He ya basliyosagolasin tatlim
Icraat gorelim baby
eline saglik cnm
MuMu85 senin 3 günlükler basliyosa önümüzdeki haftalarda 1.belli heralde
Biz zaten takimda yaristayiz ya kizzz :))
Burdanda destek olurum size
Bacım siz yanlış yere tükkan açtınız,bi kere bizde herkes tombul..yani yağımız cok..biz daha çok veririk yani
Dedi 40 kilo vermiş nana yı yok sayan26 kilo vermiş biri olarak beni yeneceginize inanıyorsanız helal olsun derim umut da bı murat demişler
Yuzdelerle yarisiyoruz sorun olmazBacım siz yanlış yere tükkan açtınız,bi kere bizde herkes tombul..yani yağımız cok..biz daha çok veririk yani
Bugün öyle çıktı valla dün tavuk döner yedim yarım ekmek100 grami ne zaman aldin
Cumaya kadar gider 74.5 gelirBugün öyle çıktı valla dün tavuk döner yedim yarım ekmekniye menü paylasmadim saniyon aksama kadar çektim resim akşam yok menü
Yani kimin daha güçlü olduğu burdan belli hala tombulsunuz demek buda bizim işimize gelirBacım siz yanlış yere tükkan açtınız,bi kere bizde herkes tombul..yani yağımız cok..biz daha çok veririk yani
Fazlası için gayret edecegimden şüphen olmasınCumaya kadar gider 74.5 gelir
Sen get yat bacım uykun varTok karnina tartilinirmi nasil olcak bu iş 2yerdede ayri kilo mu vercez
Cuma liste kilolarimizla yarisalimBen dünkü kilom 72.2 'di onunla devam
İnanmam resim istiyorum valla billa deBen dünkü kilom 72.2 'di onunla devam
Bizde cuma tartılıyoruz, olması lazımCuma liste kilolarimizla yarisalim
Sizin listeniz var mi yapildi mi
Tamam ben uyimmm sen anlatirsinSen get yat bacım uykun var
He özet geçerim sana bunlara laf yetistiriyom. Bide sen yorma.beniTamam ben uyimmm sen anlatirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?