Çohhh gorktummmmHepsi katılmayabilir ürkek ceylanlarıma kıyamam ben
degmez mi beeO dediğine ölürüm falan yani cumaydı zaten haftaya tartını etkilemez.
Bu haftaya asılalım biz bak yarışa girdik geliyomusun?
Video bile çekeriz , no problemaaaaArkadaşlar öncelikle söyleyeyim tartı resmi istiyorum öncesi sonrası işinize geliyorsa yoksa boşuna ugrastirmayin bizi
sagolasin tatlim
Icraat gorelim baby
eline saglik cnm
MuMu85 senin 3 günlükler basliyosa önümüzdeki haftalarda 1.belli heralde
Biz zaten takimda yaristayiz ya kizzz :))
Burdanda destek olurum size
Arkadaşlar öncelikle söyleyeyim tartı resmi istiyorum öncesi sonrası işinize geliyorsa yoksa boşuna ugrastirmayin bizi
Cuma çok acı şekilde gerçeklerle yüzleşecek bonusumSen kimlerle dans ediyon hey yavrum
Sayemde Gr vermiş olacaksınız fenamıCuma çok acı şekilde gerçeklerle yüzleşecek bonusum
Sayemde Gr vermiş olacaksınız fenamı
Gulumseyi hafife alma bu hafta 2 kilo verebilirTalaşıma gram verem sen ver gramı biz kilo kilo inşsllah
Biz o gramı bir nefes alıp verişte veriyoruzSayemde Gr vermiş olacaksınız fenamı
Takımda.niye o kilo kilo lari goremedik ağa hayırdırTalaşıma gram verem sen ver gramı biz kilo kilo inşsllah
Ben 30 kilo verdim burada canim...kapisss26 kilo vermiş biri olarak beni yeneceginize inanıyorsanız helal olsun derim umut da bı murat demişler
75.9 bugün bakalımGulumseyi hafife alma bu hafta 2 kilo verebilir
Pechhh karsinda 36 saat oruc titmus ptesi 3 günlüge niyetlenecek pehlivanlar var 26 kiloyla mi korkutcan bizi he, gidi26 kilo vermiş biri olarak beni yeneceginize inanıyorsanız helal olsun derim umut da bı murat demişler
Burasi nere nereye geldim ben
Gulumseyi hafife alma bu hafta 2 kilo verebilir
Takımda.niye o kilo kilo lari goremedik ağa hayırdıryürekmi yedin burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?