez mi pazara erkekleri koysalar yine onu alirdim ulan maral dedim iyi ki saydırmadın o gün adama şimdi sen kötü olurdun.uzun oldu ama demek istedigim arada sevgi ve en önemlisi saygı varsa zamanla kırgınlıklar biter.umarim saygınızı kaybetmeden eski muhabbetinize dönersiniz.bak ben de gece gece buzdolabına boş koyduğu su kabı için kavga ettim :) gitti yatti kahve yapmıştım duble içmiş oldum hayata iyi tarafından bakmak lazim

Ben dinleyemedim ya çocuklar geç yatti.nasil güzel miydi bari

Dun gece ufaklik uyutmadi o yuzden sabah gec ve yorgun kalktım.
Kilom 92.1
Alt degistir ,emzir,kahvalti hazirla yika topla derken gun baail geciyor anlamiyorum.bu gunlerde biraz fazla disari ciktim . Ev aksadi tabi .heryer heryerde . Koridorda bir haftadir kaldirilmayi bekleyen hurçlarim var günün bulasiklarini da yıkamadın . Oturma odasinin zemininde oyuncaktan basacak yer yok. Daha necok isim var yapilacak . Yapmiyorum . Yapmayacağım. 4 kisilik bir aileyiz . Tek kişinin evde calismasi ile olmuyor.ev halkinin yardimi şart . Rahatsiz oluyorlar ise onlarda bir işin ucundan tutsunlar . Gücüm bu kadarina yetiyor. Amine Busra sende yardim istemekten cekinme .herseye yetisemezsin arkadasim. Kolaymi iki küçük cocuğa bak yedir içir işleri gör. Oldugu kadar . Ev ortam ne olursa olsun eminim bunlar tartismanin bahanesidir . Sen enerjini yuksek tut . Bu hafta diyete harfiyen uyarsan bunun sana verecegi mutlulugun tarifi yok.
Bu hafta diyete cok uymadın bende dağıldım azicik . Ama nasil mutsuzum anlatamam. Bize en iyi gelecek şey kilo vermek.

Baskasina asla karismam bi yorumda da bulunmam. Eltin gibi benim gorumcem yapar. bir bakarsin saydirir sonra cok asigim der

Evet hirslanmamiz lazim aslinda bu sayede.
Ev isine yardim ediyor ama bi tonda laf sayiyor. Bide demez mi esek gibi calisiyorum. Uyumuyorum
Uyu dedigimde inadina uyumuyor ben ne yapayım. Gece bile bir buyugune gidiyorum bi küçüğüne. İse basladigindan beri hic uyandirmadim. Evdeykende bir kac kez yusra beni istemeyip inatlasgiginda uyandirdim

Cuma menüsü

11:30
2,5 haşlanmış yumurta
2 kk kaşar
Domates,salatalık,kapya,taze kekik,zeytinyağı ile bir dolu kase salata
1 dilim ekşi ekmek
1 dilim ekmek kadar tahinli çörek azcık geçmişte olabilir

14:30 filtre kahve

20:00
2 kepçe mercimek çorbası
5-6 kaşık kuru fasulye
3 kaşık pirinç pilavı
4 kaşık garnitürlü salata

Gece 1 de haşlanmış tavuk yedim bi kaç parça.

Su 1,3 lt
Spor yok

Akşam yemeği biraz gecikti acıkmıştım az fazla yedim sanırım

Günaydın bonuscuum Ben de dün akşam aynı kararı vermiştim ama azcık çikolata yedim Kahvaltı ölçülü yaptım ama pişmanlk oldu haliylee

Günaydin güzellikler , yeni bir günden yeni baslangiclardan merhaba

Bugünden itibaren sporuma baslamis bulunmaktayim acilisi 20 dk ile yapiyorum her hadta 10 dk ekleyip 1 saate cikaricam bu eliptik kismi bide ayriyetten kol ve karin calisicam insallah.Eliptigi kardiyo seklinde yaptim nabiz yükseltip alcaltarak olmustur insallah
60kiloyum sen gelene kadar her mesajima etiket yapicam sana ben de mükemmel devam edemiyorum tökezleyip duruyorum ama burdayim sende gel artik

Kahvaltıda yoğurt mu yiyon??

İvit sütle seviyorumda denedim yoğurt daha tok tutuyor.

İnterval yapmışsın harika

Etiket işine bende varım sabah yazarken aklıma geldi zaten etiket manyağı yapalım onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…