Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sende az badire atlatmadın dimi ne günlerdi ahh ahh
Aynen..şimdi gülüyorum da,3 kez ihanete uğradım 101 kiloyu öyle gördüm..en son mahkemelik olduk biliyorsun,ama baba evine siginilmiyor hele ki çocukla.. yine yemin tövbeyle affettim bakalım,birde çocuk yaptım üstüne.. Allah pişmanlık vermesin.

Ben zaten gidecektim önceden belirledik. Adam resmen gidelim diye gözümüze bakıyor

Ona sormali. Seni hic aramicam dedim bende ararsin bizi dedim. Deden beni aratır sana diyo bide
Benim herifte öyleydi,bebek oldu... beşik odada olunca uyuyamıyormuş beyefendi,sen salonda yat diyor bana..bakk bakkk..
Bak hele dedim,ben bunu babamın evinden mi getirdim,attım bebeği üstüne geçtim yattım salonda..
Senin gitmen de ona gün doğacak,yeni bebek,çocuk sesi istemiyor beyzadeler..Ben olsam gitmem..

Çok bunaldim. Bir yıldir bir yere gitmedim. Cocuk evde iyice hircinlasti. Bahce yok balkon yok. Camlar demir parmaklik, giris kat. Ruhum daraldi 6 aydir

Çok bunaldim. Bir yıldir bir yere gitmedim. Cocuk evde iyice hircinlasti. Bahce yok balkon yok. Camlar demir parmaklik, giris kat. Ruhum daraldi 6 aydir
Biraz ayrı kalmak size çok iyi gelecek esinde değerini anlar bu dönemde
Gittiğin yerde bunları düşünüp kendini sıkma
Anın tadını çıkar ❤
Bol bol yürü zayifla seni gördüğünde sasirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…