- 31 Temmuz 2012
- 1.293
- 5.721
- 158
Ah canim benim karı koca arasında geçen hiç bir şeye yorum yapmamak lazım.cunku iyi ya da kötü erkek değilse bile kadınlar her yorumdan etkileniyor.ilk evlendiğim yıllarda kaynım ve eltim bir bayram aksami çocukların yaramazlık yüzünden herkesin önünde çok fena tartıştılar.aslinda kaynım çok sabırlıdır ama erke iste cocuk laf dinlemeyince bağırdı hem eşine hem çocuğa herkesin yanında kadin ağlayarak odasına gitti.bende yeni gelinim daha nasıl davranacağımı kestiremedim.o gece boyunca bunlar konuşmadılar hatta kaynım oturma odasında uyudu.sabah oldu kahvaltı hazırlanıyor eltim cikmadi odadan.bende yanına gittim ağlıyor.allah onu bildiği gibi yapsin,beni rencide etik hepinizin gözü önünde bu nasıl bi Adam,iki tane çocuğu niye yaptım buna cocuk mu lazımdı diye söyleniyor.bende üzüldüm sarildim ağlama olur böyle siz kac yıldır berabersiniz dedim.neyse sonra bayram bitti biz evlerimize dağıldık.sanirim iki hafta sonrasiydi eltim ben ve birkaç gencten akraba ayda bir disarda buluşurduk.soz kocalardan açıldı.eltim demez mi pazara erkekleri koysalar yine onu alirdimŞuan sadece uzaklaşmak istiyorum. İki kucuk cocukla cok zorlancam biliyorum ama gerçekten ben de artik yoruldum.
Kimse hatasiz degil. Bende degilimdir, ama o da değil ve kendi hatasını asla gormeyen biri.
Bana çok yavaşsin hantalsin diyor. Neden sepette katlanmış camasir 2 gun durmuş. Valize koymadan ayircam diyorum anlamiyorki. Hergun yemegini yapmaya çalışıyorum, evi topluyorum, camasir bulaşık bir sekilde yetismeye calisiyorum. Evet yetişemiyorum bende farkindayim. Ama robot degilim elimden gelen bu
İçemedimHaftasonu olduğundan sıkıntı yok içmende.
Menünde güzel yoğurdun bol maşallah
Ben dinleyemedim ya çocuklar geç yatti.nasil güzel miydi bariadam neuroformat ile iştah kapatma demosu yapıyor, şimdi canı yayını kapatıyorum bırakmak istediğiniz yiyeceği alıp yayını bekleyin onu bıraktıracağım diyor, eeee benim tüm mutfağı getirmem lazım
Baskasina asla karismam bi yorumda da bulunmam. Eltin gibi benim gorumcem yapar.Ah canim benim karı koca arasında geçen hiç bir şeye yorum yapmamak lazım.cunku iyi ya da kötü erkek değilse bile kadınlar her yorumdan etkileniyor.ilk evlendiğim yıllarda kaynım ve eltim bir bayram aksami çocukların yaramazlık yüzünden herkesin önünde çok fena tartıştılar.aslinda kaynım çok sabırlıdır ama erke iste cocuk laf dinlemeyince bağırdı hem eşine hem çocuğa herkesin yanında kadin ağlayarak odasına gitti.bende yeni gelinim daha nasıl davranacağımı kestiremedim.o gece boyunca bunlar konuşmadılar hatta kaynım oturma odasında uyudu.sabah oldu kahvaltı hazırlanıyor eltim cikmadi odadan.bende yanına gittim ağlıyor.allah onu bildiği gibi yapsin,beni rencide etik hepinizin gözü önünde bu nasıl bi Adam,iki tane çocuğu niye yaptım buna cocuk mu lazımdı diye söyleniyor.bende üzüldüm sarildim ağlama olur böyle siz kac yıldır berabersiniz dedim.neyse sonra bayram bitti biz evlerimize dağıldık.sanirim iki hafta sonrasiydi eltim ben ve birkaç gencten akraba ayda bir disarda buluşurduk.soz kocalardan açıldı.eltim demez mi pazara erkekleri koysalar yine onu alirdimulan maral dedim iyi ki saydırmadın o gün adama şimdi sen kötü olurdun.uzun oldu ama demek istedigim arada sevgi ve en önemlisi saygı varsa zamanla kırgınlıklar biter.umarim saygınızı kaybetmeden eski muhabbetinize dönersiniz.bak ben de gece gece buzdolabına boş koyduğu su kabı için kavga ettim :) gitti yatti kahve yapmıştım duble içmiş oldum hayata iyi tarafından bakmak lazim
Evet hirslanmamiz lazim aslinda bu sayede.Dun gece ufaklik uyutmadi o yuzden sabah gec ve yorgun kalktım.
