- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 158
- 34
Aynıyım ya 91, 05Kaç kilo oldun?
menümmm
sabah 1 dilim ekmek
peynir - 1 kasık bal - 2 dilim salam
öğlen smoothie yapıp çekime gittim çekimde içtim
akşam şimdi geldim işten
1 kase mercimek corbası 4 çiğ köfte
Ben yokum canım, 2 hafta evde olmıyacağım. tablodada 2 cuma izin isteyeceğim 3. Cuma tartılıp durumu görürümBu haftada yarışıyoruz mu hatunlar
@eboe
@Nur1835
74FRIDA
@60kiloyum
@MuMu85
bengisu022
huzurunmeraklisi
@HasibeG
Sozen
@Nana
@Minik Meleklerim
@Beyazkugu87
ayseMsb
@nisandeniz
Tgcervanne0133
@Maviskelebegimm
@L O L
@Zeyzeyay91
Bonus cum tam acıktım biseyler mi atistirayim dedigim sırada mesajini gördüm vazgectim atistirmaktan .Varim bende.
Hoş geldinArkadaşlar ben yürüyüş yapamadan kilo veremyrdm. Sabah yürüyüş şeklinde leon uyurken kalkyrm 7.30 8 gibi, babası kahvaltı verip uyutmadan 1 saatte geri donuyrm. Çok azimlym spor olunca
Veee sahalara geri döndüm 2 haftada _2 kilo gitti. Hepinizi özledimm.
Leon 10 aylık oldu bu arada
Hoşgeldin tekrardan sağlıkla büyüt bebişini.Hahah evet aynen oyumAlessiaLeon du cinsiyet bilmezken şimdi Leon oldu
Erken yedim canim ama listemde cok bisey yok aksam ancak salata uygundu ilk hafta okadar. Gec saat de yemek de istemedim sonradan .önumuzdeki hafta 8 li rakamlari görmeyi planliyirum . Nasil heyecanliyim anlatamam. En son bundan 5-6 yil once 8 li rakamlari görmüştüm ama uzun sürememişti ziyaretim 3-4 ayda geri kilo alip çıkmıştım 90 lara .Insallah bu sefer farkli olur hersey☺☺Akşam çok erken yediysen ne var listende sana uygun ondan ye istersen meyve süt ayran yoğurt peynir gibi
Kolay gelsin canım aç karına derken sabahları mı içtin karışımı ne işe yarıyor metebolizmayımı hızlandırıyor acaba?Selam kızlar.kilo verenler bravo hepinize.valla biz hala tartı alamadıkben yarışlara falan girmeyeyim zaten nasip olursa bir iki haftaya yıllık izne çıkıp memlekete gideceğim.ama dikkat etmiyorum sanmayın.belki dönüşümde 70'li kilolarda olabilirim.spor ve yürüyüş plânlarım tutmadı.her gün 200 ip atlama şartı koydum kendime.o kadar zorlaniyorum ki atlarken.hele göbek ve gogus kısmım pat diye düşecek gibi yere atlarken ama nabzı çabuk yükseltiyor terletiyor.10 günde yoğurt soda zencefil limon içtim ac karina.bugun son sabahti.bir hafta ara verip tekrar baslayacagim
Yoğurtlu kabaklı cacık mı bildiğimiz salatalık cacığı gibimi farklı mı yapılıyor?Bonus ben de varım yarışa. Benim uzun süredir yaptğm hatayı yapmam belki. 1.2 hafta eksi çıkıyotum 3.hafta bozuyorum hep. Bu kısır döngüye bir son vermem lazım.
Bugünün menüsü
Kah 1 yumurta 3.4 zeytin 2d. karpuz yarım d. ekmek salata
Akşam türlü 2.3 d ekmek ayran yoğurtlu Kabaklı cacık
Ara 3.4 cips
Geçmiş olsun neyin var ?dün bisey yemedim ilaclarla beslendim
cuma kahvaltım;omlet peynir zeytin az hepsinden
ara 1 adet şeftali ve süt
akşam fırında balık
2 tane şekerpare yedim Allah affetsin:)
bu hafta cok kilo veremedim ama yarın esneticem biraz. pazardan sonra asılıcam tekrar insallah 71i görürsem umudum artacak
tesekkur ederim. migrenGeçmiş olsun neyin var ?
Oy oy oy zor. Şimdi daha iyisindir inşallahtesekkur ederim. migren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?