Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bizm burda rüzgardan balkonda oturamıyoruz kızıma daha kısa kol giydiremedim yaz biticek

Oyun havuzu varsa ona yoksa leğene koy suyu oynasın çocuklar.. bizde durum öyle en azından:))
Kilo muhabbetine gelince bende sana çok kızıyorum..6 lı sayılara gelmişken,tekrar başa dönmen.. neyse halledeceğiz hep beraber..iyi tatiller canim

❣4 Temmuz Cumartesi❣
Kahvaltm;
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salata
öğle yemeği;
1 şeftali
1 fincan türk kahvesi
akşam yemeği;
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon zeytinyagli fasülye
3 litre süt
45dk yürüyüş

Benle tekrar hirslanabilirsin seni tekrar ezmek istiyorum ne dersin bakalım kim kimi ezecek bu hafta

Cesaretin var mı
Cesaret benim işim aslanim hodri meydan
Rekabete bayilirim..ama soyleyim hıc sansın yok..
Oooo rakipler cogaliyo
Nanam nasılsın neye karar verdin yapilacakmi ameliyat
Selam kizlar bende araniza katilabilir miyim
75.7 kiloyum boy 1.50 cuma zayiflama yarismasinda kaptan yardimcisiyim 89 da basladim kk ya 85 ile girdim
Hoşgeldin aramiza canım

Cesaret benim işim aslanim hodri meydan

Oooo rakipler cogaliyo

Nanam nasılsın neye karar verdin yapilacakmi ameliyat

Hoşgeldin aramiza canım
Hadi bakalım kaç artı ile geliyorsun

Ben kendim için diyorim en az -500 ile geleceğim göreceksin gününü

Yağ yakımı 40. Dakikadn sonra oluyor bir 15 dakika daha eklesen iyi olur. Birde haftada 1 gün ara vermek gerekiyormus
Canım karışmak istedim ama yağmur yakımı ne tür spor yaptigina bağlı 15.20dk sonra vücut yağ yakmaya baslar tabiki bu bir agir spor olmasi gerekiyor mesela başlangıç cardio yaparsan bunda yağ yakamazsin hizli ve tempolu her sporda 20dk sonra yağ yakımı gerçekleşir

Dun aksam kendi programimdan baska 3-4 kasik kurufasulye yedim . Sabah hemen arti kendini gosterdi . Dedim bugun spor yapip yakarım o 3-4 kasigi ama ne mumkun . Sabahtan beri yemek yap, yedir ,topla, yika yine yap, çocuğu uyut altini degistir .... bitmiyor bitmiyor . Kendime 1saat ayiramadim . Sanirim birazdan gidip evdekilere cazgirayacam .
Gunluk yeme isini tamamladim yazayim
Sabah
4 kayisi 1 kucuk elma
Oglen
1haslanmis misir
Aksam
Bamya yemigi cok az yagli
6-7 maden suyu yesil ve siyah cay .
Planim birazdan cikip 1saat yurumek .

3 litre süt mu su mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…