Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar kızlar Amine Busra biz de çocuk olduktan sonra eşimle çok uzaklaştık canım. 18 yıllık sevgilim, 10 yıllık eşim. Hiç mi beni anlamıyor diye düşünüyorum bazen. Ben o kadar üzülüyorum, kırılıyorum ama o ne yaptığının bile farkında değil. Her şey aynı devam ediyormuş gibi davranıyor

Bizde yeni degiliz. Ama biz birbirimizi cok erken tükettik..
9 yildir tanisiyoruz 5.5 senedir evliyiz

Bende 18 seneliği var kocanın aynı değişmiyor :)

Ona sorsan oda cevap alamıyordur senden

Haftasonu olduğundan sıkıntı yok içmende.

Menünde güzel yoğurdun bol maşallah

Kuzum ne evlatlarına ne eşine ne kendine yetebileceksin. 24 saat hiçbiri için yetmiyor. Herşeyden önce annesin. Evlatların dışında herşeyi arkada bırakabilirsin.

Canım benim
Seni çok iyi anlıyorum inan,yeni bi bebeğin oldu daha düzeni oturtamamissindir haliyle,ama erkek hep erkek malesef..seks yoksa evde sürekli stres gerginlik olacaktır.. firsat bukdukca onunla da ilgilenmeye çalışırsan emin ol sorunlar yavaşça azalacaktır..
Kilonu da kontrol altında tutmaya calis en azından şimdilik,zamanla düzelir herşey.. seni seviyoruz

Kuzum ne evlatlarına ne eşine ne kendine yetebileceksin. 24 saat hiçbiri için yetmiyor. Herşeyden önce annesin. Evlatların dışında herşeyi arkada bırakabilirsin.
Aynen oyle. Maalesef herseyden once evlatlar geliyor bi kere hormonlar boyle yonetiyor suan.. senin ne sikintin var bilmiyorum fazla aktif takip edemiyorum. Ama Allah hepimizin kalbini ferahlatsin

Ne zaman kavga etsek uzerini örttüğüm herşey daha cok aklima geliyor. Aslina bakarsan kavgada etmiyorum. O söylüyor icinin pisliğini döküyor ben dinliyorum.
Böyle böyle biriktikçe bende ondan gitgide soğuyorum

Sabah kahvalti tabağı mi atmıştım

Öğlen 4 gibi biraz geç oldu
Ayak üstü iki köfte
Yarım dilim ekmek in uzeirne su içtim

Akşam

3-4 köfte
2 dilim ekmek
Aci biber
Domates salatası
Yoğurt

Rahat bir saat yürüyüs yaptım
En az 2.5 litre su içtim :))

N Nana
Bonus

Evliliği oturtmak gerçekten çok zor rabbim gönlüne ferahlık versin

Aynen oyle. Maalesef herseyden once evlatlar geliyor bi kere hormonlar boyle yonetiyor suan.. senin ne sikintin var bilmiyorum fazla aktif takip edemiyorum. Ama Allah hepimizin kalbini ferahlatsin
Amin
Benim de aklımla kalbim savaşta. Mantığım tamam diyor kalbime ağır geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…