- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
Bizde yeni degiliz. Ama biz birbirimizi cok erken tükettik..İyi akşamlar kızlarAmine Busra biz de çocuk olduktan sonra eşimle çok uzaklaştık canım. 18 yıllık sevgilim, 10 yıllık eşim. Hiç mi beni anlamıyor diye düşünüyorum bazen. Ben o kadar üzülüyorum, kırılıyorum ama o ne yaptığının bile farkında değil. Her şey aynı devam ediyormuş gibi davranıyor
İyi akşamlar kızlarAmine Busra biz de çocuk olduktan sonra eşimle çok uzaklaştık canım. 18 yıllık sevgilim, 10 yıllık eşim. Hiç mi beni anlamıyor diye düşünüyorum bazen. Ben o kadar üzülüyorum, kırılıyorum ama o ne yaptığının bile farkında değil. Her şey aynı devam ediyormuş gibi davranıyor
Bugun sütüm azdi. Oysa sabau helva bile yedim. Cunku asil stres uzuntu etkiliyo. Cocugunun riskiyla oynuyo. Ben degisirim belki. Aslinda evin daginikligi degil mesele. Bir kadin olarak beklediklerime cevap alamiyorum. Ama o erkek olarak hic birsey yokmuş gibi hayat devam etsin derdinde
İyi akşamlar kızlar❤
menüm
Sabah 9.00 Menemen, az peynir, 2 dilim ekmek
Öğlen 13.30 1 kase yoğurda 4yk yeşil mercimek, baharat, 1 dilim ekmek
Ara 16.00 buzlu Americano
Akşam 19.00 karalahana kavurma, yoğurt, 1 dilim ekmek
Gece azıcık beyaz şarap içeceğim
Kuzum ne evlatlarına ne eşine ne kendine yetebileceksin. 24 saat hiçbiri için yetmiyor. Herşeyden önce annesin. Evlatların dışında herşeyi arkada bırakabilirsin.Bugun sütüm azdi. Oysa sabau helva bile yedim. Cunku asil stres uzuntu etkiliyo. Cocugunun riskiyla oynuyo. Ben degisirim belki. Aslinda evin daginikligi degil mesele. Bir kadin olarak beklediklerime cevap alamiyorum. Ama o erkek olarak hic birsey yokmuş gibi hayat devam etsin derdinde
Canım benimEvde gerginlik havasi. Bende inadina yeme isteği. İyi kg almamisim onca kaçırmalara ragmen. Eşimle ayri ugrasiyorum,yusrayla ayri. Kaynanamlarla apayri.
Dun gece birak diyeti falan dedim kendi kendime. Sonra bu sabah sacmalama kizim dedim. Sen kilo aldikca yine sana laf soylecek bu insanlar..
Kari koca iliskimiz sektede. Hep yorgunum, istemiyorum. Adam haliyle sorun ediyor. O eksiklikten baska baska seylere sarıyor. Oturdum dusundum keske evlenmeseydim, seni nerden tanidim dedim icimden. Kalbimi hep cok kiriyor fazla fazla kiriyor. Unutmus gibi yapip devam etmek bir yerde tikanmalara sebep oluyo iste. Öte yandan iki tane melek benim olmuş, arayipta bulamayan çok kişi var. Şükrediyorum.
Köye gitte gözüm görmesin seni dedi. Görmeyince gözüme batmazsin dedi.
Gidipte dönmek istemiyorum...
O zaten söylüyor acikcaOna sorsan oda cevap alamıyordur senden
Aynen oyle. Maalesef herseyden once evlatlar geliyor bi kere hormonlar boyle yonetiyor suan.. senin ne sikintin var bilmiyorum fazla aktif takip edemiyorum. Ama Allah hepimizin kalbini ferahlatsinKuzum ne evlatlarına ne eşine ne kendine yetebileceksin. 24 saat hiçbiri için yetmiyor. Herşeyden önce annesin. Evlatların dışında herşeyi arkada bırakabilirsin.
Ne zaman kavga etsek uzerini örttüğüm herşey daha cok aklima geliyor. Aslina bakarsan kavgada etmiyorum. O söylüyor icinin pisliğini döküyor ben dinliyorum.Canım benim
Seni çok iyi anlıyorum inan,yeni bi bebeğin oldu daha düzeni oturtamamissindir haliyle,ama erkek hep erkek malesef..seks yoksa evde sürekli stres gerginlik olacaktır.. firsat bukdukca onunla da ilgilenmeye çalışırsan emin ol sorunlar yavaşça azalacaktır..
Kilonu da kontrol altında tutmaya calis en azından şimdilik,zamanla düzelir herşey.. seni seviyoruz
Evliliği oturtmak gerçekten çok zor rabbim gönlüne ferahlık versinNe zaman kavga etsek uzerini örttüğüm herşey daha cok aklima geliyor. Aslina bakarsan kavgada etmiyorum. O söylüyor icinin pisliğini döküyor ben dinliyorum.
Böyle böyle biriktikçe bende ondan gitgide soğuyorum
barış muslu iştaah kapatma demosu başladı bi izleyelim belki işime yarar
Bana niyet et içinden dışından
AminAynen oyle. Maalesef herseyden once evlatlar geliyor bi kere hormonlar boyle yonetiyor suan.. senin ne sikintin var bilmiyorum fazla aktif takip edemiyorum. Ama Allah hepimizin kalbini ferahlatsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?