Ohaaa gaza geldimben anladım onu
1 paket fistikli cikolata. artık düzenli yazicam buraya da insallah öğunlerimi.Azcık ne kadar ayşom? Ben pasta yedim yazdım yaz sende
Bu hafta 3 günlükler basliyo persembe ve 3 gün boyunca burasi 30 derece olacamis
1 paket fistikli cikolata. artık düzenli yazicam buraya da insallah öğunlerimi.
Bonusumuzu kimseye vermeyizHaabi titreme ürperti geldi banada.
Hele benim kaptanıma bak diyoki sen ordamı olacan bizimle mi
Ohaaa gaza geldim
Bende katılabiliyo muyum
Akşama kadar ağzıma birşey sürmesem acıkmam bu saatten sonra
Bu liste azmiş üç beş tane daha bulsaydin bı tabur olurdunuzÖhömm +90 ın hırslı ve dişi hatunları
Biliyosunuz ben 6.takımdayım bu hafta bizim grupla 6.takım arasında bir yarış yapsak kim katılır?
@eboe
@74FRIDA
@60kiloyum
@ISILDURU
MuMu85
Mefkurem
@aijoo
@bengisu022
@huzurunmeraklisi
@HasibeG
@Sozen
N Nana
@Minik Meleklerim
@Beyazkugu87
@musluk suyu
ayseMsb
@maralgozlu
@nisandeniz
@Tgcervanne0133
@Maviskelebegimm
@Zipzip-
Gulumse24
Bu liste azmiş üç beş tane daha bulsaydin bı tabur olurdunuz
Dur sen, bizim yanımızda nasıl ezilecekler haftaya gör, bizim elimizde armut toplamıyor herhalde
Dur sen, bizim yanımızda nasıl edilecekler haftaya gör, bizim elimizde armut toplamıyor herhalde
26 kilo vermiş biri olarak beni yeneceginize inanıyorsanız helal olsun derim umut da bı murat demişler
Ahhh canimmm nasilda hevesli kursağında kalmasa bariDur sen, bizim yanımızda nasıl ezilecekler haftaya gör, bizim elimizde armut toplamıyor herhalde
Aç kalıcan anlıyomusun sörvayvır şartları geçerli
sagolasin tatlim
eline saglik cnm
Biz zaten takimda yaristayiz ya kizzz :))
Hepsi size artisiyla eksisiyleBonusumuzu kimseye vermeyizeeeyyy zipzip duy sesimi bonus bizimdir bizim kalacak
Verdiğim kiloyla eziklerim bakAhhh canimmm nasilda hevesli kursağında kalmasa bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?