Evde gerginlik havasi. Bende inadina yeme isteği. İyi kg almamisim onca kaçırmalara ragmen. Eşimle ayri ugrasiyorum,yusrayla ayri. Kaynanamlarla apayri.
Dun gece birak diyeti falan dedim kendi kendime. Sonra bu sabah sacmalama kizim dedim. Sen kilo aldikca yine sana laf soylecek bu insanlar..
Kari koca iliskimiz sektede. Hep yorgunum, istemiyorum. Adam haliyle sorun ediyor. O eksiklikten baska baska seylere sarıyor. Oturdum dusundum keske evlenmeseydim, seni nerden tanidim dedim icimden. Kalbimi hep cok kiriyor fazla fazla kiriyor. Unutmus gibi yapip devam etmek bir yerde tikanmalara sebep oluyo iste. Öte yandan iki tane melek benim olmuş, arayipta bulamayan çok kişi var. Şükrediyorum.
Köye gitte gözüm görmesin seni dedi. Görmeyince gözüme batmazsin dedi.
Gidipte dönmek istemiyorum...
Basina kaktiktan sonra yapsa ne , sende ozaman daha cok calisip para niye kazanmiyon diye söylen bakalim hosuna gidecek mi ? Robotuz sanki biz dügmeye basinca hallolcak bütün isler , is yüzpnden kalp kirmaya deger mi ya , yap yap yine ayni zaten lanet gelsinYapiyor sonrada basıma kakiyor. Nerde hatam var onu ariyo zaten. Bugun ilac rafini sildi
Durumunuz müsaitse aile koclugunu da tavsiye ederimbizimde birbirimizi yanlış anlama problemi var, kaynana ile kavgalıyız kocamı şişirip yolluyor
en son büyük, cok büyük, kocaman büyük bi kavga çıktı
şart koydum ya aile terapisti randevusu alırsın ya avukat randevusu
beni başka yerinden anlayıp başka yere yorumluyor
ailesi yüzünden kavga ediyoruz ama sonuca ulaşmadan herkes hiç birşey olmamış gibi davranıyor, eee zaman geciyor birşey oluyor ve ben o sonuclanmamış şeyi hatırlayıp fena patlıyorum.. artık sıkıldım bu durumdan bu hafta 3 tane doktor belirledik birini seçip gideceğiz, başka türlü sesimiz birbirimize ulaşmıyor.
Durumunuz müsaitse aile koclugunu da tavsiye ederim6 8 ay gibi bir süre beraber olunuyor
Off bayagi varmis yahu ama insallah düzelir ve ozman degmis olur giden parayabuna ikna ettim seansına 500 dediler , bakalım o da düşünülebilir
ama birbirimizi seviyoruz, birbirimize kıyamıyoruz ama aileler ve olan bitenleri bizi yıpratıyor
onlarda kendilerini boşverdirmiyor, derken ben güzel güzel bi şey anlatıyorum başka türlü anlıyor
amaaaaann öyle işte
Eşekmiş o. Bazen boşuna cabalayip calistigini dusunuyormus. Bende bakma o zaman bize dedimBasina kaktiktan sonra yapsa ne , sende ozaman daha cok calisip para niye kazanmiyon diye söylen bakalim hosuna gidecek mi ? Robotuz sanki biz dügmeye basinca hallolcak bütün isler , is yüzpnden kalp kirmaya deger mi ya , yap yap yine ayni zaten lanet gelsin
Bilmezmiyim bı çok kere yaşadım malesef benimde ilk deneyimim değil her seferinde en az+10 olarak geri döndüKilo verme sürecinde kafaya çok taktığımızda oluyor bazen böyle sonrada tam tersi yeme atakları.
Çünkü kısıtlanmış oluyor bünye bayaa ve bi yerde pes ediyor. Dolu örnek geçti burdan böyle.
Bugün çok daha iyiyim canım. Hiç kaçamak yok. Akşam yemeğini hazırlamak için geç kaldım sadeceMenüleri saatli yazalım aralarda dahil.
Tam yiycekken saate bakın yeter.
Akşam bide meyve yedin heralde.
Laho ayran az geldi tabi acıktın.
Test niye öyle oldu ya
Sabah reçel olmasa ara öğünlerde küçük porsiyon puding yenir aslında.
Öğünlerini, aralarını, sporunu yapıyorsun maşallah diyelim.
Akşam tek çorba az değilmiydi canım perşembe diyemi öyle?
Ben listedeyken perşembeleri kastığım için pazartesiye hep artı çıkıyodum.
Menün yok ki menün yok.
Misafirle bişey yemedin mi
Herkes merhem olmaya çalışıyor. Bazen çırpındıkça boğuluyor gibiyim. Bı yandan birşeyler ümit olur diyorum.Kurtulamim zaten gel sen
Daha iyimisin? Bende çok daraldım bu hafta inan herşey yazılmıyor tabiki.
Dönüp dolaşıp mutlu etmeye çalışıyorum kendimi
Herkes merhem olmaya çalışıyor. Bazen çırpındıkça boğuluyor gibiyim. Bı yandan birşeyler ümit olur diyorum.
Bı kadına gidiyorum meme kanseri hem lenf bezleri hemde cilt kanseri. Meme gitmis. Memenin olduğu yerlerde açık yaralar var etrafta kolunun altında cillenmis patates görünümleri. Artık eve göndermişler. O haline rağmen hala ümit kesmeniz hala yaşama isteği. Çocuklari ile yapacaklariyla ilgili hayalleri.
Ben hem kendimden hem evladimdan hem tıptan ümit kestim. Heryerim herseyim sağlam oysa.
Kızlar ümit kesmeyin. Birimizin fazlası diğerinin eksiği olabilir.
Sanırım yaşlandım duygularım daha bı tetikte
Bugun sütüm azdi. Oysa sabau helva bile yedim. Cunku asil stres uzuntu etkiliyo. Cocugunun riskiyla oynuyo. Ben degisirim belki. Aslinda evin daginikligi degil mesele. Bir kadin olarak beklediklerime cevap alamiyorum. Ama o erkek olarak hic birsey yokmuş gibi hayat devam etsin derdindeİçimi sızlattınbüşrayada canım sıkıldı zaten
O yüzden napıyoruz hatice hayata tutunmak için hasta olmayı nefesimizin sayılı olmasını beklemiyoruz dimi ❤
Eşleride bir müddet sonra takmamayı yada daha az takmayı öğreniyor insan.
Az üzülüyosun geçiyo gibi ne bilim.
Amine Busra 30 dan sonra farklı düşünceksin. Şimdi yeni ufak bebeğin var yetersizlik hissin arşa çıkmış durumda.
Hiç bir ev işi senden kıymetli değil. Bebekli kadının her daim toplanacak bişeyi olur.
Rahatsız olan kalksın toplasın ne üzüyosum tatlı canını. İş yapılır ama lafın kırdığı kalp düzelmiyor.
Düzeldim sanıyor sadece saf saf.
O bişey yapınca hiç rahatsız olma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?