Kilom 92.1
Alt degistir ,emzir,kahvalti hazirla yika topla derken gun baail geciyor anlamiyorum.bu gunlerde biraz fazla disari ciktim . Ev aksadi tabi .heryer heryerde . Koridorda bir haftadir kaldirilmayi bekleyen hurçlarim vargünün bulasiklarini da yıkamadın . Oturma odasinin zemininde oyuncaktan basacak yer yok. Daha necok isim var yapilacak . Yapmiyorum . Yapmayacağım. 4 kisilik bir aileyiz . Tek kişinin evde calismasi ile olmuyor.ev halkinin yardimi şart . Rahatsiz oluyorlar ise onlarda bir işin ucundan tutsunlar . Gücüm bu kadarina yetiyor. Amine Busra sende yardim istemekten cekinme .herseye yetisemezsin arkadasim. Kolaymi iki küçük cocuğa bak yedir içir işleri gör. Oldugu kadar . Ev ortam ne olursa olsun eminim bunlar tartismanin bahanesidir . Sen enerjini yuksek tut . Bu hafta diyete harfiyen uyarsan bunun sana verecegi mutlulugun tarifi yok.
Bu hafta diyete cok uymadın bende dağıldım azicik . Ama nasil mutsuzum anlatamam. Bize en iyi gelecek şey kilo vermek.
Ben dinleyemedim ya çocuklar geç yatti.nasil güzel miydi bari
Günaydın bonuscuumGünayyyydınnnssss ❤❤
Mutlu haftasonları
Geçen hafta güzel veremeyenler özelikle yeni haftaya bugün başlıyoruz mükemmel öğünler yazalım.
Ben kilo vermek incelmek istiyorum ya siz
E eboe
74FRIDA
60kiloyum
ISILDURU
MuMu85
Mefkurem
Amine Busra
bengisu022
huzurunmeraklisi
Bulamiyorum
Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
M Musluk Suyu
ayseMsb
maralgozlu
@nisandeniz
Tgcervanne0133
Maviskelebegimm
Kahvaltıda yoğurt mu yiyon??Eki Görüntüle 2651734
Minik Duduklu Tencere bi kahvaltıda benden gelsin.
Tgcervanne0133 yulafı böylede dene
Kahvaltıda yoğurt mu yiyon??
Günaydin güzellikler , yeni bir günden yeni baslangiclardan merhaba
Bugünden itibaren sporuma baslamis bulunmaktayim acilisi 20 dk ile yapiyorum her hadta 10 dk ekleyip 1 saate cikaricam bu eliptik kismi bide ayriyetten kol ve karin calisicam insallah.Eliptigi kardiyo seklinde yaptim nabiz yükseltip alcaltarak olmustur insallah
60kiloyum sen gelene kadar her mesajima etiket yapicam sana ben de mükemmel devam edemiyorum tökezleyip duruyorum ama burdayim sende gel artik
Günaydın bonuscuumBen de dün akşam aynı kararı vermiştim ama azcık çikolata yedim☹ Kahvaltı ölçülü yaptım ama pişmanlk oldu haliylee
Kesinlikleİvit sütle seviyorumda denedim yoğurt daha tok tutuyor.
İnterval yapmışsın harika
Etiket işine bende varım sabah yazarken aklıma geldi zaten etiket manyağı yapalım onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?