- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 158
- 34
Gördüğüm en yüksek kilo 101
Kim sen mi bana rakip olacaksın duy da inanmaMinik Duduklu Tencere
Sana meydan okuyorumtakım içinde rakip olalimmi bu hafta hiç şansın yok
Ama neyse
Minik Duduklu Tencere
Ama neyse
Valla normalde kilo vereyemen ben gazla sporsuz 800 Gr vermişimSen beyaz sen kuğu sen sen bu yüreği nerde yedin sen
Gunaydin canim ❤❤Günaydın bu arada :))
Hasibe 91 mi oldu@HasibeG hasbüşün kilo bildirimi 91,4 müş yola çıkıcak gelemez sanıyorum ki.
Yüzdeleri bende akşam yada gece toplarım.
Eboede gece yapıcak listeyi.
Beklemede kalın
Ama.ben etikete gelmedim sayfayı guncellerken en üstte 90 görünce geldim
Bulamiyorum dedin etiket yapayim demistimAma.ben etikete gelmedim sayfayı guncellerken en üstte 90 görünce geldim
Ama gormedim alt bildirimlerde kalmış kahvaltiyami geldik şimcik burayaBulamiyorum dedin etiket yapayim demistim
Kahvaltiyi burda ogle yemegini de 4.takim da yerizAma gormedim alt bildirimlerde kalmış kahvaltiyami geldik şimcik buraya
Minik Duduklu Tencere
Ama neyse
Valla normalde kilo vereyemen ben gazla sporsuz 800 Gr vermişimbirde böyle dik baslara bana cikisanlara neler neler yapacağım sen gör
Bugün beleşden geçinecez deseneKahvaltiyi burda ogle yemegini de 4.takim da yeriz
Biz burayı karıştırmaya gelmiştik ama.coktan karışmış bileKızlar kızlar kızlaaar az sakin, nedir bu hız, bu şiddet, bu hırs
Ama gormedim alt bildirimlerde kalmış kahvaltiyami geldik şimcik buraya
Kahvaltiyi burda ogle yemegini de 4.takim da yeriz
Arkadaşlar incicik olcikBiz burayı karıştırmaya gelmiştik ama.coktan karışmış bile
Allah muradın vere yerik sıkıntı yok listede değilizGünaydın güzelliklersize kahvaltıda şokomelli, nutellalı pankek yaptık
GünaydınGünaydın güzelliklersize kahvaltıda şokomelli, nutellalı pankek yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?