- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Bizm burda rüzgardan balkonda oturamıyoruz kızıma daha kısa kol giydiremedim yaz biticekslm kızlar
izmir çok sıcak
meryem 2 günde isilik döktü hemen. suyun altından çıkarmıyorum çocukları resmen.
klima annemlerin eski evde kaldı yeni evlerinde klima yok. güneşin hareketine göre değişik odalara geçip duruyoruz resmen köşe kapmaca oynuyoruz evde.
yarın nasipse yazlık kiralamıştık oraya gidicez 1 hafta orda kalıcaz inşallah.
kendimi çok şişmiş hissediyorum iyice saldım kendimi 100 kilo olmadan eve dönsem bari.
çok kızıyorum kendime çok...
inşallah bir sonraki izmire geldiğimde aynı hataları yapmamış ve kilomu korumuş olurum.
Bonussssss
Allah bagıslasınBenim de bu ayın 8inde 11 aylik olacak nasipse
Selam kizlar bende araniza katilabilir miyim
75.7 kiloyum boy 1.50 cuma zayiflama yarismasinda kaptan yardimcisiyim 89 da basladim kk ya 85 ile girdim
Hadi kabul et sende bana bu gözle baktinAlıcı gözü nerde görsem tanırım
Oyun havuzu varsa ona yoksa leğene koy suyu oynasın çocuklar.. bizde durum öyle en azından:))slm kızlar
izmir çok sıcak
meryem 2 günde isilik döktü hemen. suyun altından çıkarmıyorum çocukları resmen.
klima annemlerin eski evde kaldı yeni evlerinde klima yok. güneşin hareketine göre değişik odalara geçip duruyoruz resmen köşe kapmaca oynuyoruz evde.
yarın nasipse yazlık kiralamıştık oraya gidicez 1 hafta orda kalıcaz inşallah.
kendimi çok şişmiş hissediyorum iyice saldım kendimi 100 kilo olmadan eve dönsem bari.
çok kızıyorum kendime çok...
inşallah bir sonraki izmire geldiğimde aynı hataları yapmamış ve kilomu korumuş olurum.
Hadi kabul et sende bana bu gözle baktin
Tesekkurler canim biraz daha motive olma acisindan katilmak istedimTans hoşgeldin :)) katıl tabi sade 90 değil çeşitli kilo aralığı var grupta. Yürekten bağlıyız :)
Cesaret benim işim aslanimBenle tekrar hirslanabilirsin seni tekrar ezmek istiyorumne dersin bakalım kim kimi ezecek bu hafta
Cesaretin var mı
Oooo rakipler cogaliyoRekabete bayilirim..ama soyleyim hıc sansın yok..
Nanam nasılsın neye karar verdin yapilacakmi ameliyatBonussssss
Hoşgeldin aramiza canımSelam kizlar bende araniza katilabilir miyim
75.7 kiloyum boy 1.50 cuma zayiflama yarismasinda kaptan yardimcisiyim 89 da basladim kk ya 85 ile girdim
Hadi bakalım kaç artı ile geliyorsunCesaret benim işim aslanimhodri meydan
Oooo rakipler cogaliyo
Nanam nasılsın neye karar verdin yapilacakmi ameliyat
Hoşgeldin aramiza canım
Meleğim buneee hırsssss tırstım sanirimHadi bakalım kaç artı ile geliyorsun
Ben kendim için diyorim en az -500 ile geleceğim göreceksin gününü
Canım karışmak istedim ama yağmur yakımı ne tür spor yaptigina bağlı 15.20dk sonra vücut yağ yakmaya baslar tabiki bu bir agir spor olmasi gerekiyor mesela başlangıç cardio yaparsan bunda yağ yakamazsin hizli ve tempolu her sporda 20dk sonra yağ yakımı gerçekleşirYağ yakımı 40. Dakikadn sonra oluyor bir 15 dakika daha eklesen iyi olur. Birde haftada 1 gün ara vermek gerekiyormus
Kız sen kaptan yardimcisisin sen motive etmen gerekiyor takımınıTesekkurler canim biraz daha motive olma acisindan katilmak istedim
3 litre süt mu su mu?❣4 Temmuz Cumartesi❣
Kahvaltm;
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salata
öğle yemeği;
1 şeftali
1 fincan türk kahvesi
akşam yemeği;
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon zeytinyagli fasülye
3 litre süt
45dk yürüyüş
Burdan pozitif enerjileri toplayip topigimde dagitmayi dusunuyorumKız sen kaptan yardimcisisin sen motive etmen gerekiyor takımını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?